The_new
Nilke
gonulll
kuzucuklarim şarj bitti abimelerden geldik yeni.Plesenta çekilir yukarı diye umut ediyorum dedi.bugün ve yarın da rapor yazdı.Pazartesiye kadar dinlen pztsi sabah gel iş için şu an net bişey diyemiyorum dedi biraz daha yat istiyorum dedi.Bakalim pztsi ne diyecek.The New beni gördü dev kadın bendeniz tabi oğlum da maşallah
22cm 320 gr.İri olacak dedi... zaten ben de 54 eşim 56 cm doğmuşuz.Yani bizim bebeğin iriliği direk genetik faktör Rabbim sağlık versin hem karnımda hem ömrü boyunca
Bir de ben sana bisey demek istemiyorum ama yandin sen dedi.Son 4 ayin keyfini çıkar bu seni plesenta yüzünden yatirdigim günleri mumla arayacaksin çok fena bu dedi yani gerçekten çok çekeceksin.Çok yaramaz dedi.
Genelde doktorlar bu yorumu yaptıklarında gerçekten de dogru cikiyor.Napayım sağlıklı olsun da Rabbim yokluklarini aratmasın.
Hayırlı evlat olsun her çocuğun yaramazligi vardır. Ben ilkokul 1 e başladığımda annem 10 gün benle gelmişti. o kadar yaramazmişim ki hoca 10 erkeğe bedel senin bu kızın demişti.Bakalim nolacak bizim durum