bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimde 1 milyon tane isim var supurcem silcem toz alcam adanin camasirlarini attim yikaniyo renklileri aticam beyazlari aticam wcler temizlenecek offf bide iftara yemek yapicam ispanak yapiyim diyorum cocuklar demir vitamini alsin
Bende dün yaptım ıspanak canım yoğurtla zeynep çok sever yap adacık da yesin denizcik de:)

Çok geçmiş olsun canım.malesef safra kesesi ağrısına benziyor anlattıkların inşallah ilaçla falan hafifletir doktor doğuma kadar. Sonra ameliyat şart malesef canım. Bizim ailede safra kesesi ameliyatı olan çok oldu. Taş üreten bi aileyiz maşallah:) tekrar çok geçmiş olsun

Ay masalllah sana bana dr 3 en fazla 3 bucuk kilo bebek dogurcaksin dedi kilolu bi bebek olmiycak dedi

Aklıma geldikçe düşünürüm hala bu kadın nasıl doğurdu beni diye yaşıma girene kadar tombikmişim sonra normale dönmüşüm. Doğsunlar da görsek bizimkileri yaaa hep hayaller kuruyorum oğlumla ilgili. Zaman da bir türlü geçmek bilmiyor

Benimki erkek gobegiydi ya simdi yassi oldu usg yi bekliyomus haspam kiz bebek gobegi oldu simdide bi kac ay sonra kocaman olcak hepimizinki
Vay numaracıııı:) senin bu kızın adadan da fena olcek bak diyim şaka bi yana sağlıklı olsunlarda yeter sonuçta hamilelik demek göbek demek:)

Ayy bide normal dogdum ben deme yazik annecigine yavv

Tesekkur ederim tatlim.. gebelik hormonlari ostrojen ve progestron ozellikle tetikliyormus benimde amacim gebelik sonrasina tehirlemek operasyon sart ise umarim ailende kalir sana ve bebislerine gecmez :)

o nasıl kullanılıyo ki? Bir de ağrı sızı işi nasıl? Doğumdan sonra ben de almayı düşünüyorum eve lazer. Şu an yapabilsem şu an gidip alcam çok pişmanım çooook

Kısslar bende Philips n lazeri vardı kullaniodm çok da memnundum.Şuan hamilelik sebebiyle kardeşime verdim.denesin Die.erkeğe tavsiye ederim.ben ağda yapiyrm 2 3 gün sonra lazeri tutuyrm.1 Ay miss.Sonra azıcık cikmaya baslio.ben çok düzenli kullanmadım.kullansam harika sonuç alirdim herhalde.düzenli olmamasina ragmen kendini hissettirio.jiletle alıp lazer yapılıo Die tarifi ama ben jilet sürünce hiç memnun kalmadım.dediğim gibi belki düzenli yapsam o zamanda memnun kalirdm ama yapamadm.ağda yapıp kıl koklrnn çıkması için 3 4 gün bekleyip öyle lazer yaptm çok memnun kaldım.şuan da ağdaya dvm ediorm.henüz bi sıkıntı yaşamadım.inşallah ilerleyen aylarda da yapablrm

Ada da seviyo kuzum birazcik da kiyma koyuyorum besin degeri artsin diye sukur yemek cok secmez ada kabagi cok sevmez sadece
Yemek yönünden bende rahatım eşimde kızımda yemek seçmez kızım patlıcan hariç herşeyi yer. İşkembe çorbası bilene:) anasına çekmiş:) eşim işkembe sevmez ama bizede annem yapar orada yeriz sadece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…