bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sagol canim ben sende gittin sanmistim yanlis mi hatirladim senin ne zamandi
Cnm bn fakülteye gdyrm doktora sormadim sz mi yapcaksnz die.sonra da ulaşamadım. Dün gttm ama o mu yapcak yoksa randevu mu al dicek bilmiyordm.zar zor haftaya saliya aldık uludag fakültede naile hanim varms o yapiyormus detaylıyi radyolojide

Sagol canim hepimizinki saglikla buyusun insallah acaba burasi kucuk bir sehir oldugundan mi ki merak ettim sizinkileri

Büyük ihtimal öyledir. Bazı ilçelerde perinatoloji bulunmuyor o yüzden normal fiyata kendileri yapıyorlar. Buralarda bile her hastane de bulunmuyor perinatolog radyoloji uzmanları oluyor genel de onlarda perinatologlara göre daha uygun.

Baktm şimdi netten radyolojide doçent ms randevu aldigim.bakalım inşallah kndi yapar asistanı fln yapmz
Insallah canim hayirlisi olsun benim ozel hastane dr kendisi yapti iste dedigim gibi her organi ayri ayri inceledi suyu falanda iyi dedi sizlerinde iyi gecer insallah

Anladim canim hayirlisi artik herkesin iyi gecsin insallah

Ikra meyra canim kolun nasil? Benim cok agriyor ve aciyor ve buz gibi kolum. Normal mi ya dun sabah olmustum oysa asiyi
Canım bende çarşamba öğleden sonra yaptırdım dün epey agriyordu özellikle kolumu kaldırırken. Bugün geçti. Yarına birşeyin kalmaz ınş merak etme

Kuzum hayırlı olsun prensesin. Sağlıkla kavuş bebişine.foto varsa atarmısın. Görmeden nasıl kız dedi? Yumurtalıkları oluşmuş mu? Kilo boy söyledimi? Ay ne kadar çok sordum:)
Cok sagol canim :)
Dört tane foto verdi ama hepsi ayri yerler, mesela tek kafasi, tek karni falan, butun halinde foto yok
Ben hala cinsiyeti ogrenemedim dedim, bayaga bakti, inan hicbi sey goremiyorum, tamamen kapatmis, kiz deyim dedi, biraz daha bakti, bagdas kurmus gorunmuyo dedi.
Cikarken kiz dimi diye sordum tekrar, muhtemelen kizdir ama hazirlik yapma bi sey alma dedi :)
Kilo soylemedi, boyu 23 cm.
19+4'um ama usgye gore 20+4 cikti :)

massalah diyelim belirsiz kizmi erkmi rabbim saglikla nasip etsin insallah rabbim sizi korusun bol bol dinlen okullarda tatil artik bundan sonrasini kendine ayir canim iyi tatiller
Tesekkur ederim canim, hepimiz sağlıcakla kavusalim meleklerimize :)
Baski oldugunu soyleyince kokulu akintin var mi, idrarda yanma oluyo mu dedi, hayir dedim.
Uzun sure ayakta kaliyo musun dedi, evet deyince, ayakta kalma, yatip dinlenmeye calis dedi.
Niye olur ki acaba bu baski ?
Bi de arada kasilma oluyo sanki

Canim cok sukur senin cinsiyet bilmecesi de cozulmus sonunda
Allah hepsini vatana millete anne babalarina hayirli evlat eylesin :)

20+ 4 ciktiysa haftasi onumuzdeki cumaya detayliya randevu al canim cok gec kalma derim hayirlisi olsun senin icin canim saglika kalin.

Tatlım hayırlı uğurlu olsun ikinci prensesin, Allah güzel yazgılar yazsın. Detaylı ultrasona gittiğinde vajinandaki baskının sebebini de sor, bu doktor söylememiş sanırım.
Amin canim, Rabbim cumlemizin evladinin bahtini guzel etsin :)
Evet tam bi bilgi vermedi, kokulu akintim olup olmadigini ve idrarda yanma var mi diye sordu sadece, yok deyince ayakta kalma dinlen falan dedi ama benim de icim hic rahat degil
Ilk kizimda bu baski son ayda oluyodu

Canim cok tesekkur ederim, Rabbim sana da hayirli vakitte hayirli bir kizce de nasip eder insallah :)

benseniyerim hayırlı olsun kısçen balım. İnan bir iki üç beş on kısçem olsun hiç hayır demem.. İnş yaparsak düşünürsek ikinciye nasip olsun bize de..

Ne güsel iki kız annesi olmak. Ama sen yine de pembeleri alma annesi belki bücürük sürpriz yapacaktır, o yüzden göstermemiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…