- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #25.641
Arkadaşlar merhaba bende 1 aydır forumu okuyup okuyup yazmayanlardanım :) baş ağrısı söz konusu olunca yazmak istedim ortaokuldan beri migren hastasıyım hamileliği bile sırf bu yüzden korkarak biraz erteledim. maalesf yine devam ediyor hamilelik öncesi morfin ve serumla anca ağrı geçebiliyorken şuan dediğiniz gibi patates vs ile 2 3 gün yatarak dayanmaya çalışıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inş . Patates benim ağrımı tamamen geçirmesede gözümü açmama en azından fayda ediyor gibi deneyebilirsiniz sevgiler :)
Bemime çok şiddetli baş ağrılarım oluyo viks sürerek geçiriyorum şiddetle tavsiye ederimArkadaşlar merhaba bende 1 aydır forumu okuyup okuyup yazmayanlardanım :) baş ağrısı söz konusu olunca yazmak istedim ortaokuldan beri migren hastasıyım hamileliği bile sırf bu yüzden korkarak biraz erteledim. maalesf yine devam ediyor hamilelik öncesi morfin ve serumla anca ağrı geçebiliyorken şuan dediğiniz gibi patates vs ile 2 3 gün yatarak dayanmaya çalışıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inş . Patates benim ağrımı tamamen geçirmesede gözümü açmama en azından fayda ediyor gibi deneyebilirsiniz sevgiler :)
11-11-2016 mi tahmini dogum benim yazdigim tarih tahmin tutmus :))Bemime çok şiddetli baş ağrılarım oluyo viks sürerek geçiriyorum şiddetle tavsiye ederim
Karnemizi aldık çok şükür.. Sabah dünden daha kötü kalktım ama biraz biraz boğazım açılıyor.. Çok zor bu tonsilit hamile hamile kimse yaşamasın...Gunaydiiiiiiinnn guzel anneler hayirli cumalar. Karne alacak miniklerimize iyi tatillerEnfal97 canim bugun nasilsin daha iyisin insallah. Bugun yine bas agrim yok insallah agrisiz sizisiz birgun gecirelim bebislerimiz de 1 hafta daha buyuduleeerr
Aynen öyle hamile kalmadan önce avakadonun gebeliği kolaylaştırdığını duymuştum bol bol yedim severim de hamile olduğumu öğrenince Can'ım çekti ama yok hem mideme de çok iyi gelir kahvaltıda diye..ince düşünce için teşekkürler artık gelir herhalde buralara da eşim arayayım dedi dün yine.. Bir iyileşsem moralimde yerine gelecek ama çok fenayım gece hiç uyuyamadımBitanem çok teşekkür ederim, iyi ki sen de varsın. Hamileliğin şanında var olmayana aşermek. Kışın erik, yazın mandilina efsane olmuştur. Avakado bulamazsan, Ankara'da var, yollarım sana, hiç dert etme. Avakadonun kıtlaştığı bir dönem, doğru. Sevgiyle öpüyorum, seni de bebişi de. Allah şifalar versin
Amin canım inşaallah hamileyken insan daha duygusal oluyor bebeğime birşey olur mu diye.. Geçecek inşaallahAllah yardımcın olsun canım. En kısa zamanda atlatırsın inşallah
İki gündür sabahları içiyorum bu gün papatya da koydum içine bal birazda dün hiç içememiştim bulantıdan bu gün bir çay bardağı içebildim şükür..teşekkür ederim duan içinEnfal97 gecmis olsun canim ihlamuru denedinmi canim rabbim sifa versin
Benim dun biraz agridi parol ictim hemsire icmemi soyledi bende kizlarimin kalp atislarini dinledim.cok guzel bir duygu rabbim cumlemize tatdirsin bu duyguyu bende pazartesi detayliya girecem canim rabbim saglikli haberlerini aldirmayi nasip etsin insallah... dua ile ecmain hayirli cumalar..kızlar günaydın, bugün tetenos aşımı oldum, henüz bi ağrı acı yok heyecanla bekliyorum olurmu diye :)) ayrıca sağlık ocağında kalp atışlarını dinledik ama hep döndü dönüş seslerini dinleyebildik :)) salı günüde kısmetse detaylı usg var onun için çok heyecanlıyım.
Bende öyle deneyim canımBennnnnözellikle akşamları. Formülünü buldum. Akşam yemeklerini hafif geçiştiriyorum. Eğer yağlı çok yersem davul gibi şişiyorum. Salatalık tarzı gece hiç yeme.
Korkma güzelim erken yaşta mahremiyet eğitimi vereceksin inşaallah bir şey olmayacak emir Khan isimli Hintli bir oyuncu var onun videosu var çocukta mahremiyetle ilgili onu izlet şimdiden adaya bulamazsan ben gönderirim sana.. Küçük küçük anlat kızını korkutmadanKizlar demin bi yazi okudum cocuk istismari hakkinda icime koskocaman bi ates dustu ben nasil koruycam kuzularimi nasil onlara zarar gelmesini engelliycem
:) biz dua edeceğiz rabbim koruyacak Can'ım :) biz tedbir Alıcaz sadece elimizden başka birşey gelmezKizlar demin bi yazi okudum cocuk istismari hakkinda icime koskocaman bi ates dustu ben nasil koruycam kuzularimi nasil onlara zarar gelmesini engelliycem
hayırlısıyla kese, kalp atışı, 2li testi atlattık ayrıntılıyıda atlatsak inşallah rahatlıcam. biraz takıyorum kafamda kuruyorum kendimiBenim dun biraz agridi parol ictim hemsire icmemi soyledi bende kizlarimin kalp atislarini dinledim.cok guzel bir duygu rabbim cumlemize tatdirsin bu duyguyu bende pazartesi detayliya girecem canim rabbim saglikli haberlerini aldirmayi nasip etsin insallah... dua ile ecmain hayirli cumalar..
Bebegin ismi gokay' mi olucak canimkızlar günaydın, bugün tetenos aşımı oldum, henüz bi ağrı acı yok heyecanla bekliyorum olurmu diye :)) ayrıca sağlık ocağında kalp atışlarını dinledik ama hep döndü dönüş seslerini dinleyebildik :)) salı günüde kısmetse detaylı usg var onun için çok heyecanlıyım.
gökay doğu olacak kısmetse :)Bebegin ismi gokay' mi olucak canim
Tamam canim hani az bucuk biliyom kimsenin kucaginda oturmasina izin vermemeyi, vucuduna kimsenin dokunmasina musade etmemesini, kimsenin onu opmesine izin vermemeyi odum kopuyo kuzum ya cok korkuyorum ortam o kadar kotu kiKorkma güzelim erken yaşta mahremiyet eğitimi vereceksin inşaallah bir şey olmayacak emir Khan isimli Hintli bir oyuncu var onun videosu var çocukta mahremiyetle ilgili onu izlet şimdiden adaya bulamazsan ben gönderirim sana.. Küçük küçük anlat kızını korkutmadan
Ayy canım ya haklısın bebeğimiz için her şeye değersenelik iznimi dogum izni ile birleştirip bebegim ile 15 gün daha fazladasn vakit geçirmek istediğim için tatil planı yapmadım.
Aynen güzelim çok önemli bir konu mahremiyet hatta aile içinde kardeşler arasında da olmalı ki işin ciddiyetini anlayabilsin minikler gönderdiğim video açılmıyor you tube açıyormuş Aamır Khan mahremiyet eğitimi yazar san çıkar önce sen izle sonra meleğine izletirsin az çok anlarTamam canim hani az bucuk biliyom kimsenin kucaginda oturmasina izin vermemeyi, vucuduna kimsenin dokunmasina musade etmemesini, kimsenin onu opmesine izin vermemeyi odum kopuyo kuzum ya cok korkuyorum ortam o kadar kotu ki
Allah korusun kuzum yavrularimizi:) biz dua edeceğiz rabbim koruyacak Can'ım :) biz tedbir Alıcaz sadece elimizden başka birşey gelmez
Allah razi olsun kuzum cok tesekkur ederiz Allah korusun cocuklarimizi bu pisliklerdenAynen güzelim çok önemli bir konu mahremiyet hatta aile içinde kardeşler arasında da olmalı ki işin ciddiyetini anlayabilsin minikler gönderdiğim video açılmıyor you tube açıyormuş Aamır Khan mahremiyet eğitimi yazar san çıkar önce sen izle sonra meleğine izletirsin az çok anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?