bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar aşağıdaki mektubu okuyun hem duygulu hem mutlu hepsi bi arada. Bu arada Ikra meyra yeni bi uygulama indirdim ismi hamilelik takibi orda boy kilo yazıyor ve her hafta için bebeginden mektup var:)
Canim linkini atarmisin lutfen ❤❤ tuylerim diken diken oldu

Ahahah Kıyamam ya cnm bnm karşılaşırız inşallah. Benim bebiş yaramaz ya ondan hissediyorum.sağda mi solda mi diye.ama hissetmek de kötü rahat olamıyorum yatarken korkuyorum.

Canım şimdi sen burda yazınca ben aradım ama bagcilarda radyoloji uzmanı yapiyormus

Ahh canım çocuklarımızın onu sevip yediğine şükrediyoruz:) inşallah azda olsa faydası olur. Bazen yumurtayla kavurma yaparım ozaman pek yoğurt koymam ama dün sade yapmıştım yoğurtla yedik:)

Afiyet olsun tatlım, yarasın hepinize.Ben de ıspanak yemeğini sadece yoğurtla yiyorum. Yumurtalı sevmiyorum. Böreğiyle, salatasıyla ancak alıyoruz demiri. Ayağa kalkınca hepsinden yapıcam. Kabak bile yapıcam

Kızlar aşağıdaki mektubu okuyun hem duygulu hem mutlu hepsi bi arada. Bu arada Ikra meyra yeni bi uygulama indirdim ismi hamilelik takibi orda boy kilo yazıyor ve her hafta için bebeginden mektup var:)
cnm bu uygulamayı bende kullanıyorum çok güzel. arada seni seviyorum anne diye mesaj gönderiyor çok duygulanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…