bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Oglumda gece sanci tuttu hep aradim.kizimda da ogleden sonra sancim tuttu hem hastalariyla ilgileniyor hemde whatsapp dan benimle.aksam 7 ye kadar beni bekledi hastanede kizimda.bize uzak hastane.
Memnunum doktorumdan.
Doktor dediğin öyle olucak Can'ımızı emanet ediyoruz psikolojik olarakta hastasının yanında olmalı helal olsun vslla doktoruna.

Doktor dediğin öyle olucak Can'ımızı emanet ediyoruz psikolojik olarakta hastasının yanında olmalı helal olsun vslla doktoruna.
Bizim burdaki dr ler hep tlf verir ama bu kadar ilgilenirlermi bilmiyorum.hem hastasi da cok.aradigimda o an acamasa bile hastasi vs varsa ilk musit oldugunda hemen doner.

Slm kizlar bende bugun detayli ultrason vardi cok sukur hersey yolundaymis bunuda atlattik Ikra meyra canim 20.haftada kac gr diye soruyordun ben 20+2yim 380gr 25cm dedi iyi dedi dr
massalah prensesine tatlim bence cok iyi rabbim saglikla nasip etsin sen atlattin cok sukur darisi detayliya girecek olanlara olsun canim saglikla kalin... ecmain

massalah prensesine tatlim bence cok iyi rabbim saglikla nasip etsin sen atlattin cok sukur darisi detayliya girecek olanlara olsun canim saglikla kalin... ecmain
Tesekkurler canim cok sukur darisi diger arkadaslara A Askina eskiya sen ne yaptin canim mesajini ben kacirdim mi sende girecektin detayliya

arzerik canım gözün aydın masallahh darısı bizlerin başına :) ne kadar sürdü usg 1 saati buluyor mu gercekten
Sagol canim yok benim yarim saat falan tum organlarina bakti iste tek tek kalbi bobregi idrar torbasi mide omurilik kemigi kol bacak herseyi normalmis cok sukur oyleydi yani

Gozun aydin canim.stesli donemi atlattin.darisi bizlere
Sagol canim sizde hayirlisiyla atlatirsiniz ins bide ben oyle arti bir ucret vermedim sadece muayene parasi 35tl burda rakamlari gorunce sasirdim benimki detayli degil mi yoksa diye dusundum ama dr detayli dedi bide butun organlarini tek tek inceledi baska giden arkadas var mi

Gözün aydın canım darısı bizlerin başına. Ne güzel 35 tl diyorsun ben nereye yaptiracagima karar veremedim hala. Fiyatlar 500 600...

Salı gün kendi doktoruma randevum var ona danisacagim radyoloji yada perinatoloji uzmanı fark eder mi diye. Eder derse 500,600 mecbur vereceğiz etmez derse 200 liraya radyoloji uzmanının yaptığı bir yer var oraya gidecegiz

Gözün aydın canım atlatmışsınız sağlıkla büyüsün.. Buralarda pahalı 35 lira çok iyi biz 500 lira vereceğiz

Sagol canim bende simdi merak ettim sizinkiler daha mi ayrintili bakacak acaba gidince benide etiketler misin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…