bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Erken dogduklari icin zayif benimkiler vaktini bekleseler iyi dogcak sanki sabirsizlarim.
Oglum 36 da 3 kilo, kizim 34 de 2650 dogdu.ilk ay 1 bucuk kiloya yakin aliyorlar.bakalim bu bebisimde erken mi dogcak..

Bende dün yaptım ıspanak canım yoğurtla zeynep çok severır yap adacık da yesin denizcik de:)

Tatlım ıspanak yoğurtla yendiğinde, içindeki demiri vücut ememeden atıyor. Aynı sütün içine pekmez katıldığında, pekmezdeki demiri alamadığın gibi. Süt ve süt ürünleri demir emilimine engel oluyor. O yüzden multivitamin ve demir hapları sütle, ayranla içilmez, kahvaltıdan ya en az bir saat önce, ya da bir saat sonra alınır. Keşke ıspanağı limonla yemeye alışsaydık. O zaman C vitamini sayesinde içinde demir bırakmaz, hepsini hüpletirdik Mcada

Ben salataya koyuyorum ispanak kuzum cok lezzetli bence

Gunaydin kizlar saglik ocagindan geldim tatanoz asimi yaptirdim kizlarimin kalp sesinide dinletti cok guzeldi rabbime sukurler olsun atislari cok iyi dedi hemsiremiz saglikla kalin annisler ve tatli minnaklari ....ecmain
cnm sağlık ocağında da kalp atışlarına bakılıyor mu? ultroson aleti var mı?? Benim geçen cuma kontrolüm vardı gitmedm hala .. Bugün gideceğim. kontrol de ne yapıyorlar bilgin var mı cnm?

Mikrop filan kaparim diye agdayada gidemiyorum ben bir sorun olmaz mi agdadan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…