bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ahhh cnm sen niye oruç tuttun ki bu halinle emzirirken de tutmayın diyorlar cnm aklında bulunsun. Zaten gebelere lahusalara, şeker hastalığı gibi hastalığı olanlara şart değil oruç tutmak daha da kötü. Inşallah biranönce toparlarsın cnm bebişinle

Büyük marketlerde vardır canım. Ham bile olsa 5-6 tane al. Gazeteye sarınca iki gün içinde olgunlaşıyor. Sırasıyla sararsın. Ama oda sıcaklığında sakla, diğerlerini dolapta. Sarımsaklı limon suyu da iyi bir kan temizleyici bilgin olsun. Ama tansiyonu çok etkileyebilir. Merak etme Allahın izniyle çabuk iyileşeceksin. Dualarımız seninle
Dip Not: Moralini yüksek tut. Dualarının kabul olmasını sağlayan pek çok fırsata aynı anda sahipsin; hem hastasın, hem hamilesin, hem Ramazan'dasın hem de mübarek cuma gecesindesin. Bolca dua et, aklına ne geliyorsa iste Allah'tan. Muhtemelen en fazla bir iki tablet ilaçla düzeleceksin. Hadi inşallah

İnşaallah iyi ki varsın bu kadar morali kimse veremez di bana inan çok üzülüyorum böyle olduğuma.. Burda büyük market tek Migros var onda da yoktu ama belki gelmiştir son zamanlarda bende bir garibim olmayan şeyi okadar aradım ki babam bir taraftan aramış eşim bir taraftan bulamamışlar olsun dedim bulana kada devam.. Rabbim dualarımızdasın kabul etsin bu hastalıklarda günahlarımıza kefaret olur inşaallah

Siz daha çok taze gelinsiniz bizim eylülde 10. Yılımız oluyor ayyyy çok yaşlıyız biiizz
Valla tazeliği korumak karı kocanın elinde canım. Bazı evlilikler vardır yıllarda geçse ilk günkü gibidir bazıları da 3-5 ay olsa bile çoktan yaşlanmistir. Bizimki ortada kalmış ne dipdiri ne ölü

Slm kızlar nasılsınız sık giremiyiruz benim de iki gündür acayip midem agriyor oturunca kalkınca nefes alınca çok rahatsız oluyorum sanki midemde yara var o aciyorms gibi sizce neden olabilir birazdan Dr gidicem cok korkuyorum minigimde bisey olucak diye

Korkma bişey olmaz bişey dokunmuştur midene Bebek'le alakası yoktur.

Bu arada The_new @BegumBB nasil tanistiniz nasil tanidiniz birbirinizi.sizin adiniza sevindim

Doktor öyle dedi bacakları uzunmuş ilk zamanlrdn beri bacakları gösterio kendni bizim kızın :)

Bu arada bende birbrmzi nasıl tanırız Die düşünuodm ki ben doktorun odasndykn begüm girdi odaya ben begüm dedi bende gülümsedim bende zeynep dedim öyle birbirimizi tanıdık :) burda da özelden msjlasiodk zaten geldim yoldym Vs.Die

Valla tazeliği korumak karı kocanın elinde canım. Bazı evlilikler vardır yıllarda geçse ilk günkü gibidir bazıları da 3-5 ay olsa bile çoktan yaşlanmistir. Bizimki ortada kalmış ne dipdiri ne ölü
Aynen öyle ama sanki hayal gibi 10 yıl Nasıl geçti Nasıl bitti inanamıyorum şaka gibi... 2. Evlilik yıldönümüm de oğluma hamileydim 10. Evlilik yıldönümü yine bir oğluma daha hamile olcam Allah izin verirse

Yok canim niye yasli olasiniz ne guzel tecrubelisiniz canim benim daha nice 10 yillariniz olsun insallah
Siz maşallah pek hızlısınız ikinci çocuk ne güzel ben yıllardırca tek çocuk dedim durdum şimdi çok pişmanım aslında 10 yıla üç çocuk sığar şimdiye dükkanı kapatırdım ama kısmet

Ay ne güzel ya aynı şehirdesiniz demek karşılaşmışsınız çok kıskandım çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…