bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm gecmis olsun banada idrarla ilgili tahliller yazdi onlari yaptiricam

Biz bugun bebisi gormeye gittik hersey normalyolunda dedi doktor 240 gr bastan popoya boyumuz 14 cm bacaklari katmadi plasentamizda yukari cikmaya baslamis

Maşallah canım, çok sevindim güzel haberlerine. Allah zamanında sağlıklı, kolay bir doğum nasip etsin. Sağlıkla, uzun ömrü ve güzel yazgısıyla dünyaya gelsin güzel bebeğin

Bende bu sabah aşımı oldum ilk bişey yoktu ama şimdi ağrı başladı yavaş yavaş vurulanlar dıyor ki gece yada yarın başlar ağrısı şimdi oyuyorlar gibi başladı kolumu parol içsemmi acaba
Parol içenler var cnm agridigi icin.sen de iç istersen.bn de Parol yok da minoset var sanki o da iciliyordu.tüp bebekte doktorum vermsti

E
evet Can'ım öğrencilerim için düşünmüştüm bende hoşuma gitti.. Bir çocuğun en iyi öğretmeni annesidir bunu ayrıca belirteyim yoksa anaokula gelmiş bir çocuk bazı şeyler için bence geç bile kalınmıştır en basitinden tuvalete girerken evde daha girmeden indiriyorlar okadar zor ki anlatmak içeriye gir öyle indir diyorsun ama evde öyle yapılmıyor ve WC'nin kapısı açık kapama alışkanlığı edinmemiş evde çünkü ve düzeltmek çok zor oluyor Allah korusun devir gerçekten kötü kötü niyetli insanlar gözlerini dört açmış etraflarında dolanıyorlar.. Kız erkek fark etmez rabnim korusun kollasın evlatlarımızı

Kizlaaaarrrrr.......
Surpriiiizzzzz....
Simdi doktordan ciktim
Cinsiyeti sordum, bacak arasi cok kapali bagdas kurmus goremiyorum ama muhtemelen kiz dedi...
Bize de 2.kizce geliyo nasipse tahmin ettigim gibi :)
Bi de vajinama ustten baski oluyo dedim. Ayakta kalma, dinlen, iliskiye girme bundan sonra dedi

Cok haklisin canim egitim evde baslamali

Aaaaaaaaaaa ciddi mi gozun aydin fistigim ne guzel ikimiz de 2 prenses annesi mi olcaz burdan cicilerini paylascaz cok sevindimmm

Yaaa inanmiyorum sana niye haber vermedin kiz giderken olsun daha iyi olmuss cok sevindim kizlarimiza Allah saglikli mutlu omurler versin insallahh

Kızlar bu vakte kadar 2 tane doktor değiştirdim. Bu 3. doktor ama bu gidişimde doktorumu sevmedim. Bi an evvel gitsin der gibiydi sırada bekleyen çok diye mi oldu bilmiyorum ama bu gidişmde hoşuma gitmedi ilgisi.. Zaten ay da 1 kez gidiyroum ve sorularım birikiyor. Soruları nasıl sordum anlamadım açıkcası.. Bi de kızlar doktorunuz size numarasını verdi mi?? Benim arkadaşım var doktoru ile sürekli irtibat halinde..

Evet canim dr umun numarasi kayitli benimde 2. Dr um ve cok memnun kaldim hepatit asim tutmamis misal oteki dr hic umursamamisti bu dr um dogumdan once hepatit b asisi olcaksin dedi bi sikintin olursa cep tel. Ulas bana dedi 20 dk usg de bebisimi inceledi tam istedigim gibi... sen eger kendini rahat hissetmiyosan dr deistir gec olmadan

Mcada ve sen vallahi bence çok şanslısınız 2 kızım olsun çok isterdim ne güzel Allah hayırlı uzun ömür versin kizcelerinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…