- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- 313
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #25.741
Firdevs hanima gittim canim.benseniyerim canım hayırlı olsun hangi doktora gittin özele mi bende pazartesi gidicem ayrıntılı içinde gün verir sanırım.
Çok tatlılar. Güle güle kullanın canım. Sende babalar günün de 2 oğul ve babaya al bence :)Eki Görüntüle 1848369
Amin canim cumlemizinkini nazarlardan saklasin rabbim ... ecmain
Esim bize bandaj almis iki kiz bir anne icin ❤❤
Guzel fikir bence canim ❤❤Çok tatlılar. Güle güle kullanın canım. Sende babalar günün de 2 oğul ve babaya al bence :)
VHazırlık yapma dedi ama benim en cok bekledigim sey, dayanamam valla alirim bi seyler
Canım sen yinede sarı ve krem rengi al benden söylemesi:)Hazırlık yapma dedi ama benim en cok bekledigim sey, dayanamam valla alirim bi seyler
Kizlaaaarrrrr.......
Surpriiiizzzzz....
Simdi doktordan ciktim
Cinsiyeti sordum, bacak arasi cok kapali bagdas kurmus goremiyorum ama muhtemelen kiz dedi...
Bize de 2.kizce geliyo nasipse tahmin ettigim gibi :)
Bi de vajinama ustten baski oluyo dedim. Ayakta kalma, dinlen, iliskiye girme bundan sonra dedi
Ay çok sevindim ya şükür öğrenmişsin ama bu kız amma Nazlı çıktı doğacak olacak yine o bacaklar açılmıyor çok erken yaşta almış mahremiyet eğitimini maşallah tebrik ederim Can'ım iki kız annesi olacaksınKizlaaaarrrrr.......
Surpriiiizzzzz....
Simdi doktordan ciktim
Cinsiyeti sordum, bacak arasi cok kapali bagdas kurmus goremiyorum ama muhtemelen kiz dedi...
Bize de 2.kizce geliyo nasipse tahmin ettigim gibi :)
Bi de vajinama ustten baski oluyo dedim. Ayakta kalma, dinlen, iliskiye girme bundan sonra dedi
Canım 17 haftada bacak arasını açmışmıydı bebişin. Şaşırdım yani aslında değişmez cinsiyet demekki görememiş doktor. Hayırlı olsun küçük prensinbenseniyerim sonunda öğrendin canım hayırlı sağlıklı olsun inş. Bende yeni doktordan çıktım 17 hafta da kız diyen doktorum bugün erkek ve net kesin dedi kız demiştiniz dedim yanilmis im dedi:) Allah kucağıma da almayi nasip etsin inş.
Ay canım ya artık ben doktorlara inanmıyorum 17. Haftada da yanıldıysa doğuma kadar yanılma ihtimalleri var demekki hadi gözün aydın benim de 13. Haftada kız 16. Haftada erkek dendi bir daha ki kontrol detaylı ultrasona kaldı artık o Zaman netleşirbenseniyerim sonunda öğrendin canım hayırlı sağlıklı olsun inş. Bende yeni doktordan çıktım 17 hafta da kız diyen doktorum bugün erkek ve net kesin dedi kız demiştiniz dedim yanilmis im dedi:) Allah kucağıma da almayi nasip etsin inş.
Canım daha yeni kadındoğum uzmanının yanın da hemşirelik yapan arkadaşımdan duydum sürekli kadına kız demişler sezeryan oldu diyo bende ordayım Bebek erkek annesine gözün aydın bi oğlun oldu demiş hemşire kadın bir sıçramış kız deniniz ama herşeyi pembe aldık olur mu diye çok gülmüştüm yani herşey olabilir benim bir arkadaşıma da 9 ay erkek dedi doktoru herşey mavi kız doğdu eşi sinir olmuş karıştı herhalde bu çocuk diyormuş düşün.. O yüzden hiç bir şey kesin değil benceCanım 17 haftada bacak arasını açmışmıydı bebişin. Şaşırdım yani aslında değişmez cinsiyet demekki görememiş doktor. Hayırlı olsun küçük prensin
Cinsiyet icin baska dr ye de gitmek sart o zman sonradan sok olmamak icin.Canım daha yeni kadındoğum uzmanının yanın da hemşirelik yapan arkadaşımdan duydum sürekli kadına kız demişler sezeryan oldu diyo bende ordayım Bebek erkek annesine gözün aydın bi oğlun oldu demiş hemşire kadın bir sıçramış kız deniniz ama herşeyi pembe aldık olur mu diye çok gülmüştüm yani herşey olabilir benim bir arkadaşıma da 9 ay erkek dedi doktoru herşey mavi kız doğdu eşi sinir olmuş karıştı herhalde bu çocuk diyormuş düşün.. O yüzden hiç bir şey kesin değil bence
Ben whatsapptan sorumu yaziyorum doktoruma o musait oldugunda geri yaziyor. Gerci hamile kalali 2 kere yazdim.Hemfikirim cnm ben mecbur kalinca ariyorum onda da ikina sikila
Canim masallah. Gurur duy kendinle ne guzel bir anne daha ne ister evlatlari basarili karne getirmis eve.ogluslarimin karnesi super kirkbinkere massalah rabbim cumlemizin cocuklarini korusun.. dua ile ecmain ❤❤ Eki Görüntüle 1848359
Bende gerekirse whatsapp gerekirse konusarak sorumu soriyorun.gecenin 3 bucugunda aramistim doktorumu hemen acti ve surekli irtibati kesmedi benimle hastaneye gidene kadar.gece doktoru uyutmamistim.Ben whatsapptan sorumu yaziyorum doktoruma o musait oldugunda geri yaziyor. Gerci hamile kalali 2 kere yazdim.
Ay kizlar korkutmayin beni benim bebisin kukusu kabarik diye erkek bile olabilir dedi dr suan muallaktayim sok olmak istemiyom yaCanım daha yeni kadındoğum uzmanının yanın da hemşirelik yapan arkadaşımdan duydum sürekli kadına kız demişler sezeryan oldu diyo bende ordayım Bebek erkek annesine gözün aydın bi oğlun oldu demiş hemşire kadın bir sıçramış kız deniniz ama herşeyi pembe aldık olur mu diye çok gülmüştüm yani herşey olabilir benim bir arkadaşıma da 9 ay erkek dedi doktoru herşey mavi kız doğdu eşi sinir olmuş karıştı herhalde bu çocuk diyormuş düşün.. O yüzden hiç bir şey kesin değil bence
Sirt cantasi al arkadasim beni dinle cok rahat oluyo hem bebegini kucaklayip hem cantayi tasidim 20 aylik olana kadar halen de kullaniyorumKızlar mrb,inşallah hepinizin hamileliği sıkıntısız sorunsuz ilerliyordur, maşallah yolun yarısını geride bıraktık nerdeyse,bebek bakım çantası hakkındaki düşünceniz ne,sırt cantasımı yan çantamı düşünüyorsunuz.beğendiğiniz model marka varsa paylaşalım bana ve diğer arkadaşlara fikir olsun...
Nike kuzum çok sağol güzel dileklerin için canım benimMaşallah güzel anneye de, selvi boylu afacanına da. Çok güzel haberlerle gelmişsin bitanem, çok şükür. Sağlıkla al inşallah oğulcanını kucağına, neşeyle koştur peşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?