bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hadi hepiniz iftara gelin bana evi mis gibi temizledim yemekleri yaptim aksamda bi cay yapariz kizlar ayyy keske yaaaa keske gelebilseniz hepinizi oyle merak ediyorum ki
Kız maşallah sana hem elinde telefon msj yazıyorsun burada hem işleri bitirdin maşallah sana:)

Geçmiş olsun çok. Ben boğazım ağrıyorsa sirke limon tuz su karışımı yapıp günde 3-4 kez gargara yaparım. Çok faydası olur. Tansiyon sorunun varsa tuz koyma. Atlatirsin cabucak inşallah

Teşekkür ederim kızlar Nilke gonulll ceftinex diye bir ilaç verdi kategorisinde kullanılmamamalı diyor ama doktor kullanmak zorundasın sesi kanda mikrop çıktı of ne yapacağımı bilemiyorum doktoruma ulaşamadım ona sorayım dedim şimdi yatıyorum öyle aman kızlar dikkat edin hasta olmayın ben çok pişmanım kendime dikkat etmediğime zaten güzel de beslenmiyorum

Geçmiş olsun çok. Ben boğazım ağrıyorsa sirke limon tuz su karışımı yapıp günde 3-4 kez gargara yaparım. Çok faydası olur. Tansiyon sorunun varsa tuz koyma. Atlatirsin cabucak inşallah
Gerçekten faydası olurmu benim ki kriptik tonsilit çok sık yakalanıyorum crp de yüksek çıktı ilaç kullanmak zorundasın dedi

Gerçekten faydası olurmu benim ki kriptik tonsilit çok sık yakalanıyorum crp de yüksek çıktı ilaç kullanmak zorundasın dedi
Ben hep yaparım kızıma da kendime de. Hafif baslayinca yaparim. Eger agro siddetliyse iki uc gun devam ederim.Yardımcı olur en azından tedavine. Hem zararı olacak bi yöntem değil. Sirke çok olursa canını yakar 1/4 filan yeterli olabilir.

Kendi doktorunuda bilgilendir canim.doktor gozetiminde kullaniyorsun mecbursun icmezswn daha kotu agrilarin olabilir.Allah sifa versin canim ins biran once sagligina kavusursun

Canım link atamadım ama google play de hamilelik takibi yaz çıkıyor. Bak ekranda çıkış resmini atıyorum
Ben burdan bir kaç kez sormuştum kullandığınız takvim programı var mı diye cevap yazan olmadı ama bu program Aplle store da yok değil mi

Kendi doktorunuda bilgilendir canim.doktor gozetiminde kullaniyorsun mecbursun icmezswn daha kotu agrilarin olabilir.Allah sifa versin canim ins biran once sagligina kavusursun
Şimdi ulaştım tlf la kullanabilirsin dedi ama yine de içim rahat değil akşam içmem gerekiyor parol verdi birde ağrılarım geçsin diye onu içtim teşekkür ederim canım çok sağol

Tamam canım sirke ve tuz demiştin değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…