- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #25.581
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun yarasin bebisee
Eski msjlara baka baka buldum.baska bi arkadasmis canimGecmis olsun canim.
Senin balikesirle bi baglantin varmi.2010 ocak anneleri topiginde yada 2009 lu yillarda baska bi topikte konustugum arkadasin nickine benzettim.
The_new @Nilke gonulll kuzucuklarim şarj bitti abimelerden geldik yeni.Plesenta çekilir yukarı diye umut ediyorum dedi.bugün ve yarın da rapor yazdı.Pazartesiye kadar dinlen pztsi sabah gel iş için şu an net bişey diyemiyorum dedi biraz daha yat istiyorum dedi.Bakalim pztsi ne diyecek.The New beni gördü dev kadın bendeniz tabi oğlum da maşallah 22cm 320 gr.İri olacak dedi... zaten ben de 54 eşim 56 cm doğmuşuz.Yani bizim bebeğin iriliği direk genetik faktör Rabbim sağlık versin hem karnımda hem ömrü boyunca
Bir de ben sana bisey demek istemiyorum ama yandin sen dedi.Son 4 ayin keyfini çıkar bu seni plesenta yüzünden yatirdigim günleri mumla arayacaksin çok fena bu dedi yani gerçekten çok çekeceksin.Çok yaramaz dedi.
Genelde doktorlar bu yorumu yaptıklarında gerçekten de dogru cikiyor.Napayım sağlıklı olsun da Rabbim yokluklarini aratmasın.Hayırlı evlat olsun her çocuğun yaramazligi vardır. Ben ilkokul 1 e başladığımda annem 10 gün benle gelmişti. o kadar yaramazmişim ki hoca 10 erkeğe bedel senin bu kızın demişti.Bakalim nolacak bizim durum
Benim bebisde sol tarafta oyuzden sola yatmaya zorlasamda kendimi sizi gibi bir agrim oluyor gece 20 kez uyaniyorumAmin canım bende sola yatamıyorum sola yatınca daha çok ağrım oluyo ama yapçak bişey yok bebişkolar iyi olsunlarda gerekirse amuda kalkıcaz :)
Aynen cnm isti evdi derken bekledik baya ehh daha da bekleseydik yas gececekti artikOoo siz epey beklemissiniz
Senin yine normalmis 3 sene :) Sagol cnm hayirlisi :)Bende 2006 da evlendim 2009 da anne oldum canım sende acele etmemişsin Bebek konusunda olsun geç olsunda hayırlı zamanda olsun
Ay kıyamam ben o yaramaza maşallah ama gerçekten doğru bir tesbit anne karnında oğlum da çok fenaydı göbeğim bir sağa bi sola oynardı dışardan çok net belli olurdu şimdi maşallah tam gaz devam öğretmeninin numarasını görünce yüreğim ağzıma geliyor eyvah diyorum yine ne yaptı bizim kiThe_new @Nilke gonulll kuzucuklarim şarj bitti abimelerden geldik yeni.Plesenta çekilir yukarı diye umut ediyorum dedi.bugün ve yarın da rapor yazdı.Pazartesiye kadar dinlen pztsi sabah gel iş için şu an net bişey diyemiyorum dedi biraz daha yat istiyorum dedi.Bakalim pztsi ne diyecek.The New beni gördü dev kadın bendeniz tabi oğlum da maşallah 22cm 320 gr.İri olacak dedi... zaten ben de 54 eşim 56 cm doğmuşuz.Yani bizim bebeğin iriliği direk genetik faktör Rabbim sağlık versin hem karnımda hem ömrü boyunca
Bir de ben sana bisey demek istemiyorum ama yandin sen dedi.Son 4 ayin keyfini çıkar bu seni plesenta yüzünden yatirdigim günleri mumla arayacaksin çok fena bu dedi yani gerçekten çok çekeceksin.Çok yaramaz dedi.
Genelde doktorlar bu yorumu yaptıklarında gerçekten de dogru cikiyor.Napayım sağlıklı olsun da Rabbim yokluklarini aratmasın.Hayırlı evlat olsun her çocuğun yaramazligi vardır. Ben ilkokul 1 e başladığımda annem 10 gün benle gelmişti. o kadar yaramazmişim ki hoca 10 erkeğe bedel senin bu kızın demişti.Bakalim nolacak bizim durum
Aynen canim yapcak bisey yok napalim annelik demek uykusuzluk demek :)Benim bebisde sol tarafta oyuzden sola yatmaya zorlasamda kendimi sizi gibi bir agrim oluyor gece 20 kez uyaniyorum
Geçmiş olsun canım plesentalar yukarı çıksın insAllah...Benim bebeğimde erkek 17.haftamda çok kanamam oldu hastaneye gittim bebeğin eşinin aşagıda olduğunu söyledi dr um iki haftadır yatıyorum sadece tuvalete kalkabilirsin dedi.hala kahverengi kan geliyor.hayati tehlike galan demedi yat çıkar o yukarı stres yapma dedi ama dünya başıma yıkıldı resmen depresyondayım
O konuda birşey demedi tatlım...İmkansız diye birşey yok daha yolun yarisindayiz bebişler daha büyüyecek itecekler yukarı plesentalarini.Totalis dendi diye son ana kadar totalis kalmayabilir.Rahim ağzı açıklığı ve uzunluğuna bakıldı mi.
cok tatli bunlar yaaaa :)))Ikra meyra aaaaaa baksanaaa şunlaraa baksanaaaaa :)
Can'ım devlet hastanelerinin ultrason cihazları çok eski yanlış çıkıyor genelde özel doğrudurArkadaslar özelde 4 boyutlu ultrasyon ile devlet hastanesindeki ultrasyon arasında bebegin kilosu boyu çok farklı hangisine inanmalı....
Tesekkur ederim canımCan'ım devlet hastanelerinin ultrason cihazları çok eski yanlış çıkıyor genelde özel doğrudur
Canim ben de yazmıştım Aysel hanim beslenme düzenini genel anlamda bilmek istiyor.Kilo alış sebebini de buna bağlı yorumlamak için. Sana mavi bir defter gösterdi mi.İçinde içtiğin suyun litresi bile yazan.Eger gösterdi ise o defter benimki.Benim defterim örnek diye herkese gösteriyorum dedi Aysel hnm.Fakat şimdi kızıyor çünkü meyveler çoğaldı Begüm dwmli meyve yer oldu ve kilo aldım. Yani meyve inanılmaz kilo yapıyor bir oturumda 1 kg kiraz yenir mi yani.... Ben yerim arkadaş!!! Doktorun tartısına göre 5 kg toplamda almış görünüyorum 18+5 itibari ile.Cnm doktorlar biliolar.Anne karnında hareketli olanlar doğunca da öyle olurmuş.annemde bana dio İnşallah senin gibi olur bebeğin.Annem bana hamileyken acaba yasıo mym Die kalp atışını dinletmeye gidermis her hafta.o derece sakinmisim.doguncada öyleymiş.inşallah bizimkide o yolda gidio galiba.
Bu arada maşallah bebisin baya tosuncuk olmuş boyu da uzun ama annesi de uzun maşallahbizimkinin de kafa bacak fazla gelişmiş ama bel çevresi normal haftasnda çıktı.20 cm 256 gr ms.çıtırck olcak galiba :)
Bu arada begumcm doktor 1 hafta yediğin içtiğin herşeyi yazmanı istiyrm dedi.Sen de yazms mydn.çok zor gelio bana.4 kilo aldım ben ama çok der mi.Sen kaç kilo almstn cnmcm
Lütfen rahim ağzı önemli ya plesenta previa çeşitlerinde....sinir oldum.eğer ultrason ile bakacaksa mesane dolu olması lazım .eğer mesane boş ise vajinal bakılır. Lütfen dile getir ve iste bu ölçümü.O konuda birşey demedi tatlım...
Hahahaha Kıyamam ben o yaramaz oglunaaaa yaaaa cnm benm.Sağlık versin Rabbim.Biz analar öyle yada böyle büyutecegiz onları en iyi şekilde .Ay kıyamam ben o yaramaza maşallah ama gerçekten doğru bir tesbit anne karnında oğlum da çok fenaydı göbeğim bir sağa bi sola oynardı dışardan çok net belli olurdu şimdi maşallah tam gaz devam öğretmeninin numarasını görünce yüreğim ağzıma geliyor eyvah diyorum yine ne yaptı bizim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?