bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

An itibariyle komagene yolunu tuttu benimki :)

Canım benim göbekte kararsız bi şişiyor çıkıyor bi küçülüyor o yüzden bilemicem. Bazılarının hemen çıkar bazılarının geç çıkar bünyede bünyeye değişiyor
Dediğin gibi herkesin degsiiyo demekki . Bu sabah esime dedim hatta gobegimmi küçülmüş benim diye oda Bebek nereye gidicek sanki Dedi

Biz bu akşam da muayene olamadık doktorumuz acil ameliyata girmis. Benim adamın rahatlığı yüzünden muayene olamadık. Bi arkadaşa iftara davetliydik yemeği yer yemez kalkalim dedim adam çaya kaldı maç izledi...bir de bana.otur rahat ol demez mi şimdi doktorun en az 3 gün dolu oluyor randevuları ne zaman muayene olacaksak. Bu kocaları bazen ölduresim geliyor

O zaman benden günah gitti aşure istemiştim bi de akşam geç saatti tatlıcıları aradı dolaştı bulamadı ertesi günü bulmuş getirmiş onu da ben beğenmemiştim üşenmedim kendim yaptımdı
Ay allah iyiliğini versin deminden beri bütün et yemekleri hamur işleri kayserinin meşhur yemeği geçti aklımdan meğer aşureymiş

Canını sıkma canım 3 gün sonra görürsün stres olma. Keşke daveti geri çevirebilseydin yada muayene olup gelelim çaya deseydin

Ya artık yemeksepeti var :) herbişey elinin altında. Eskisi gibi çıkıp aramıyorlar ki..

Aaa ben naptım anlatmazsam çatlarım üniversitedeyken gece sigaramız bitti. Üç sokak aşağıda market var ve sahibinin evi marketin üst katı biliyoruz.
Gece üçte iki arkadaş çaldık kağıyo uyandırdık adamı ve annemiz hamile canı x bişi çekti dedik cipsti galiba uydurduk yani o an girmişken sigarada alalım dedik aldık çıktık. Allah affetsin adam gık demedi açtı marketi o da yetmiyor gibi, istediğinizde gelin dedydi
Yurdum insanı ne kadar iyiyse biz o kadar pislikmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…