bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende de tam tersi kabizlik yapti basta bunyeden bunyeye degisiyor sanirim

o nasıl kullanılıyo ki? Bir de ağrı sızı işi nasıl? Doğumdan sonra ben de almayı düşünüyorum eve lazer. Şu an yapabilsem şu an gidip alcam çok pişmanım çooook
Canım el ağdası gibi düşün. Geçir eline eldiveni kolunda bi dene tüylere yapışır gibi oluyo zaten çekince kökünden geliyor işte daa Ağrı işi için de bişey diyemicem canım ben ay takvimini kullanıyorum daha az acı oluyo gibi geliyo bana

Mikrop filan kaparim diye agdayada gidemiyorum ben bir sorun olmaz mi agdadan ?
bende lazere gidiyordum bebekten önce bebek olunca bıraktım ve sanki tüylerim arttı azalmıştı arttı biraz sanırım hormonal bir şey ve şu an eğilmem zorlaştı 1 ay sonra ağda makine nasıl yaparım diye düşünüyorum

O satilan lazer aletleri ise yariyor mu gercekten? Ben de dusunuyorum da emin olamiyorum parami bosa cope atarmiyim diye dusunuyorum
Canım kullananlar memnun. Ama bunu mıder ağda gibi düşün alex diod gibi kesin çözüm değil. Kullandıkça azalıyor tüyler ve kullanım aralığı da uzuyor. Ben alıcam inşallah iki çocukla en kolayı bu gibi geliyo bana.

cnm sağlık ocağında da kalp atışlarına bakılıyor mu? ultroson aleti var mı?? Benim geçen cuma kontrolüm vardı gitmedm hala .. Bugün gideceğim. kontrol de ne yapıyorlar bilgin var mı cnm?
Sadece kalp atis dinleme cihazi var tatlim ordan yuksek sesle dinletti canim :))

Canım benim çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim

kontrolde bunu mu yapıyorlar sadece cnm
Evet saglik ocagi asimi yapti kart verdi 15 temmuzda tekrar asim var kilomu tartti tansiyonumu olctu kizlarimin kalbini dinletti birde decavit vitamini verdi 2 kutu verdi

Bunu söylediğin süper oldu canım bende jilet işini hiç sevmiyorum. Senin gibi yaparım bende

Ahh canım çocuklarımızın onu sevip yediğine şükrediyoruz:) inşallah azda olsa faydası olur. Bazen yumurtayla kavurma yaparım ozaman pek yoğurt koymam ama dün sade yapmıştım yoğurtla yedik:)

Mikrop filan kaparim diye agdayada gidemiyorum ben bir sorun olmaz mi agdadan ?
yani canım gittiğim yerin temizliğine hijyenine güveniyorum. ben kendimi ne kadar çok korkak sansam da öyle pek bi kasılmam olmuyo biraz da alıştım galiba . eee bunlar hallolunca ya allah deyip gidiyorum valla jiletle falan çok zor iş tüy dökücüler kimyasal daha riskli diyolar bunu da yaptırmazsam rüyalarıma girer takarım kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…