bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Anlayamadım canım. Resimde sadece yüzünü gördüm. Göbüş göremedim
Takvimdeki resim diyorum hayatim bebek ve gobus resmi varya canim yazimizin altindaki takvimde resim var onu diyorum senin takviminde bebek artik gobusde gorunuyor hizla buyucek diyorum :))

Massalah zeynebe canim kac kilo dogdu kizcen
Masalah kizcene canim guzel kilo dogmus darisi pasana insallah benim buyuk oglan 4.600 kucuk 3.700 dogdu ikizlerde 2.500 ustu dogsa raziyim ele avuca gelsinler saglikla insallah.. ecmain

Takvimdeki resim diyorum hayatim bebek ve gobus resmi varya canim yazimizin altindaki takvimde resim var onu diyorum senin takviminde bebek artik gobusde gorunuyor hizla buyucek diyorum :))
Aaaaaaaa jeton yeni düştü:) evet artık benim bebiş göbüşte görünüyor yeni farkettim. Büyüsün artık kuzum 5 ay bitti sonuçta.

Zayif dogan cocuga bakmak zor oluyor ilk zmanlar.bizimkiler oyle dogunca zorlandim heleki kizimda baya zorlandim.parmaklari ince uzundu kibrit copu gibiydi.

benim ki dün verdi bu gün yaptrcam ay bu rengli ultrason ne pahalı her yer baska fiyat veriyor
sorma canım ben 450-500 fiyat aldım hep.

bir hast buldum 200 tl istedi diye sevindim ama sonra dank etti meger radyoloji uzmanı bakıyorms

eğer ist da isen bagcılar medlife 230 tl ye yapıyormuş peritanolog bakıyormuş. suanda en uygun buldugum bu.

Kızlar Can'ım çok sıkkın dün biraz boğazım batıyordu iftara misafirler vardı birde burda Şam'da deriz bir tatlı çeşidi annem malzemeyi hazırlamış ondan yaptık üç saat sürdü okadar yorulmuşum ki anlatamam gece Boğaz Ağrı'sından uyuyamadım eşim illa doktora gidelim dedi tonsilit olmuşum bebeği de etkiler ilaç başlıcan dedi kan verdim sonuçları Alcam birazdan bu bademciklerden çok çektim ben dayanamıyorum birde hamileyken yaz günü olması

Zayif dogan cocuga bakmak zor oluyor ilk zmanlar.bizimkiler oyle dogunca zorlandim heleki kizimda baya zorlandim.parmaklari ince uzundu kibrit copu gibiydi.
Evet zor ama cabuk kilo aliyor toparlaniyor diye duydum canim bol bol kan yapici besin tuketmek gerekiyor ben hep oyle yaptim cekirdekli kuru uzum ciceger kendim aldim pisirdim dut pekmezi bebegin zekasinada iyi geliyor dut pekmezi hamileler bol bol tuketmeli sabahlari ac karnina bir kasik yeterli birde uzum pekmezi ben ferrol demir hapi pek icmezdim ara sira yutardim

Geçmiş olsun canım. İlaçlarına düzenli devam et ki çabuk iyileşsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…