bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Persembe günü doktor kontrolüm var işe başlamak istiyorum ama korkuyorum... artık. Geçen raporlu olduğumda da evde sıkıldım başlamak istedim başladım ve plesenta yine hop aşağı. ..evde vakit geçmiyor yada ben alışık değilim evde vakit geçirmeye. .Geçen doktor kontrolünde tombul oğlum 260 gramdi 1 haftada napti bakalim

resmen annemle babamı gördüm ya. gerçi annem senin baya üst modelin babam şiir bile okur bazen annemin o boş bakışlarını bi görsen üff ne diyo yine bu herif bakışlarını
Ayyy benim herif iste sarki soyler gozlerimin icine bakip bazen kahkahalarla gulerim az sus la derim. Ama sever benim o hallerimi hani kizmaz ben oyle yapinca guler ozman beni daha sinir etmek icin yakinlasir.

Canım kaygılanma zaten 20 haftada artık çocuk kendi troid hormonlarını salgılıyormuş sen 18 görünüyorsun şunun sırasında ne kalmış en iyisi kafayı takmaman

Katlanıyoruz yavrularımızı için canım ne yapalım bir bakmışsınki senin bebiş almış plesantayı dayanmış kaburgalara oy oy kuzular

Maşallah paşana ciciler almaya da başla annesi

Kızlar cinsiyetimizi öğrendik Prensesimiz geliyoooo Rabbim gönlümüze gore verdi cok sukur
Ohh gelsin kızçeler topikte erkek çoğunluğu var nerdesiniz kızçeler gelin. Maşallah senin kızçene de canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Katlanıyoruz yavrularımızı için canım ne yapalım bir bakmışsınki senin bebiş almış plesantayı dayanmış kaburgalara oy oy kuzular
Amin inşallah canım bnm inşallah 38.haftalarimizi görelim ay haftaya gel dedi doktor doğum çantası hazırladım şunları koydum bu listeyi yaptım dediğimiz gunler gelir insallah

Benim tek tesellim İzmir'e 2,5 saat uzaklıkta olmam ama yine de yetmiyor yetmiyor. İnancım tam ama bir gün gideceğim geri oraya yerleşeceğim inanıyorum buna. Evrene pozitif enerji gönderiyorum
İnşaallah güzelim gidersin benim içimde hep uhtedir babama hep kızarım kendin en güzel yıllarını geçirdin yaşlanınca bizi getirdin buralara diye.. Ama şükür eşimle ailemle mutluyum evlatlarım da rahat büyüyor burda küçük bir şehir trafik yok imkanlar var.. Bizde arada gezmelere gideriz artık

Canlar kocam bu gün ilk kez arkadaşlarıyla dışarıya çıktı önce namaza sonra sohbet muhabbet sahura ancak gelir.. Masada oturduk oğlumla boynumuzu büktük melül melül baktık.. Terkedilmiş kediler gibi bakmayın diyor bize Adam yazık zor gitti bide oğluma diyorum bük boynunu gitme baba de.. Küçük Emrah hiç de beceremiyor hemen gülüyoray ben çok fenayım

Birkaç saat önce cuma iş çıkışı İzmir'e gidelim dedi eşim. Ben de tabii ki seve seve kabul ettim Deniz diye ölüyordum kıyamadı bana sonunda:) çok çok önceleri yazmıştım hormonlar yüzünden yüz boyun ve göğüs bölgemde sivilceler çıkmıştı. Yüzümü geçirdim, boynum ve göğüs bölgemde çok az kaldı ama sırtım dolmaya başladı 1 haftadır falan ve o kadar kaşınıyorlar ki anlatamam. O yüzden denize tuzlu suya girersem belki düzelir geçer biraz da rahat ederim diye de istiyorum denize girmeyi. İnanılmaz sinirlerimi bozuyor çünkü artık bu sivilceler

Ahahaha yaaa kiyamammm sizeee

Nilke sende de oluyo mu cnm su arkafasina bi daha sorsan sirtustu yatip bacaklarimi uzatinca oluyo benim arada .senin nasil oluyo

Bazen bana da oluyor canım, arkadaşım rahim kendini doğuma hazırlıyor demişti. Ama tabi bizim için erken. Korkabilirdim ama burada bir sürü arkadaşımızda da zaman zaman oluyor. Pazar günü oldu bana da en son. Bende daha çok sol tarafıma yatarken oluyor.

Tatlım bir süre home office imkanını değerlendirsen, en azından 22. haftaya kadar?

Ayyy benim herif iste sarki soyler gozlerimin icine bakip bazen kahkahalarla gulerim az sus la derim. Ama sever benim o hallerimi hani kizmaz ben oyle yapinca guler ozman beni daha sinir etmek icin yakinlasir.
hahahahah süpermiş ya ben de ne romantik planlar yaparım bizimki de öğretmenler gününde ağaç gönderir okula adım tema vakfı başkanına çıktı okulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…