- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #25.541
Ahhh cnm sen niye oruç tuttun ki bu halinlekızlar ben çok giremiyorum bebeğimiz aşağıda olması suyu azaldığı içinmiş oruç tutuyordum bıraktım artık tehlikeye sokmak istemiyorum küçük daha havalarda serin diye tutayım demiştim ama kuzum etkilenmiş akşamlarıda ayaklarımın altına kızımın plates topunu koyup dinleniyorum ağrım geçiyor çok şükür
bu aradaMcada bende domestos hastasıydım ama artık sadece tuvalet temizlerken kullanıyorum limonları sıktıktan sonra kabuklarını su şişesine attım baya birikti o suyu ve sirkeyi kullanıyorum aslında bulaşık makinasınada limon tuzunun toz olanı ve karbonat kullanmak lazım onuda evdeki tabletler bitsin denicem sabun aldım rendeleyip kurutcam bebeğim dogdugundada onunla yıkıcam inşallah aklıma gelen bunlar
Aaa bizim de 3. Yil bitiyo eylul 2013 de evlendikBizim 3.yılımiz bitiyor bu ara eşim yoğun çalışıyor o yüzden bende pek.ümitli değilim. Bir şey yaparsa büyük sürpriz olacak
İçim rahatladı biraz çok sağol avakado zaten çok severim ama bulamadık manavlar şuan s zona değil dediler okadar baktım hiç denkgelmedi.. İnşaallah şifa olur uyumakta şimdi şimdi kalktım heryerin ağrıyor
Aminn kuzu. Aynen o yeyince ben doymus gibi oluyorum kuzum dedigin gibi onlar mutluysa bizde mutluyuzOnlar doyunca bizde rahat bi nefes alıyoruz dimi canım. Onlar iyiyse bizde iyiyiz. Allah sağlıktan sıhhatten ayırmasın acılarını göstermesin. Ecmain.
İnşaallah iyi ki varsın bu kadar morali kimse veremez di bana inan çok üzülüyorum böyle olduğuma.. Burda büyük market tek Migros var onda da yoktu ama belki gelmiştir son zamanlarda bende bir garibim olmayan şeyi okadar aradım ki babam bir taraftan aramış eşim bir taraftan bulamamışlar olsun dedim bulana kada devam.. Rabbim dualarımızdasın kabul etsin bu hastalıklarda günahlarımıza kefaret olur inşaallahBüyük marketlerde vardır canım. Ham bile olsa 5-6 tane al. Gazeteye sarınca iki gün içinde olgunlaşıyor. Sırasıyla sararsın. Ama oda sıcaklığında sakla, diğerlerini dolapta. Sarımsaklı limon suyu da iyi bir kan temizleyici bilgin olsun. Ama tansiyonu çok etkileyebilir. Merak etme Allahın izniyle çabuk iyileşeceksin. Dualarımız seninle
Dip Not: Moralini yüksek tut. Dualarının kabul olmasını sağlayan pek çok fırsata aynı anda sahipsin; hem hastasın, hem hamilesin, hem Ramazan'dasın hem de mübarek cuma gecesindesin. Bolca dua et, aklına ne geliyorsa iste Allah'tan. Muhtemelen en fazla bir iki tablet ilaçla düzeleceksin. Hadi inşallah
Siz daha çok taze gelinsiniz bizim eylülde 10. Yılımız oluyor ayyyy çok yaşlıyız biiizzAaa bizim de 3. Yil bitiyo eylul 2013 de evlendik
inşallah etmez kızlar kurbanlıklara da denk geleceğiz.. kokusunu düşününce bile çok fenaInşallah dvm etmez ama dvm edenler oluoms galiba
Bizde 9. Yilimiza girdik.bizde yaslaniyoruzSiz daha çok taze gelinsiniz bizim eylülde 10. Yılımız oluyor ayyyy çok yaşlıyız biiizz
Valla tazeliği korumak karı kocanın elinde canım. Bazı evlilikler vardır yıllarda geçse ilk günkü gibidir bazıları da 3-5 ay olsa bile çoktan yaşlanmistir. Bizimki ortada kalmış ne dipdiri ne ölüSiz daha çok taze gelinsiniz bizim eylülde 10. Yılımız oluyor ayyyy çok yaşlıyız biiizz
Aynı yıl evlenmisiz bizde haziran 2013. Maşallah siz hızlı cikmissiniz canım 3 yılda 2.çocukAaa bizim de 3. Yil bitiyo eylul 2013 de evlendik
Yok canim niye yasli olasiniz ne guzel tecrubelisiniz canim benim daha nice 10 yillariniz olsun insallahSiz daha çok taze gelinsiniz bizim eylülde 10. Yılımız oluyor ayyyy çok yaşlıyız biiizz
Sormaaa valla ada hemen oldu zaten 2 aylik gelindim iste bu ufaklikta ablasi 19 aylikken cikti geldi hosgeldiAynı yıl evlenmisiz bizde haziran 2013. Maşallah siz hızlı cikmissiniz canım 3 yılda 2.çocuk
Bizimki de bildigin ölüValla tazeliği korumak karı kocanın elinde canım. Bazı evlilikler vardır yıllarda geçse ilk günkü gibidir bazıları da 3-5 ay olsa bile çoktan yaşlanmistir. Bizimki ortada kalmış ne dipdiri ne ölü
Korkma bişey olmaz bişey dokunmuştur midene Bebek'le alakası yoktur.Slm kızlar nasılsınız sık giremiyiruz benim de iki gündür acayip midem agriyor oturunca kalkınca nefes alınca çok rahatsız oluyorum sanki midemde yara var o aciyorms gibi sizce neden olabilir birazdan Dr gidicem cok korkuyorum minigimde bisey olucak diye
Aynen öyle ama sanki hayal gibi 10 yıl Nasıl geçti Nasıl bitti inanamıyorum şaka gibi... 2. Evlilik yıldönümüm de oğluma hamileydim 10. Evlilik yıldönümü yine bir oğluma daha hamile olcam Allah izin verirseValla tazeliği korumak karı kocanın elinde canım. Bazı evlilikler vardır yıllarda geçse ilk günkü gibidir bazıları da 3-5 ay olsa bile çoktan yaşlanmistir. Bizimki ortada kalmış ne dipdiri ne ölü
Siz maşallah pek hızlısınız ikinci çocuk ne güzel ben yıllardırca tek çocuk dedim durdum şimdi çok pişmanım aslında 10 yıla üç çocuk sığar şimdiye dükkanı kapatırdım ama kısmetYok canim niye yasli olasiniz ne guzel tecrubelisiniz canim benim daha nice 10 yillariniz olsun insallah
Ay ne güzel ya aynı şehirdesiniz demek karşılaşmışsınız çok kıskandım çok..Doktor öyle dedi bacakları uzunmuş ilk zamanlrdn beri bacakları gösterio kendni bizim kızın :)
Bu arada bende birbrmzi nasıl tanırız Die düşünuodm ki ben doktorun odasndykn begüm girdi odaya ben begüm dedi bende gülümsedim bende zeynep dedim öyle birbirimizi tanıdık :) burda da özelden msjlasiodk zaten geldim yoldym Vs.Die
adamın parası bol demek ki canım sen de ne bakıyosun indirim falan bırak alsın istediği yerdenButikbebede bezler bazen 1 lira oluyo esime aliyim mi dedim de git delimisin 1 liraya bez mi olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?