bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bizim buralarda perinatolog olmayinca fiyat artisi vs de olmuyor.

20+ 4 ciktiysa haftasi onumuzdeki cumaya detayliya randevu al canim cok gec kalma derim hayirlisi olsun senin icin canim saglika kalin.
Detayli usg icin randevu aldim canim, 30 hazirana verdiler, burda sadece araştırma hastanesinde yapiliyo detayli usg zaten, o da en erken 10 gun sonraya veriyo randevuyu anca.

Sagol canim bende simdi merak ettim sizinkiler daha mi ayrintili bakacak acaba gidince benide etiketler misin canim
Yok canim arada bir fark olmuyor en azindan benim dr oyle.oglumdayken ayrintili ultrasonda bi sorun cikti doktorum her ihtimale karsi perinatologa gonderdi beni sorumluluk kabul etmemek icin cok titizdir o konularda.bende ege univ e gitmistim o zamn.perinatolog da benim dr gibi bakti ayni seyleri soyledi.

Slm kızlar uzun zamandır hiç bkamyrdum baya ilerlemiş 17+ 5 de detaylı ultrason a aldı doktor herşey normal fakat kalbinde kalsiyum birikmesi var dedi parlama ymş normlar bebeklerin % 4 _5 inde olbiliyrmus down sendromlu bebeklerde bu % 30 lardayms ikili test sonucu düşük risk çıkmıştı istersen sıvı alıp bakabilir dedi ne bu şekilde bir durum yaşayan var mı dua edin inş bir daha ki kontrolde kaybolsun bu parlama

Sen bandirmada bi dr ye degilde bursaya mi gidiyorsun.
Bebisinin boyu kilosu nasilmis yazdinmi yoksa goremedimmi ben.insan merak icinde oluyor bizimkiler de yaklasik olarak bu kadar diye tahminde bulunuyoruz gidenlerden.

Erken almis detayliya seni.kalpte parlama olarak duydum kimi bebeklerde kaybolabiliyormus.sen icini ferah tut ins bi sikinti cikmaz canim.Allah guzel yazilar yazmis olsun ins.Allah sifa versin canim.

Insallah canim, Allah size de nasip etsin bir kiz melek :)
Yaa sanirim ben dayanamayip alcam pembe pembe

Erken almis detayliya seni.kalpte parlama olarak duydum kimi bebeklerde kaybolabiliyormus.sen icini ferah tut ins bi sikinti cikmaz canim.Allah guzel yazilar yazmis olsun ins.Allah sifa versin canim.
İnşallah öyle olur ilk duyunca çok korktum 2 hafta sonra tekrar çağırdı inş kaybolmüş olur

Canim cok tesekkur ederim, Rabbim sana da hayirli vakitte hayirli bir kizce de nasip eder insallah :)
Amin güzelim dualar karşılıklı inşaallah.. Rabbim çok şükür evladıma kardeş gönderdi kız yada erkek önemli değil ama gönül tabi ki farklı cinsiyeti tatmak istiyor..

Bebisinin boyu kilosu nasilmis yazdinmi yoksa goremedimmi ben.insan merak icinde oluyor bizimkiler de yaklasik olarak bu kadar diye tahminde bulunuyoruz gidenlerden.
canim bence detayli icin cok erken 20+ haftalarda daha net saglikli sifali sonuc alirsin insallah rabbim sizi korusun saglikla kalin insallah... ecmain

canim bence detayli icin cok erken 20+ haftalarda daha net saglikli sifali sonuc alirsin insallah rabbim sizi korusun saglikla kalin insallah... ecmain

Cnm bnm 3.sezeryan ve 3 tane miyom um olduğu için bandrmada doktorlar bakmk istemedi fakülteye sevk ettiler doğumun orda olsun dediler bn de fakultede ücretli docente gdyrm orda ultroson çok kötü o yzden arada burda arada bursada ozele de gdyrm.detaylı için ozele gtmicem ama fakultede radyoloji uzmanı bi doçent yapacak haftaya sali.ucretszdir sanirim.dün boy kilo demedi ama ozelde 224 grm boyu da 18 cm di 19.haftada.

Inşallah herşeyi normal olur bır sonraki ultrasonda. Allahım korusun seni Bebişini cnm sen içini rahat tutmaya çalış ve sıvı aldıracaksan da cok ıyı araştır Dr.u canım benim ayrıntılı kontrolüme daha var Temmuz sonu dedi Dr. Niye o kadar geç dedi gerçi hiçbir fikrim yok. Belki daha doğru sonuç alır diye öyle yapmıştır..Oyuzden bilmiyorum duymadım da ama Dualarım senle cnm

Miyom bende de var cnm doktoruma doguma yakın sormayı düşünüyorum sezeryan uygun görürse myomuda alabilirler mi diye.. Etrafta doğumla birlikte myom aldırmışları da duydum çünkü..

Miyom bende de var cnm doktoruma doguma yakın sormayı düşünüyorum sezeryan uygun görürse myomuda alabilirler mi diye.. Etrafta doğumla birlikte myom aldırmışları da duydum çünkü..
Cnm bn 2 ameliyt oldm bu miyomdan.hala da var zor hamile kaldm.zaten.bana hc bi doktor doğumda alirm demiyor.çok rskli olduğunu söylüyor. Fakültede docente gttm sırf miyomlarımi da alsn bi cocuk daha doğuma sansm olsun diye ama alamam dedi yüzde 30 sadece bebeği almama engel olursa alirm dedi.sana bsy olursa kmse arkamda durmaz doğumda miyom alınmaz dedi ama bazi doktorlr da çok basit bsy gbi doğumda alirz diyorlar.yani bnm ilk bebek ama 3.sezeryan.ameliyat için bi daha kesilsem 4 olck hem riskli hem de 2.çocuk isi de zorlaşır yine de alamayz diyolar bana.çok dertliyim bu miyomdan baya dokturdum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…