- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #25.861
Bnce smdiden konuş canm ısrar et alsın yoksa büyüyor çok sıkıntı oluyor kanama kansızlık ve sonu mcbur ameliyt. tedavisi ilacı yok.kesilmisken aldirmaya calis.ilk miyomum 25 cm ulaştı miyom nedemek blmyrm Kanım 5e dustu.büyük ameliyt gecrdim.snra hemen yine cikti hamile kalamadim yine ameliyt yoksa doguramzsn dediler ameliyt oldm tüp bebek yaptrdm tutmadı çok şükür ki Allah beklemedigm anda verdi bu oglusumuMiyom bende de var cnm doktoruma doguma yakın sormayı düşünüyorum sezeryan uygun görürse myomuda alabilirler mi diye.. Etrafta doğumla birlikte myom aldırmışları da duydum çünkü..
Allah sifa versin canim.Allah yar ve yardimcin olsun.Cnm bnm 3.sezeryan ve 3 tane miyom um olduğu için bandrmada doktorlar bakmk istemedi fakülteye sevk ettiler doğumun orda olsun dediler bn de fakultede ücretli docente gdyrm orda ultroson çok kötü o yzden arada burda arada bursada ozele de gdyrm.detaylı için ozele gtmicem ama fakultede radyoloji uzmanı bi doçent yapacak haftaya sali.ucretszdir sanirim.dün boy kilo demedi ama ozelde 224 grm boyu da 18 cm di 19.haftada.
Bebegini saglikla kucagina alirsin insallah.Allah hayirli saglikli uzun omurler nasip etsin insallah evladina.tup bebek deneyip sonra kendiliginden hamile kalmak size cok buyuk supriz olmustur.Cnm bn 2 ameliyt oldm bu miyomdan.hala da var zor hamile kaldm.zaten.bana hc bi doktor doğumda alirm demiyor.çok rskli olduğunu söylüyor. Fakültede docente gttm sırf miyomlarımi da alsn bi cocuk daha doğuma sansm olsun diye ama alamam dedi yüzde 30 sadece bebeği almama engel olursa alirm dedi.sana bsy olursa kmse arkamda durmaz doğumda miyom alınmaz dedi ama bazi doktorlr da çok basit bsy gbi doğumda alirz diyorlar.yani bnm ilk bebek ama 3.sezeryan.ameliyat için bi daha kesilsem 4 olck hem riskli hem de 2.çocuk isi de zorlaşır yine de alamayz diyolar bana.çok dertliyim bu miyomdan baya dokturdum:)
Evet cnm hem de ne surprz bir suru zorlugu yaşadm yeri geldi bnm cocugum olmucak herhlde dedm en sonunda duruldum Allah ne zmn verirse o zmn dedm pilatese gtmiyordm hamile kalirm da düşer diye.her şeyi boşverdim kafamdan attm pilatese basladm o ay hamile kalmisim.Allah çok büyük yeter ki sabırlı olalım teslim olalım niyeti temz tutalım.bn ne zaman öyle yaptm Allah verdi evladımızi.Bebegini saglikla kucagina alirsin insallah.Allah hayirli saglikli uzun omurler nasip etsin insallah evladina.tup bebek deneyip sonra kendiliginden hamile kalmak size cok buyuk supriz olmustur.
Amin cnm inşallah sağ salim dogurmak da nasip olur inşallah bana ve hepimizeAllah sifa versin canim.Allah yar ve yardimcin olsun.
17+5 çok erken gerçekten. 20. haftadan sonra yapılıyor detaylıcanim bence detayli icin cok erken 20+ haftalarda daha net saglikli sifali sonuc alirsin insallah rabbim sizi korusun saglikla kalin insallah... ecmain
canım istanbulda bağcılar medlife hastanesi 250 tl doktor 25 tl de hastane alıyor. peritanolog deniz bey yapıyor.Gözün aydın canım darısı bizlerin başına. Ne güzel 35 tl diyorsun ben nereye yaptiracagima karar veremedim hala. Fiyatlar 500 600...
Salı gün kendi doktoruma randevum var ona danisacagim radyoloji yada perinatoloji uzmanı fark eder mi diye. Eder derse 500,600 mecbur vereceğiz etmez derse 200 liraya radyoloji uzmanının yaptığı bir yer var oraya gidecegiz
canım istanbulda bağcılar medlife hastanesi 250 tl doktor 25 tl de hastane alıyor. peritanolog deniz bey yapıyor.
ben ist da beylikdüzünde oturuyorum. medlife beylikdüzü subesi benden 482 tl istedi.
ama sırf semt farkı var diye aradaki fiyat farkına bakar mısın
ben yol açısından üşenmicem gidicem inşallah.
eger sende giderim dersen ara telefondan randevu al. eger haziran ayında gidiceksen ranevu veriyor
temmuzda gidiceksen randevu açık olmuyor haziran sonunda aranıyor.
ben temmuz 3. haftası gidicem o yüzden 30 haziran da arayın dedi.
Allah kolaylık versin canım çok geç. İş olsun insallah kaybolur. Aynı olmasada kötü günleri bende yaşadım halada yaşıyorum. Baska hastanelerin başka doktorlarına git 20.haftannda kaybolur inşallah. Amniyosenteze gerek kalmaz. Rabbim şifa versin inşallah.Slm kızlar uzun zamandır hiç bkamyrdum baya ilerlemiş 17+ 5 de detaylı ultrason a aldı doktor herşey normal fakat kalbinde kalsiyum birikmesi var dedi parlama ymş normlar bebeklerin % 4 _5 inde olbiliyrmus down sendromlu bebeklerde bu % 30 lardayms ikili test sonucu düşük risk çıkmıştı istersen sıvı alıp bakabilir dedi ne bu şekilde bir durum yaşayan var mı dua edin inş bir daha ki kontrolde kaybolsun bu parlama
Arkadaşım doğuma yakınken böbreklerde sorun gördü doktor acil doğuma aldı. Bişey çıkmadı sapasağlam şimdi maşallah. Ultrason yanıltabiliyor. Hic biseycik cikmayacaktir insallah sizde de. Ayrıca sıvı aldırmak yerine kan testi yapiliyor şimdi. Riski yok. %99 dogrulukla. Onu isteyebilirsin. Ankara'da yapan yerler var. Kan aldırıp gönderebilirsiniz.Slm kızlar uzun zamandır hiç bkamyrdum baya ilerlemiş 17+ 5 de detaylı ultrason a aldı doktor herşey normal fakat kalbinde kalsiyum birikmesi var dedi parlama ymş normlar bebeklerin % 4 _5 inde olbiliyrmus down sendromlu bebeklerde bu % 30 lardayms ikili test sonucu düşük risk çıkmıştı istersen sıvı alıp bakabilir dedi ne bu şekilde bir durum yaşayan var mı dua edin inş bir daha ki kontrolde kaybolsun bu parlama
Gunaydin guzel anneler mutlu haftasonlari
Canım ne kadar zor Zaman'lar geçirmişsin benim de oğlumda vardı ama doktor sorun teşkil etmez dedi ben ikincii bebeği düşünürken büyümüş sakın hamile kalma düşük yaparsın dediler bende laparoskopiyle aldırdım miyomu doktora gittim korunacakmıyım dedim yok sesi zaten kolay kolay çocuğun olmaz dedi 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim iki ay sürdü düştü bir ay daha korundum iki ay sonra yine hamile kaldım sonra oda düştü bu seferde pıhtılaşma olduğunu öğrendik ve 9. Ay hamile kaldım bu sefer çok bekledim şükür şimdi iyi gidiyor ama miyomum var perinatolog doğumda alınır dedi ama özel hastenede doğum yapmak istiyorum oda alırız dedi inşaallah doğuma kadar vazgeçmez inan senin durumun çok zor ama inşaalah karşına seni anlayan bir doktor çıkar da miyomlardan kurtulursun ve tavsiyem doğumdan sonra hemen ikinciyi düşünBnce smdiden konuş canm ısrar et alsın yoksa büyüyor çok sıkıntı oluyor kanama kansızlık ve sonu mcbur ameliyt. tedavisi ilacı yok.kesilmisken aldirmaya calis.ilk miyomum 25 cm ulaştı miyom nedemek blmyrm Kanım 5e dustu.büyük ameliyt gecrdim.snra hemen yine cikti hamile kalamadim yine ameliyt yoksa doguramzsn dediler ameliyt oldm tüp bebek yaptrdm tutmadı çok şükür ki Allah beklemedigm anda verdi bu oglusumu
Cnm selam ege üniversitesinde hangi perinatologa gitmiştin.Cihaz nasıldı.Yok canim arada bir fark olmuyor en azindan benim dr oyle.oglumdayken ayrintili ultrasonda bi sorun cikti doktorum her ihtimale karsi perinatologa gonderdi beni sorumluluk kabul etmemek icin cok titizdir o konularda.bende ege univ e gitmistim o zamn.perinatolog da benim dr gibi bakti ayni seyleri soyledi.
Yaaa ne guzel canim benimmm bizim daha alisveris yapmamiz icin cinsiyeti netlestirmemiz gerekiyorrgünaydın cnm inş bu gün alışveriş günü bizim için
Yaaa ne guzel canim benimmm bizim daha alisveris yapmamiz icin cinsiyeti netlestirmemiz gerekiyorr
Ayyy ne guzel oglusun cok sansli annesibizim netleşti artkda ben hastane süsülerin yapamak için malzem alcam onun için gidiyorm kendilerimle yapcam oğlumun süslerini
Benim geceden beri biraz sancim var kuzum ama sakin olmaya calisiyorum dr um agrili bir gebelik gecireceksin demisti zaten ama yinede icime bi korku dustu sabah bebegim tekmeledi ama sancim devam ediyorherkese merhabalar umarım hem siz hem minnaklarınız iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?