bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
anaaaaamm bir ay mı dostlaaaar suyu eksilirse çocuğun o süre zarfında
Yok cnm ishalin 1 ay sürmez herhalde kabıxlık daha farklı çalışmayıp bi kere tıkandıktan sonra daha zor çalışıyor çünkü ama bol bol sıvı ve su tüket cnm zaten öyle bır durumun varsa bi de Dr.una danış belki ıshal kesıcı bırşeyleronerır ya da ılacını feğiştirir

öyle yapayım olmazsa canım bu arada o sorduğun uygulamanın da başında kurdele olan bi bebek amblemi var

kızlar ben çok giremiyorum bebeğimiz aşağıda olması suyu azaldığı içinmiş oruç tutuyordum bıraktım artık tehlikeye sokmak istemiyorum küçük daha havalarda serin diye tutayım demiştim ama kuzum etkilenmiş akşamlarıda ayaklarımın altına kızımın plates topunu koyup dinleniyorum ağrım geçiyor çok şükür
bu arada Mcada bende domestos hastasıydım ama artık sadece tuvalet temizlerken kullanıyorum limonları sıktıktan sonra kabuklarını su şişesine attım baya birikti o suyu ve sirkeyi kullanıyorum aslında bulaşık makinasınada limon tuzunun toz olanı ve karbonat kullanmak lazım onuda evdeki tabletler bitsin denicem sabun aldım rendeleyip kurutcam bebeğim dogdugundada onunla yıkıcam inşallah aklıma gelen bunlar

Yaaa iyi fikirmis canim aklimda olsun

amaa baaak her gün kullanıyosan olmaz arada bir tadımlık yapıcan kuzucum ya çocuk içerden bağımlı çıkıcak napıyosun
Ahaha yalan dunya djye bi dizi vardi gulse birsel beyazit ozturk oynuyodu ordaki kadin ozon suyu sisesiyle gezerdi koklaya koklaya saka bi yana her gun degil kuzu haftada 2 kez ozonla ugrasiyorum

bebek bezlerinin de baya kampanyası oluyo demek gerçi en çok kullanılan şey onlar.. çoook teşekkür ederim canım bakıcam bu sitelere dün akşam butik bebeyle açılışı yaptık bakalım
Butikbebede bezler bazen 1 lira oluyo esime aliyim mi dedim de git delimisin 1 liraya bez mi olur dedi

Kizlar eslerinize babalar gunu icin ne aldiniz ben damat dan 2 tane bileklik aldim biri ada nin adina biri deniz bebegin adina iclerine de ada ve denizin adina not yazdim baya duygusal tabi benim odun herif duygulanir mi bilemiyciiiimmmm
Kizlar eslerinize babalar gunu icin ne aldiniz ben damat dan 2 tane bileklik aldim biri ada nin adina biri deniz bebegin adina iclerine de ada ve denizin adina not yazdim baya duygusal tabi benim odun herif duygulanir mi bilemiyciiiimmmm
Bn waikiki deki babaogul beyaz gomleklerden aldm canm.seninki de çok güzel bakalim duygulancaklar mi.o bana bsy yapmadı anneler gününde ama bn çok ozeniyorm yaptm ona

Bn waikiki deki babaogul beyaz gomleklerden aldm canm.seninki de çok güzel bakalim duygulancaklar mi.o bana bsy yapmadı anneler gününde ama bn çok ozeniyorm yaptm ona
Ne zman şu babalar gunusu. Ben kutlamayacagim babalar gunusunu. Herifler gunu olsa suan onu bile kutlamam. Doktordan randevu alamazmis cumartesi arkadaslarina soz vermis haftaya gidermisiz doktora. Bide demez mi doktor yok.

Ne zman şu babalar gunusu. Ben kutlamayacagim babalar gunusunu. Herifler gunu olsa suan onu bile kutlamam. Doktordan randevu alamazmis cumartesi arkadaslarina soz vermis haftaya gidermisiz doktora. Bide demez mi doktor yok.
:):)bu pazar canm.olsun ufak bsy yap bnce yine Dee. Amann hepimiznki aynı bosver. Eşimi de sevndirmek istyrm ama kndm de çok mutlu oldum ikisine takım alınca. Senin kız miydi cnm baba kız için de var sanki

Amin canım bende sola yatamıyorum sola yatınca daha çok ağrım oluyo ama yapçak bişey yok bebişkolar iyi olsunlarda gerekirse amuda kalkıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…