bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
doktorun erkek mi cnm?

Benim doktor da numarasını verdi watsaptan tahlil sonucu yolladım geçen yorumlamis. Watsaptanda ulasabilirsin dedi. Su an için hiç aramadim ihtiyaç olmadı ama arayabilecegimi soyledi

Benim doktor da numarasını verdi watsaptan tahlil sonucu yolladım geçen yorumlamis. Watsaptanda ulasabilirsin dedi. Su an için hiç aramadim ihtiyaç olmadı ama arayabilecegimi soyledi
Bana niye vermemiş olabilir? 2. gidişim ve hiç numara verme olayı yok... Doktorum bayan. sizin doktorunuz erkek mi bayan mı??

Kesinlikle sevdiğin güvendiğin bir doktor olmalı. Hamilelik hassas dönem. Numarasını kesinlikle vermeli eger özel de ise. Araman gereken durumlar olabiliyor. Doktorum aramaya çekiniyorum önemli durumlarda diye kızıyor bile bana. Gerekirse değiştir yine canim vakit var

doktorum bütün tahlil sonuçlarımı aldı elimden bu hastane de doğum yapacaksın demi dedi bende eevet dedim bütün sonuçlarımı aldı geri nasıl alabilirim acaba. Bi de nasıl bulcam ilgili bi doktor ben buranın yabancısıyım. Artık yoruldum da şansım hiç yok doktordan yana.. Özel hastane ye gidiyorum kaç tane doktor gezdim Hiçbiri numaranı vermedi

Sen iste kuzum numarsini dr un

Benimki verdi cnm daha dogrusu faranjit oldugumda ben hastaneden istemistim ama aramamak icin direniyorum boyle cok acil bisey olmadikca aramiyorum doktorumu misal faranjit oldum dahiliye ilac yaZdi alabilirmiyim. Iyodum gerekenden dusuk cikti endokrin doktorumla gorusecegim ama siz hangi iyot ilacini oneririsiniz ona gore konusayim gibi toplamda 2 kez aradim..
Bir arkadasim vardi denize girmis de bebek hareket etmis diye bile ariyordu doktoru...

İstersin canım ne olacak ki? Yalnız tahlil sonuçlarını da alması bi saçma olmuş benim doktorum alıyor bilgisayarına kaydediyor bana geri veriyor senin elinde bulunsun diyor

Öyle cins insanlar var eften puften her şeye arayan. Sonuçta doktor da olsa onlarında bir özel hayatı var zırt pırt aranmamali bence de. Tek hastası değiliz sonucta

Kizlar ara ara adet sanciniz oluyomu bende bian cok siddetli oluyo sonra azaliyo
zaman zaman oluyo canım genelde adet dönemlerinde de olur dikkat edersen canım :) bide benim sol kasığıma arada batmalar oluyordu dr sordum bebeğin ayakları orda hareket ettiği için oluyo dedi bol bol su iç dedi ağrıların içinde havalar ısınıyo suya çooook ihtiyacımız var tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…