bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
L _lady_ canım oglun hayrlı olsun saglıkla dogsun inşallah. Aglama, uzulme dualarımz seninle, hem duzelme olabilir, yukarı cıkabilir iyi düşun iyi olsun, hic bi sıkntı olmayack Allahn iznyle. Başka doktora da git istersen iyi olur tatlım, ondan da bilgi almış olursun.

Duyabilecegim en kotu şeyleri duydum zaten.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allh Nasıl biliyorsa öyle yapsın o doktorları ben kanama yaşadığımda hemşireler elime bir plastik sürgü verip tuvalete gidince buna yap düşerse buna düşsün dediler ..her tuvalete gittiğimde ağladım doktor gelip gelip moralimi bozdu ama allah istemezse hiç birşey olmuyor ...rabbim korusun inşallah hepimizin bebeklerini ayaklarını yüksekte olacak şekilde yat kuzum ve dua et allahtan başka yardımcımız yok

Ayy kuzum sende cok fena seyler yasamissin Allah korumus yavrunu

Ay ya bu nasıl bi duygusuzluktur, düşecekse buna duşsun nasıl bi söz ya, resmen şok gecirdm. Allah korumus canım bebegni, saglıkla kavuş inşallah.

Canım sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu. İçin rahat olsyn. Doktorun bu kötü tabloyu çizmekte çok erken ve cahilce davranmış. Nerde ve hangi tarihte yaşıyor bu adam? 1950'lerde, hastanesi olmayan bir köyde mi? Daha çok erken haftadasın. 21. haftadan itibaren Plasentan yukarı çıkabilir. Kısmen bile çıksa bir sürü riski bertaraf etmiş olursun. Tek bir konuda haklı doktorum plasentan yukarı çıkıncaya kadar ilişkiye girmeyeceksin, mümkün olduğunca yatarak dinleneceksin. Ağır kaldırma, ev işi, arabayla seyahat, çok sıcak suyla banyo yok. Bolllca su iç, yat ve dua et. Azıcık bir lekelenme veya kanamada derhal hastaneye git ve asla vajinal muayeneye izin verme. Allahın izniyle bunları atlatırsın canım, kendini de bebeği de üzme.

ne demek canım benim..elimizden gelen bu kadar işte ama birbirimize dua etmemizin gücü de asla yadsınamaz.. sağlıkla kal inşallah

Cnm bende oyleyim hep yanimda dursun istiyorum

kızlar selamlar hepinize umarım bebişlerinizle keyfiniz yerindedir benim boynum öyle sertti ki tutulmuş gibi ılık duş süper geldi oohh yalnız sizde de oluyo mu bilmiyorum ben duştan çıkınca genelde kurt adama bağlıyorum ya bak şimdi de yemek yiyorum o yüzden sizde de var mı bu durum??

Afiyet olsun yarasin minik bebegine canimm

rabbim saglik sifa versin pasana ve sana rabbim sizi korusun... ecmain

kesssinlikle katılıyorum her durumda dr un tavrı öyle önemli ki.. isterse gayet olumlu bi durumu cenaze haberi gibi verebilir ya da çok olumsuz bi durumu bile öyle güzel izah eder ki sadece tedbirinizi alır ve önce allaha sonra doktorunuza güvenir devam edersiniz yolunuza..

Cnm doktor seni baya korkutmus bende ayni durumdayim siklikla uzaniyorum yukariya cikma ihtimalide var ins bol bol dinlenmek lazim korkma

ya ben bu kadın böyle neffffess aaağğll veeeeğğrr dedikçe bi gülüyorum sanki yapamazmışım gibi geliyo ya da ben minik totomu kaldırmak istemiyorum da bahane arıyorum bu da olabilir tabi.. gerçi ben de henüz hamileliğimin farkında diilken bi dünya tepinmiştim leslie sansone diye bi kadın var onun videolarında.. tek kelimeyle muhteşem bişey o kadın ya benim bir numaram zaten hayırlısıyla bi doğurayım ona aynen devam bu kadar basit olup bu kadar güzel sonuç veren başka bişey görmedim ben

Arkadaşlar çok teşekkurler yazdıklarınız için,rahim bile alınabilir doğumda dedi,çom üzüldüm.Allah hepimizin yardımcısı olsun.duanızda inutmayın bizi ne olur....
Canım üzülme. Daha olmamış bir şey için bebeğini yıpratma. İyi düşün, karnını sev. Bak gör Allah ın izniyle herşey güzel olacak. Yine doğurması nasip etsin Allah. Evlatlarınla günler göresin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…