bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Tatlım hayırlı uğurlu olsun ikinci prensesin, Allah güzel yazgılar yazsın. Detaylı ultrasona gittiğinde vajinandaki baskının sebebini de sor, bu doktor söylememiş sanırım.

Ay çok sevindim ya şükür öğrenmişsin ama bu kız amma Nazlı çıktı doğacak olacak yine o bacaklar açılmıyor çok erken yaşta almış mahremiyet eğitimini maşallah tebrik ederim Can'ım iki kız annesi olacaksın

Canım 17 haftada bacak arasını açmışmıydı bebişin. Şaşırdım yani aslında değişmez cinsiyet demekki görememiş doktor. Hayırlı olsun küçük prensin

Ay canım ya artık ben doktorlara inanmıyorum 17. Haftada da yanıldıysa doğuma kadar yanılma ihtimalleri var demekki hadi gözün aydın benim de 13. Haftada kız 16. Haftada erkek dendi bir daha ki kontrol detaylı ultrasona kaldı artık o Zaman netleşir

Canım 17 haftada bacak arasını açmışmıydı bebişin. Şaşırdım yani aslında değişmez cinsiyet demekki görememiş doktor. Hayırlı olsun küçük prensin
Canım daha yeni kadındoğum uzmanının yanın da hemşirelik yapan arkadaşımdan duydum sürekli kadına kız demişler sezeryan oldu diyo bende ordayım Bebek erkek annesine gözün aydın bi oğlun oldu demiş hemşire kadın bir sıçramış kız deniniz ama herşeyi pembe aldık olur mu diye çok gülmüştüm yani herşey olabilir benim bir arkadaşıma da 9 ay erkek dedi doktoru herşey mavi kız doğdu eşi sinir olmuş karıştı herhalde bu çocuk diyormuş düşün.. O yüzden hiç bir şey kesin değil bence

maşaallah kızlar bu ne hız topic uçuyor.. geriye dönüp okumak bi hayli vakit alıyor gerçekten. ne güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
sizlere bişey sormak istiyorum. bu haftalarda malum gündemimizde detaylı ultrason var. ben idt deyim. her hastane farklı fiyat veriyor. çok değişken yani. sizler nererlerde yaptıracaksınız ve ne kadar bilgi verebilirmisinz. ve benim fiyat aldığım hastanelerdede perinatolog değilde radyoloji uzmanları bakıyormuş. bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. sizin tercihiniz ne olacak perinatolog mu arıyorsunuz.

Cinsiyet icin baska dr ye de gitmek sart o zman sonradan sok olmamak icin.

Ben whatsapptan sorumu yaziyorum doktoruma o musait oldugunda geri yaziyor. Gerci hamile kalali 2 kere yazdim.
Bende gerekirse whatsapp gerekirse konusarak sorumu soriyorun.gecenin 3 bucugunda aramistim doktorumu hemen acti ve surekli irtibati kesmedi benimle hastaneye gidene kadar.gece doktoru uyutmamistim.

Kızlar mrb,inşallah hepinizin hamileliği sıkıntısız sorunsuz ilerliyordur, maşallah yolun yarısını geride bıraktık nerdeyse,bebek bakım çantası hakkındaki düşünceniz ne,sırt cantasımı yan çantamı düşünüyorsunuz.beğendiğiniz model marka varsa paylaşalım bana ve diğer arkadaşlara fikir olsun...

Ay kizlar korkutmayin beni benim bebisin kukusu kabarik diye erkek bile olabilir dedi dr suan muallaktayim sok olmak istemiyom ya

Sirt cantasi al arkadasim beni dinle cok rahat oluyo hem bebegini kucaklayip hem cantayi tasidim 20 aylik olana kadar halen de kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…