bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cinsiyet icin baska dr ye de gitmek sart o zman sonradan sok olmamak icin.
Ya işte bunları duyunca en iyi detaylı ultrason da görülür diye düşündüm çünkü perinatologlar damarları bile tek tek görüp ölçüm yapıyorlar herhalde cinsiyette yanılmazlar diye düşündüm

Ay inşallah bizim öyle olmaz doğumda değişirse büyük şok düşünsene başta duyduğun cinsiyete alışıyorsun sonra kötü olur.

Yahu o zaman bizimkinin de degisme ihtimali var canim napsamki haftaya bida gitsem gorunur mu sence biraz daha beklemelimiyim
Ya cnm bosver ayrıntılı net söylerler zaten ddoktorların genelde ddoğrutahmin de bulunuyorlar ama bböylebazen yanlislik oluyo cçünkübu bbebeğim e özel doktorum yani başka doktor 12.5 te erkek demiştisonra bu kkızddemişti.ve su an yine eerkeğe donduu:))

Icime kurt dustu kizlar ya erkekse bebis kiz oldugu netlessin istiyorum biran once galiba esime soylemeden bayramdan evvel poliklinige gidicem eltimle
Git kuzum bence içinde soru işareti kalmasın netleşsin. Bende doktor kesn dediği halde bi kuşku düştü içime. Yarın ayrıntılıda iyice netleşir inşallah.

Anladim kuzum o zaman ayrintili da netlesir cok saskinim yaaa inanamadim

Git kuzum bence içinde soru işareti kalmasın netleşsin. Bende doktor kesn dediği halde bi kuşku düştü içime. Yarın ayrıntılıda iyice netleşir inşallah.
O zaman eltime deyimde bi randevu alsin birlikte giderim esime soylemem kiziyo o durmadan cocugumu rahatsiz etme diye

Ay kizlar bir sicak var ankarada camasir serdim bayilacaktim oruc tutanlarin Allah yardimcisi olsun yok boyle bi sicak bugun yarin balkona havuzunu acarim civcivimin serinlesin annesinin kuzusu
Ya sorma konyada çok sıcak 2 gündür sıcaktan bunaldım birde nefes alamıyor gibi daralıyorum sıcaktan. Sizede öyle oluyor mu?

Ayyy ne güzel canım sevindim adına Rabbim kucağına almayı da nasip etsin kızçeni

Aynen bayilcak gibi oluyorum kupkuru bi sicak var ayy bi gitseydik tatile dmi serinlerdik yuzup
Oda ayrı bi dert canım yaa. Orasıda acaip nemli bi hava ter içinde vıcık vıcık hiç sevmiyorum. Deniz süper ama sonrası bayıyor. Biz 23 temmuza kadar ordayız. Topiğe de ara vericem 3_4 hafta internet yok çünkü orada. Hayırlısı artık umarım keyifli geçer. Sıcaktan bunalıp klimalı odayada geçsek çarpar diye korkuyorum. Hamilelikte yaz zor geçiyor ama kış başı doğum bebekler için güzel oluyor. İsilik olmuyorlar. Hep evde oluyoruz aynı tip giydirdiğimiz için hasta olmuyorlar pozitif bakalım en iyisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…