bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

allah iyiliğinizi versin

Canını sıkma canım 3 gün sonra görürsün stres olma. Keşke daveti geri çevirebilseydin yada muayene olup gelelim çaya deseydin
Çok önceden ayarlanmisti bende yemeğe gitmeden gidelim dedim yemeğe gideceğimiz arkadaşın evi beyfendinin is yerine yakın beni bi daha eve getirme ben.burdan direk geçerim yemekten sonra gideriz dedi sonra da böyle oldu neymiş orucluyken kafası yerinde degilmis. Ayy sinir oldum ya her işi böyle rahat adamin

Biz söz vardı görmeyince göresin, görünce öldüresin geliyorsa kocandır o kocan diye bazen tam da öyle

Ah bu gençlik Ahhhh keşke geri gelse çok özledim öğrenciliği arkadaşları anıları Ahhh aaahhhhh

Takmaaaa bak bizde senin gibiyiz şuan gecenin sarhoşluğu vurduk farkındaysan herşey bebişler için takıl bize unut herşeyi

Kızlar ne güzel canınız bi şeyler istiyor istedi mi affetmeyin yollayın kocaları gitsinler.

Benim canım da geçenler de sitede çim biciyorlardi ot kokuyordu resmen et istedi. Adamı zorlayacak bi şey istese ne vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…