bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bitanem mutlaka kullan. Doktor fatda/zarar oranını hesap edip vermiştir. Kendi doktoruna da sor tabi mutlaka. Allah şifalar versin. Böğürtlen ye bol bol
Ya böğürtlen de faydalı mı derin dondurucuya koymuştum tonsilitin ismini duyunca tüylerim diken diken oluyor inan grip olmam hiç faranjit de olmam direk bir gece yatar sabaha tonsilit kalkıyorum rabbim beterinden saklasın ama çok canım sıkılıyor bütün eklemlerim kemiklerin ağrıyor bopazım düğüm düğüm Ateş de cabası inşaallah bebeğime bir şey olmaz birde ilk üç ayı geçince kullanmakta sakınca yokmuş

Çok geçmiş olsun canım. İlaçlarını kullan çabuk iyileşsin allah yardımcın olsun

İkinci trimester ilaç kullanımı konusunda daha rahat bir dönem. Mikroplar, ilaçlardan daha zararlı. Böğürtlen antioksidan özellikli, bol C vitaminli ve kırmızı renkli. Kanı temizlemekte faydası olur tatlım. Taze de var şimdi her yerde, mümkünse taze taze ye. Her sabah da bir avakadoyu doğrayıp, içine bir limon sıkıp ye. Çok faydasını görürsün. İnşallah her yediğin, içtiğin şifa olur

Ben makine kullanıyorum da karnım şiştikçe eğilip bükülmem zor oluyor artık agdayı düşündüm ama emin olamıyorum bi kaç yerde mıkrop kapma gibi şeyler duydum bide

bebek bezlerinin de baya kampanyası oluyo demek gerçi en çok kullanılan şey onlar.. çoook teşekkür ederim canım bakıcam bu sitelere dün akşam butik bebeyle açılışı yaptık bakalım

Ya simdi mutfak tezgahini ozonladim wcleri ozonladim ada uyudugu icin daha supuremedim evi ama yerleri de ozonla siliyorum baska turlu sanki yalandan yapmisim gibi oluyo mikroplar olmuyo gibi soluyoruz mecburen ama
amaa baaak her gün kullanıyosan olmaz arada bir tadımlık yapıcan kuzucum ya çocuk içerden bağımlı çıkıcak napıyosun

Ben makine kullanıyorum da karnım şiştikçe eğilip bükülmem zor oluyor artık agdayı düşündüm ama emin olamıyorum bi kaç yerde mıkrop kapma gibi şeyler duydum bide
canım haklısın o risk hep var ama inan ki başka her hangi bi yerde de kapabilirsin mikrobu.. dediğim gibi temiz bi yerse allahın izniyle sıkıntı olmaz.. çok temiz oluyo ama ya kuş gibi çıkıyosun ya o his çok güzel

Elimiz mahkum zaten yaptıracaz mecbur bir şekilde özellikle son aylar görmeden nasıl yapıcaz ki

Elimiz mahkum zaten yaptıracaz mecbur bir şekilde özellikle son aylar görmeden nasıl yapıcaz ki
valla zaten benim gittiğim kadıncağız kendi de şekilden şekile giriyo beni de şekilden şekile sokuyo hamielelr için özel pozisyonları varmış bu ağdanın ben de yeni öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…