bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar eslerinize babalar gunu icin ne aldiniz ben damat dan 2 tane bileklik aldim biri ada nin adina biri deniz bebegin adina iclerine de ada ve denizin adina not yazdim baya duygusal tabi benim odun herif duygulanir mi bilemiyciiiimmmm

Çok güzel bir hediye ve harika bir fikir tatlım. Etkilenir bence eşin de merak etme. Ben geçen sene hamileyken oğluşum adına bir hediye almıştım ama bu sefer almayacağım. Bebeğimiz sağlıkla doğsun inşallah, seneye alırız babacığa

Kısslar nasilsnz.Ne sorcam size bugün doktora gittim 20 cm dedi bebisimze.bu 20 cm baştan popoya kadar mı acaba bacaklr dahil mi.burda baştan popoya kadar yazıp ya doktorun dediğinde de mi öyle acaba.koca kafa ve koca bacaklyms bizim kizce.20 haftalık bacak boyu baş çevresi dedi.sağlıklı olsnlarda İnşallah bakalm. BegumBB naaptin cnm geldin mi.Biz begümle tanıştık kızlar bu arada :)

Kizlar eslerinize babalar gunu icin ne aldiniz ben damat dan 2 tane bileklik aldim biri ada nin adina biri deniz bebegin adina iclerine de ada ve denizin adina not yazdim baya duygusal tabi benim odun herif duygulanir mi bilemiyciiiimmmm
O anneler gününde sadece tebrik etti bende sadece tebrik ederim baska da bi şey yapmam hep biz mi dusuncez. Ben artık kısasa kısas yapıyorum kim olursa olsun. Haftaya perşembe de evlilik yıldönümümüz bakalım ne yapacak.

Evet canim o minik ellerine tutustur seneye kizcen versin hediyesini

Benim dogum gunume 14 gun kaldi aceba esim ne yapicak hc bisey yapmiycak gibi hissediyorum

Evey malesef bazen icim cikiyo ogure ogure
bende de durum aynı.Özellikle parfüm deterjan vb beni alt üst ediyor. bugün okulda hizmetliler temizlik yapıyordu. deterjan kokusundan kendimi kaybettim resmen. az kullanmayı da bilmiyorlar. hala burnumun ucunda sanki. ben evimde ne kadar dikkat ediyorum oysa. bir yerlerde bir şekilde bunlara maruz kalmak insanın canını da sıkıyor. kimyasal sonuçta...

İçim rahatladı biraz çok sağol avakado zaten çok severim ama bulamadık manavlar şuan s zona değil dediler okadar baktım hiç denkgelmedi.. İnşaallah şifa olur uyumakta şimdi şimdi kalktım heryerin ağrıyor

Ohh be kizlar ada koca bir tabak ispanak yedi hic sorun cikarmadan kistan beri yapmamistim ozlemis kuzucuk artik rahat rahat yemegimi yiyebilirimmm
Onlar doyunca bizde rahat bi nefes alıyoruz dimi canım. Onlar iyiyse bizde iyiyiz. Allah sağlıktan sıhhatten ayırmasın acılarını göstermesin. Ecmain.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…