bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Temiz temiz en guzeli kuzum ben de esimde sakatat sevmiyoruz ya onun disinda esimde cok yemek secmez aksam bi sucuklu yumurta yada menemen yap koy onune onu dunyanin en muhtesem yemegi diye yer ama ada olunca illaki saglikli biseyler yapmam gerekiyor dun pazardan bu cimcime icin aldim bi suru yemeklik

Canım bende alacaktım hamilelikten önce ama bana 1000 atışlık oluyorlar sonra yeni alman gerekiyor dediler vazgeçmiştim

Canım bende ilk 2 sefer doç. Perinatolog A gittim ilki sezeryan buda öyle olur dedi. Sonra normal uzmana devam ediyorum oda aynı kanıda tatlım. Bende ok dedim

Usenmedim oglumla kizimin ultrason sonuclarina baktim oglum 22 de 500 gr di sanki ne cabukda unutmusum az once baktigim kagidi.kiziminkini bulamadim nereye koydum acaba ....

Usenmedim oglumla kizimin ultrason sonuclarina baktim oglum 22 de 500 gr di sanki ne cabukda unutmusum az once baktigim kagidi.kiziminkini bulamadim nereye koydum acaba ....
Benim kucuk oglumunkine baktim 19 haftasinda 300 grm detaylida yaziyor buyuk oglumda yaptirmadim My moonlight

Ayy birde cokmus halim kizz beni motive ettin kuzum ikizler yoruyor halsizlestirdi saglik ocagindan geldim attim kanepeye kendimi orada kaldim :)))
İkiz hamilelik kolay değil canım. İki can büyütüyosun içinde. Yinede iyisin maşallah. Biz bir tane bile çok halsiz kalıyoruz.

İkiz hamilelik kolay değil canım. İki can büyütüyosun içinde. Yinede iyisin maşallah. Biz bir tane bile çok halsiz kalıyoruz.
Ayy resime dikkat ettinmi takvimde gobusde gorunuyor bebis benimki gibiydi :)) artik gobus buyucek hizla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…