bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar benim için de dua eder misiniz aklınıza geldikçe. Sınav listem yayınlanmış ve artık kesin olarak müdürlük sınavına girmeye hak kazandım. Çok çalışamıyorum bu halde ama oğlumun şansına giriyorum. İnşallah kazanırım Allah'ım çooook istiyoruuuum

Cnm zaten cok yüksek değil degerin ama sınırda biraz ara ara ayda bir gibi ölçtür tedbir olsun. Zaten artmadan devam ediyorsa hersey yolunda demektir

cnm şu an 2 civarıysa yükselmemesi için ara sıra test yaptırırsın zaten bütün dahiliye doktorları hamileleri 15 günde bi çağırıyor tsh tekrar ölçmek için. Ben de bugün tekrar yaptırdım 2,00 olmuş tsh ts4 biraz düşmüş onun için ilacın dozunu değiştirdi biraz. evham yapma cnm belli sıklıkla tahlil yaptır sadece yükselirse zaten ilaç verir. benim ilk 3.30 çıktı ilaç kullanıyorum

Ayy pınarcım şu mübarek günlerde Rabbim yavrusuna ve sana sağlık versin geçer canım üzme kendini bak aynı durumda olan bisürü arkadaşımız var topikte inşallah hepsinin eşler çıksın yukarı

Kizlar bu kasilma olayini yani arada karinda kasiklarda biseyin sertlesmesi durumunu doktora soran oldu mu bende oluyo arada merak ediyom normal mi bi sorsak kizlar rdv olanlar bizede bilgilendirse

Arkadaşlar çok teşekkurler yazdıklarınız için,rahim bile alınabilir doğumda dedi,çom üzüldüm.Allah hepimizin yardımcısı olsun.duanızda inutmayın bizi ne olur....
Canım niye rahmin alınsın bence hemen başka bir doktora gitmelisin hatta birden fazla niye rahim alınsın seni kandırıyor bu adam benden demesi maalesef bazı doktorlar para için böyle vicdansız olabiliyor hiç vakit kaybetmeden başka bir doktordan randevu al ve söyleme nu doktorun dediklerini bakalım o ne diyecek hatta artı bide devlet hastanesinde bir doktora görün yine söyleme doktor bişe demezse sor rahmimin alınması için bir neden görüyormusunuz diye en son sor ama

Nilke sende de oluyo mu cnm su arkafasina bi daha sorsan sirtustu yatip bacaklarimi uzatinca oluyo benim arada .senin nasil oluyo

temmuzda tdağa gidicem canım orda tsh değerlerime bi daha baktırıcam tedbir olsun diye çok teşekkür ederim ilgin için

hakkında hayırlısı olsun canım..

resmen annemle babamı gördüm ya. gerçi annem senin baya üst modelin babam şiir bile okur bazen annemin o boş bakışlarını bi görsen üff ne diyo yine bu herif bakışlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…