bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bende yazmayalı epey ilerlemiş topik maşallah arkadaşlar. banada 16+6 da doğum evinde dr kız dedi cinsiyetine. 23 haziranda profesörde randevum var detaylı ultrasyon için.. bakalım o ne diyecek. çok heyecanlandım kız olduğunu duyunca. alıştırdım iyice kendimi. şimdi burada okuduğum yorumlar beni benden aldı resmen. SAğlıklı sıhhatli gelsin hepimizin bebişleri inşallah ama insan alıştırıyo kendini ilk duyduğu cinsiyet haberine

Evet canim kisin dogumun tek kotu yani dr s gotururken iyice korunakli giydirmek bide yikarken usutmemek lazim bide tabi griplileri kiskislamak gerekiyo evden evet alanya nemli ve sicak bende bayram boyunca ordayim 1 hafta kadar topicde olmam heralde ara ara yine goz atarim insallah harika gecer tatilimiz en azjndan kizlarimiz suyu seviyo onlar icin harika olacsk

Evet canım kızları denizden kumdan nasıl grtircez bilmem deniz deniz diye diye sonunda kavuşcak. Saçı beline kadar gitmeden kısacık kestircem kum zor temizleniyor saçından bide hamile hamile iki büklüm zor olcak 2 yıla yine uzar diye gözümü kararttım.

Ay bi fena kiZim var ki teyzeleri dondurma cikardim buzluktan yuzume bakmayan kiz
Anneeeeeemmmm caniiiiimmmmmm diyo gulme krizine girdim Rabbim hepinize boyle tatli cocuk nasip etsin aminnnn
Canım sen adayı anlattıkça benim kız aklıma geliyor aynı yaaa:))) sevdiği bişey olduğu zaman pek yalaklaşıyor:))))

Gule gule kullanin tatli anneyle tatli kizlari
canim sagol bu cinsiyet degisme olayi korkuttu beni yaa rabbim kullandirmayi nasip etsin aldiklarimizi saglikla insallah... 17 haftada yanilmaz insallah dua ile.. ecmain

Ben whatsapptan sorumu yaziyorum doktoruma o musait oldugunda geri yaziyor. Gerci hamile kalali 2 kere yazdim.
Ben de rahatsiz etmeyeyim diye mesaj atmistim basta ama mesajlara donmuyor diye aradim iste iki kere insallah daha da aramak zorunda kalmayiz normal ve guzel gecer bu donemlerimiz :)

Benim dagci sirt cantam vardi zirve icin kullandigim onu kullanacagim. Sirt bolumu ortapedik sirta uygun ve dengeli bir canta en sagliklisi o diye dusunuyorum oyizden almayacagim.. tabi durduk yere de bir zirve cantasi da alinmaz ama denge ve sirt sagligi acisindan sirt cantasi bence en dogrusu..

Kiz o degil de adaya 4 tane mayo ayarladim hani islak kalmasin degistiririm diye de bu cilgin gidip gidip kendini atin beni denizlere diyen kayahan gibi birakir suya ben bi 4 tane daha mayo aliyim haftasonu su kusu bu cunku biliyom kaldirip kaldirip atar suya kendini ay bunla cooooook isim var benim tatilde cok kestitme kuzum kahkul kestir kut kestir boyunu da

Yok canım ben baya kat olarak kısa kestircem ensesi boynu kulağı hava alsın bıcırığın.
Yerim ben onu balık mı o:)

Yok canım ben baya kat olarak kısa kestircem ensesi boynu kulağı hava alsın bıcırığın.
Yerim ben onu balık mı o:)
Yarin kacta gidiyorsun tatlim detayliya rabbim saglikli haberler nasip etsin insallah.. ecmain❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…