bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar 2 gündür girip doğru dürüst takip edemedim yoğunum bu aralar ammada konuşmuşsunuz hepsini okuyamadım geriye dönük ama
hastalanan mikrop kapan arkadaşlarımız var geçmiş olsun Rabbim sağlık versin
Tanışıp karşılaşan arkadaşlar var hikayenizi tam takip edemedim ama çok sevindim adınıza inanın hepinizi çok merak ediyorum imkanı olup görüşe bilenlerin görüşmesi çok güzel bir haber
Mahremiyet eğitimi hakkında konuşmuşsunuz evet o kısa filmi izlemiştim gerçekten çok güzel Rabbim yavrularımızı korusun artık bunun kızı erkeği kalmadı devir gerçekten kötüleşti
Ben kıpırtıları artık net olarak hissediyorum akşam iftara gitmiştik arkadaşa yemek yerken vurdu bir kaç kez arkadaşıma dedim bak kızım yemekleri beğendi gülüştük gerçekten güzel bir duygu Rabbim bu duyguyu isteyen tüm kadınlara tattırsın
Bugün biraz başım dönüyor ama ayakta durmak zorundayım karne dağıtacağız artı oğlum karne alacak Rabbim kuvvet versin de şu günü atlatayım inş

İstismarlarda en büyük görev anne ve babalara düşüyor arkadaşlar
Biz bugun bebisi gormeye gittik hersey normalyolunda dedi doktor 240 gr bastan popoya boyumuz 14 cm bacaklari katmadi plasentamizda yukari cikmaya baslamis
maşallahh

Bnm de haftaya salı detaylı ultroson:)aşımı da haftaya crsmba vurulcam baştan geriden gidiyordu bebis 1 hafta. ondan bnm aşı da geç zaman verildi.

Gecms olsun canm Allah şifa versn tez zamanda inşallah

Yediklrn şifa olsun cnmcm.defter göstermedi ama bilemedm nasıl yapcam :) bu arada hâlâ yazıo msn.

Plesentan benimki gibi olsa idi kesin söylerdi.Yatacaksin derdi.Bence çok fazla.ev işi yapma.Bu ara yat uzan dinlen çok ayakta gezme.en azindan 20. Hafta bir dolsun derim ben.

Inşallah cnm bakalım.Daha da dikkat etmeye çalışayım İnşallah.bu aralar benm için biraz zor da

Tamam canim hani az bucuk biliyom kimsenin kucaginda oturmasina izin vermemeyi, vucuduna kimsenin dokunmasina musade etmemesini, kimsenin onu opmesine izin vermemeyi odum kopuyo kuzum ya cok korkuyorum ortam o kadar kotu ki
Canım biz kızımı öpmeden sevmeden önce hep sorarız seni öpebilir miyim, sevebilir miyim diye. Şimdi alıştı kimsenin onu izinsiz birden tutup öpmesine sevmesine izin vermiyor. Bağırıp ağlamaya başlıyor. Geçen gün dedesi birden tutup öptü o kadar çok ağladı ki kuzum dedesine anlattım nesıl yaklaştığımızı artık o da oyle davranıyor kızıma. Bir de bir pedagogun yazısında çocuğunuza kesinlikle " büyüklere vurulmaz, büyüklere bağırılmaz. " demeyin dedi. Sebebi bu sözün bilinç altına yerleşip yabancı bir büyük ona dokunduğunda yada zarar verdiğinde "Bu kişi büyük ben buna sesimi çıkarmamalıyım yada vurmamalıyım" bilinci oluşmasıymış. Biraz uzun oldu ama anlatabilmişimdir inşallah.

Yaaaaa bende alistiriyim artik eltimin oglunu hep sorarm opebilirmiyim seni diye hayir derse opmuyorum

Yaaaaa bende alistiriyim artik eltimin oglunu hep sorarm opebilirmiyim seni diye hayir derse opmuyorum
Heh canım benim kızımda bazen hayır der o zaman dokunmayız hiç. Artık o kadar alıştı ki bazen dışarıda yabancılar sevmek istediğinde istemiyo ve ellerini itiyo bakakalıyolar o zaman ama napayım dokunmasınlar herkesin çocuğuna. Sonra çocukta normalleştiriyo bu durumu. Teşvik et kızını sende canım. Biraz daha büyüsünler bağırmayı ve çığlık atmayı da anlatıcam kızıma. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı.

2 tane nur topu gibi hareketli safra kristalim varmis kanala dusmemesi icin aktif oldugumuz bu 2. Donemde protein diyeti uygulayacagiz domates kivi ananas yumurta et urunleri yasaklandi. Ankarada ayrintili usg cektirmek icin fiyat arastirmasi yapanlara denge lab. Da 150 ye cekiyorlarmis haberiniz ola kizceler..

Geçmiş olsun canım.allah şifa versin.

Günaydın. Kızlar bugün öğlen 12 ye kadar uyumuşum yuh dedim kendime. Çok yorgun vücudum galiba. Hayırlı cumalar

Bnm de haftaya salı detaylı ultroson:)aşımı da haftaya crsmba vurulcam baştan geriden gidiyordu bebis 1 hafta. ondan bnm aşı da geç zaman verildi.
Bende bu sabah aşımı oldum ilk bişey yoktu ama şimdi ağrı başladı yavaş yavaş vurulanlar dıyor ki gece yada yarın başlar ağrısı şimdi oyuyorlar gibi başladı kolumu parol içsemmi acaba

Harikasin canim benim ada da cok cana yakin bi cocuk degil opulmekten hoslanmiyo hic huy sanirim biraz buyuyunce ogreticem hepsini

Aşı vurulanlar cevap yazarmı kızlarcım ağrı için naptınız ne kadar sürede geçti dayanılmaz bir ağrımı

video bu çocuklar için gayet güzel
ne kdar da güzel hazırlanmış. izlemek ile anlamaz belki ufaklıklar ama aynı şekilde anlatılabilir.

soru cevap şeklinde olması da çocukta etkin katılım olacağından hafızasında yer edinir.

çocuk gelişim kitapları okumamız gerek :) benım biran önce başlamam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…