bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok kiz 34 beden degilim 38 bedenim adayi dogurmadan once 34 bedendim sonra dogurunca 42 bedeni gordum bu pire ayaklaninca 38 bedene dustum
Çocukların ayaklanması o kadar kilo verdiriyor mu ya bak buna çok sevindim şimdi ayaklansin bebeler gitsin lop lop etler

Aslına bakarsan

Aslına bakarsan ben de kaldirmam çok usengecimdir ayrıca ben de gülerim hep Ebru Salliya ama oğlum için katlancam Alerjik astım var bende nefesime de iyi gelir belki diye düşünüyorum bir de yazdıktan sonra fark ettim ki 10 dakika falan ayakta kalayim cidden belim agrimaya basliyor. O yüzden en kisa zamanda baslicam bütün o nefes aaaaal nefes veeeer evveeeetlerine ragmen

Ay ya bu nasıl bi duygusuzluktur, düşecekse buna duşsun nasıl bi söz ya, resmen şok gecirdm. Allah korumus canım bebegni, saglıkla kavuş inşallah.
vildan_drs cnm bu insanlık dışı bir durum onlari insan olarak değerlendirmek bizlerin hatası olur.Hamileliğimin en basindaydim progesteron hormon seviyesi düşük çıkıyordu. Kan alan adam en son kan verirken sen hala düşürmedin mi demişti. Mal herif....yani bu tarz sadece nefes alan canlılardan çok var....canını sıkma tatlım.

Ayyy tovbe tovbe Allah islah etsin sen düs gerizekali deseydin ya ne bicim yaratiklar bunlar

L _lady_ canım korkma lütfen plesenta previa çeşitleri var ne dedi doktor sana tam olarak.Ayrıca 20.haftadan sonra 28.haftaya kadar umudumuz var.Benim de.plesenta asagida yatıyorum. 1 hafta raporluydum 2 hafta çalıştım tekrar rapor verdi yani kolay bir süreç değil ama lütfen stres yapma.

Ben de idrar yolun enfeksiyonu gecırdım. Antibiyotik kullandım iki kutu ama öyle rahîm alınması fılan bısey olmadı o ne bıcım doktormus ya

Ayyy tovbe tovbe Allah islah etsin sen düs gerizekali deseydin ya ne bicim yaratiklar bunlar
Hadi bu adam kan alan bir görevli yada hemşire fln....İlk devlete gittiğimde kalp.atışı için sesi duyduğum an ayyy annemin canım yavrummm diye mutluluk sözleri ettim doktorun yanında. ... adam ayyy hepiniz de meraklısıniz anne olmaya hayatta başka misyonunuz yokmuş gibi dedi...Ulan it diceksin orda..Madem öyle ne diye kadın doğum doktoru oldun...Sonra İzmir Karataş hastanesinde tavsiye üzerine Aysel hanima gittim.... gerçek kadın doğum doktoru nasıl olurmuş o zaman anladım.

Rabbim gönlüne göre versin canım

ooyy kıyamam çok sinirlendim eşine şimdi

Ozaman mecbur dahiliyeye gidilecek ama en az ayda bir kontrol ettirmek gerekiyor. Gebelik boyunca düzenli kontrolde gitmek istediğinizi belirtip Dahiliyeden iyi bir endokrin doktoruna yönlendirmesini rica etmek lazım..
ben bugün iki dahiliye doktoruyla görüştüm ikisi de arkadaşım hatta biri endokrinoloji uzmanına da sordu benim 2.93 tsh değerini.. hepsi gayet normal bi sıkıntı yok diyo.. artık günlerce kafama taktım ağladım.. çevremden gereksiz evhamlı pimpirikli muamelesi görmek bi yana artık bi yerde 3 dr söyleyince de güvenmeye karar verdim allah bebişlerimizi de bizi de korusun inşallah..

Allahin cezasi deseydin orumcek kafayla nasil dr olduysa iyi yspmissin dr undan memnunsan harika bitanem

Kızlarr bebeğin hareketlerini hissediyomusunuz artık :)
ben hissediyorum çok hafiften özellikle üstüne eğilerek oturursam falan hemen tepki veriyo sanki babası kılıklırahatına çok düşkün.. bu arada canım sen sanki forumdaki ilk zamanlarda amerikan kültüründe okuyorum mu yüksek lisans mı yapıyorum öyle bişeyler demiştin sanki doğru mu hatırlıyorum?? ben de ake mezunuyum da merak ettim

valla sen başla bize de gaz olsun inşallah takdir ettim azmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…