bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sirke tuz limon ve bol su cnm. Turşu suyu gibi
Tamam canım çok sağol şimdi kolumu kaldıracak halim yok eşim gelsin ona yaptırcam hemen.. Karnımda acıktı kahvaltı yapamamıştım sabah Boğaz ağrısından bi gelse artık çok iyi olacak oğlumda acıkmış eşim sabah poaça almış bana kahvaltınyapayım diye yazık onları yedirdim kuzuma

Gecmis olsun canim yaaa

Ay bu domestos kullanmadan icim rahat etmiyo kizlar benim parkelere bile bunu kullaniyom bebise zarar olur mu ki bilmiyom ki ada da da hep boyleydi ama baska turlu temiz olmuyo gibi o tezgahin ustu wcler yerler
kuzucum ben de kullanıyorum çamaşır suyu solumamaya çalışıyorum ama tabii pek iyi olduğu söylenemez bebişler için

arkadaşlar bi de bebişler için internetten alışveriş yapanlarınız varsa burda paylaşsa isimlerini eminim daha önce de geçmiştir ama ben sadece bir ikisine rastladım
canım ben ilk kızımdada çok netten siparişle alışveriş yaptım. özellikle indirimleri tskip ederseniz çok uyguna gelebiliyor aldıklarınız. bebepan, e-bebek, civil, butik bebe, bebekcaddesi alışveriş yaptığım siteler.ayrıca bebek bezlerini bile netten topluca indirimle alıyorum beb. markafoniye altın prima günleri ve özellikle bebekle ilgili çok ucuz ürünler denk gelebiliyor.

Ya simdi mutfak tezgahini ozonladim wcleri ozonladim ada uyudugu icin daha supuremedim evi ama yerleri de ozonla siliyorum baska turlu sanki yalandan yapmisim gibi oluyo mikroplar olmuyo gibi soluyoruz mecburen ama
kuzucum ben de kullanıyorum çamaşır suyu solumamaya çalışıyorum ama tabii pek iyi olduğu söylenemez bebişler için

Bitanem mutlaka kullan. Doktor fatda/zarar oranını hesap edip vermiştir. Kendi doktoruna da sor tabi mutlaka. Allah şifalar versin. Böğürtlen ye bol bol

Ya simdi mutfak tezgahini ozonladim wcleri ozonladim ada uyudugu icin daha supuremedim evi ama yerleri de ozonla siliyorum baska turlu sanki yalandan yapmisim gibi oluyo mikroplar olmuyo gibi soluyoruz mecburen ama
Bende tuvalet ve banyoda kullanıyorum ama artık en azından mutfağa sokmuyorum. Tezgahı falan da karbonatla ovuyorum. Çünkü domestes suyla bile temizlenmiyor. Sende en azından mutfaktan çıkar canım. Hem hamilesin hem küçük çocuğun var yazık ikisine de eee tabi ki bizede

Hadi hepiniz iftara gelin bana evi mis gibi temizledim yemekleri yaptim aksamda bi cay yapariz kizlar ayyy keske yaaaa keske gelebilseniz hepinizi oyle merak ediyorum ki

Zengin yürekli meleğim benimmm, ne güzel olurdu gerçekten. Geçen gün burda adın yazılınca meraktan baktım sana da minik meleğime de facebooktan. Bayyyııllldım ikinize de. Instagramda Ada'nın resmi çok demiştin diye oradan da baktım ama bulamadım. Çooookkk tatlısınız anne kız, Allah uzun uzun ömür versin

Aa karbonat mi hic bilmiyodum.tamam canim tezgaha onu denerim

Eklemek istersen yollayim ozelden ekle kuzum bende cok merak ediyorum seni

Ay bu domestos kullanmadan icim rahat etmiyo kizlar benim parkelere bile bunu kullaniyom bebise zarar olur mu ki bilmiyom ki ada da da hep boyleydi ama baska turlu temiz olmuyo gibi o tezgahin ustu wcler yerler

Yerleri sirkeyle sil bitanem. Ben bebek doğduktan itibaren yer temizliğinde sadece sirkeli su kullanıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…