bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
The_new
Yazmıyorum artık yazsam kilo almazdım kesin....meyve dayanılmaz hal alınca yazmadım. Sabah öğle akşam ara öğünler ve saatleri olarak yazdım hep.kaç lt su ictigini de not et.

Dr dedi bana kendini hazirla sancili bi hamilelik gecirceksin daha rahim tam toparlanamadan 2. Kez gebe kalmissin dedi ama sanki ilk gebelikde daha cok sanci cektim

Ohh canım maşallah gözün aydın cimcime sonunda az da olsa belli etti kendini

Bununla geçmiş olsun canım, tek operasyona gerek kalmasın da. Kadın doğum uzmanını diyetin konusunda bilgilendir ki, bebeği besleyecek muadil bir besin listesi oluştursun.

İstersin canım ne olacak ki? Yalnız tahlil sonuçlarını da alması bi saçma olmuş benim doktorum alıyor bilgisayarına kaydediyor bana geri veriyor senin elinde bulunsun diyor
Bi daha ki gidişimde isteyeceğim sağlık ocağı istiyor diye isteyeceğm bilgisayara işlesin versin geri. dosya yapacağım dedi de bilgisayarda yapsın dosyayı

Kuzum hayırlı olsun prensesin. Sağlıkla kavuş bebişine.foto varsa atarmısın. Görmeden nasıl kız dedi? Yumurtalıkları oluşmuş mu? Kilo boy söyledimi? Ay ne kadar çok sordum:)

Dr dedi bana kendini hazirla sancili bi hamilelik gecirceksin daha rahim tam toparlanamadan 2. Kez gebe kalmissin dedi ama sanki ilk gebelikde daha cok sanci cektim
Canım benim de ilk hamileliğim ağrılı sancılı geçmişti ve kızım hep yukarıdaydı hiç inmedi aşağıya. Bunda da öyleyim sanki hep bi ağrı kasılma daha fena olmayız bunlarda inşallah. Kızımda karnımı tuta tuta yürürdüm sanki hemen doğuracakmışım gibi

massalah diyelim belirsiz kizmi erkmi rabbim saglikla nasip etsin insallah rabbim sizi korusun bol bol dinlen okullarda tatil artik bundan sonrasini kendine ayir canim iyi tatiller

Oyyy yakisiklilarim benimmm guzel bi tatili hakettiniZ bravo size
maşallah yavrularına canım benim oğluşumda aldı ama göremedim işteyim

Hayy maşallah pasa lara annesi. Rabbim her daim başarılı eylesin darısı kızlarının başına. Bu ara da bu paşalar baya büyümüş
allah razi olsun hepinizden rabbim cumlemize yasatsin bu duyguyu ebyar evet canim buyuk 10 kucuk 7 yasinda buyuk 4 sinifi bitirdi kucuk 1 sinifi bitirdi canim :))

Kızlar şimdi bitirdim sayfaları:) Dr. Telefon numarası konuşulmuş. Ben konyadayım ilk hamileliğimde de bundada drlar numara vermedi hiç telefon numarası alan hamile duymadım çevremde. Ama hastane numarası arayınca cvp veriyorlar. Yada acile gidince mutlaka uzman kadın doğumcu ilgileniyor doktorumuda arayıp bilgi verio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…