bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bemime çok şiddetli baş ağrılarım oluyo viks sürerek geçiriyorum şiddetle tavsiye ederim

Kizlar demin bi yazi okudum cocuk istismari hakkinda icime koskocaman bi ates dustu ben nasil koruycam kuzularimi nasil onlara zarar gelmesini engelliycem

kızlar günaydın, bugün tetenos aşımı oldum, henüz bi ağrı acı yok heyecanla bekliyorum olurmu diye :)) ayrıca sağlık ocağında kalp atışlarını dinledik ama hep döndü dönüş seslerini dinleyebildik :)) salı günüde kısmetse detaylı usg var onun için çok heyecanlıyım.

Karnemizi aldık çok şükür.. Sabah dünden daha kötü kalktım ama biraz biraz boğazım açılıyor.. Çok zor bu tonsilit hamile hamile kimse yaşamasın...
Aynen öyle hamile kalmadan önce avakadonun gebeliği kolaylaştırdığını duymuştum bol bol yedim severim de hamile olduğumu öğrenince Can'ım çekti ama yok hem mideme de çok iyi gelir kahvaltıda diye..ince düşünce için teşekkürler artık gelir herhalde buralara da eşim arayayım dedi dün yine.. Bir iyileşsem moralimde yerine gelecek ama çok fenayım gece hiç uyuyamadım

Allah yardımcın olsun canım. En kısa zamanda atlatırsın inşallah
Amin canım inşaallah hamileyken insan daha duygusal oluyor bebeğime birşey olur mu diye.. Geçecek inşaallah
Enfal97 gecmis olsun canim ihlamuru denedinmi canim rabbim sifa versin
İki gündür sabahları içiyorum bu gün papatya da koydum içine bal birazda dün hiç içememiştim bulantıdan bu gün bir çay bardağı içebildim şükür..teşekkür ederim duan için

Benim dun biraz agridi parol ictim hemsire icmemi soyledi bende kizlarimin kalp atislarini dinledim.cok guzel bir duygu rabbim cumlemize tatdirsin bu duyguyu bende pazartesi detayliya girecem canim rabbim saglikli haberlerini aldirmayi nasip etsin insallah... dua ile ecmain hayirli cumalar..

Kizlar demin bi yazi okudum cocuk istismari hakkinda icime koskocaman bi ates dustu ben nasil koruycam kuzularimi nasil onlara zarar gelmesini engelliycem
Korkma güzelim erken yaşta mahremiyet eğitimi vereceksin inşaallah bir şey olmayacak emir Khan isimli Hintli bir oyuncu var onun videosu var çocukta mahremiyetle ilgili onu izlet şimdiden adaya bulamazsan ben gönderirim sana.. Küçük küçük anlat kızını korkutmadan

:) biz dua edeceğiz rabbim koruyacak Can'ım :) biz tedbir Alıcaz sadece elimizden başka birşey gelmez

hayırlısıyla kese, kalp atışı, 2li testi atlattık ayrıntılıyıda atlatsak inşallah rahatlıcam. biraz takıyorum kafamda kuruyorum kendimi

Bebegin ismi gokay' mi olucak canim

Tamam canim hani az bucuk biliyom kimsenin kucaginda oturmasina izin vermemeyi, vucuduna kimsenin dokunmasina musade etmemesini, kimsenin onu opmesine izin vermemeyi odum kopuyo kuzum ya cok korkuyorum ortam o kadar kotu ki

Tamam canim hani az bucuk biliyom kimsenin kucaginda oturmasina izin vermemeyi, vucuduna kimsenin dokunmasina musade etmemesini, kimsenin onu opmesine izin vermemeyi odum kopuyo kuzum ya cok korkuyorum ortam o kadar kotu ki
Aynen güzelim çok önemli bir konu mahremiyet hatta aile içinde kardeşler arasında da olmalı ki işin ciddiyetini anlayabilsin minikler gönderdiğim video açılmıyor you tube açıyormuş Aamır Khan mahremiyet eğitimi yazar san çıkar önce sen izle sonra meleğine izletirsin az çok anlar

Allah razi olsun kuzum cok tesekkur ederiz Allah korusun cocuklarimizi bu pisliklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…