bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Cnm doktorlar biliolar.Anne karnında hareketli olanlar doğunca da öyle olurmuş.annemde bana dio İnşallah senin gibi olur bebeğin.Annem bana hamileyken acaba yasıo mym Die kalp atışını dinletmeye gidermis her hafta.o derece sakinmisim.doguncada öyleymiş.inşallah bizimkide o yolda gidio galiba.
Bu arada maşallah bebisin baya tosuncuk olmuş boyu da uzun ama annesi de uzun maşallah bizimkinin de kafa bacak fazla gelişmiş ama bel çevresi normal haftasnda çıktı.20 cm 256 gr ms.çıtırck olcak galiba :)
Bu arada begumcm doktor 1 hafta yediğin içtiğin herşeyi yazmanı istiyrm dedi.Sen de yazms mydn.çok zor gelio bana.4 kilo aldım ben ama çok der mi.Sen kaç kilo almstn cnmcm

BegumBB Cnm Benmde plasenta biraz asagidayms.Aylin hnm Bişey dememişti dedim.çok önemli değil dedi.yani normal doğum yapmana Vs.engel değil dedi.sadece biraz bel ağrısı yapar dedi.calisio msn dedi hayır dedim.Böyle bi muhabbet oldu.benimki seninkndn farklı mı acaba cnm.önemsencek Bişey olsa Aysel Hnm da söylerdi yani dimi

Amin canım bende sola yatamıyorum sola yatınca daha çok ağrım oluyo ama yapçak bişey yok bebişkolar iyi olsunlarda gerekirse amuda kalkıcaz :)
Benim bebisde sol tarafta oyuzden sola yatmaya zorlasamda kendimi sizi gibi bir agrim oluyor gece 20 kez uyaniyorum

Ay kıyamam ben o yaramaza maşallah ama gerçekten doğru bir tesbit anne karnında oğlum da çok fenaydı göbeğim bir sağa bi sola oynardı dışardan çok net belli olurdu şimdi maşallah tam gaz devam öğretmeninin numarasını görünce yüreğim ağzıma geliyor eyvah diyorum yine ne yaptı bizim ki

Geçmiş olsun canım plesentalar yukarı çıksın insAllah...

Arkadaslar özelde 4 boyutlu ultrasyon ile devlet hastanesindeki ultrasyon arasında bebegin kilosu boyu çok farklı hangisine inanmalı....

Arkadaslar özelde 4 boyutlu ultrasyon ile devlet hastanesindeki ultrasyon arasında bebegin kilosu boyu çok farklı hangisine inanmalı....
Can'ım devlet hastanelerinin ultrason cihazları çok eski yanlış çıkıyor genelde özel doğrudur

Canim ben de yazmıştım Aysel hanim beslenme düzenini genel anlamda bilmek istiyor.Kilo alış sebebini de buna bağlı yorumlamak için. Sana mavi bir defter gösterdi mi.İçinde içtiğin suyun litresi bile yazan.Eger gösterdi ise o defter benimki.Benim defterim örnek diye herkese gösteriyorum dedi Aysel hnm.Fakat şimdi kızıyor çünkü meyveler çoğaldı Begüm dwmli meyve yer oldu ve kilo aldım. Yani meyve inanılmaz kilo yapıyor bir oturumda 1 kg kiraz yenir mi yani.... Ben yerim arkadaş!!! Doktorun tartısına göre 5 kg toplamda almış görünüyorum 18+5 itibari ile.
Zaten kızdı bugün de diyetisyen göndericem seni dedi.valla gönderin yemek yemem meyve yerim yine yerim dedim

Hahahaha Kıyamam ben o yaramaz oglunaaaa yaaaa cnm benm.Sağlık versin Rabbim.Biz analar öyle yada böyle büyutecegiz onları en iyi şekilde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…