bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Az once bi yazi okudum kasilmayla ilgili ve su olayi hic cozemedim bu gune kadar kasilmalarim oldugu halde ben karnimda boyle birsey hissetmedim.

Kasılmaların olup olmadığını anlamak için avuç içi karın üzerine hafifçe dokunduruluyor. Avucun altında uterusun toplanıyor hissi yaratması bir kasılma belirtisi.

Bugun ilkk defa kasilma yasadigimi hissettim seviniyordum bu hamileligimde olmuyor belki vaktinde dogum yaparim diye ama ilk defa kasilma yasadigimi farkettim.2 cocuklar normaldir herhalde.zeynep zumra su ara cok mizmiz yanindan 1 dk ayrilayim istemiyor.tuvalete bile girdigimde ben cikana kadar agliyor bu da bana biraz stres olarak donmeye basladi tabi.

Plesentan benimki gibi olsa idi kesin söylerdi.Yatacaksin derdi.Bence çok fazla.ev işi yapma.Bu ara yat uzan dinlen çok ayakta gezme.en azindan 20. Hafta bir dolsun derim ben.

Kızlar ben mi yanlıs hissediyorum bilmiyorum boyle sanki bebek tekme atıyor midem agzıma geldi deriz ya boyle icimizde bir şey kalkıp oturuyor sanki sizde de oluyor mu

arkadaşlar merhaba .

miğde ilacı ne kullanıyorsunuz.

doktor bana rennie duo yazdı ama etkisi kısa sürüyor.

daha etkli bir ilaç istiyorum 1 haftada 3 şişe bitti

Bir karne gününden günaydın... Çocuklar gibi heyecanlanırım her karne günü öğretmenlik böyle biley ama şimdi oğlum karne alacak.. Çok şükür rabbime onu bana gönderene... Bu gün dünden daha kötüyüm ilaç zerre etki etmedizaten ben tonsilitleri hiç iğnesiz atlatmadım gece boyunca gözüme uyku girmedi şimdi de uykuyla uyanıklık arasında kıvranıyorum.. Gargaryı yaptım böğürtlen yedim viks sürüp boğazımı sardım ama yok işte değişmiyor çok fenayım

Günaydın tatlı annisler.

Enfal97 üzüldüm ya ne kadar ağır hastalanmışın. Yarına daha iyi olacaksın inşallah.
İnşaallah Can'ım benim tam hamile kaldığım ay aynı böyle oldum doktor sabah akşam iğne verdi serum takıldı hastanede iğnelerden sonra biraz toparladım ama doktor 10 günlük daha ilaç kullanacaksın dedi bende korunamadığım içim ya hamileysem diye ilaçları kullanmadım ki gerçekten de hamileymişim ama şimdi yeniden tekrarladı ayakda duracakhalim yok ama oğlumun karnesini almaya gitmemiz gerekiyor

Günaydın kızlar Ben de 6kilo aldım ama ilk uç ayda 4kilo almıştım bebek aşağıda diye hareketsiz kaldım ve bulantılardan ötürü bastırmak ıcın Ama öyle bir kilo kiraz da yemedim tiroid hastasıyım gebelik oncesi kuş kadar yiyordum öğünlerim uç 4 kaşığı gecmiyordu bir tek salatayı abartabiliyordum kilo almamak için(diyetisyene gifdiyordum) şimdi normal besleniyorum ama fazla mı geliyor bilemedim benim Dr. Bişey demiyor ama ben de liste yapıp göstereyim bakalım ne diyecek

Son düzenleme:

Bitanem çok teşekkür ederim, iyi ki sen de varsın. Hamileliğin şanında var olmayana aşermek. Kışın erik, yazın mandilina efsane olmuştur. Avakado bulamazsan, Ankara'da var, yollarım sana, hiç dert etme. Avakadonun kıtlaştığı bir dönem, doğru. Sevgiyle öpüyorum, seni de bebişi de. Allah şifalar versin

Gunaydinnnn Nilke mm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…