bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Maşallah güzel anneye de, selvi boylu afacanına da. Çok güzel haberlerle gelmişsin bitanem, çok şükür. Sağlıkla al inşallah oğulcanını kucağına, neşeyle koştur peşinde

günaydın canım.. benim doktorum he ay 1 kilo normal demişti bence çok almamışsın.. 1-2 kilo fazladan bişiycik olmaz diye düşünüyorum ben mi çok rahatım bilemiyorum 4 ayda 4 kilo almışım ben hala kimse anlamıyo hamile olduğumu

Yok beybim bugun asiri agrimiyo hafif cok sukur ama su icmeyi cogalttim bide kiraz duydum kiraz yemek iyi geliyomus olmadi bide patatesi denerim ay dogurana kadar basimjz agriycak mi

Uzun zamandır islerden dolayı takip edemedim ve sürekli hastalıklar geçirdim şimdi bebeğim çok az kimildiyo hiç hissetmiyorum aranızda böyle olan var mı ?
geçmiş olsun tatlım, kaç haftalıksın ki... ben cok nadır, günde 1-2 kere bı kıpırtı hissediyorum 2-3 saniye sürüyodur en fazla.. hissetmek için erken galiba..

Profilime ekkiyemedim hafta olayini
Kisisel bilgilerini tikla orada asagilarda takvim bosluk var oraya 11-11-2016 gibi tahmini dogum tarihini yazacaksin sonra kaydete tikla hosgeldin bu arada massalah pasana

Allah yardımcın olsun canım. En kısa zamanda atlatırsın inşallah

Yok beybim bugun asiri agrimiyo hafif cok sukur ama su icmeyi cogalttim bide kiraz duydum kiraz yemek iyi geliyomus olmadi bide patatesi denerim ay dogurana kadar basimjz agriycak mi

Arkadaşlar merhaba bende 1 aydır forumu okuyup okuyup yazmayanlardanım :) baş ağrısı söz konusu olunca yazmak istedim ortaokuldan beri migren hastasıyım hamileliği bile sırf bu yüzden korkarak biraz erteledim. maalesf yine devam ediyor hamilelik öncesi morfin ve serumla anca ağrı geçebiliyorken şuan dediğiniz gibi patates vs ile 2 3 gün yatarak dayanmaya çalışıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inş . Patates benim ağrımı tamamen geçirmesede gözümü açmama en azından fayda ediyor gibi deneyebilirsiniz sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…