bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ne güzel canınız bi şeyler istiyor istedi mi affetmeyin yollayın kocaları gitsinler.

Benim canım da geçenler de sitede çim biciyorlardi ot kokuyordu resmen et istedi. Adamı zorlayacak bi şey istese ne vardi
Ozaman düşün canım. Bugünler bidaha geri gelmez düşün zor bişey için gönder. Ama dikkat et yemek sepeti. Com da olmasın istediğin şey

Asureden bahsetmissiniz.ilk hamile kaldigim donem bi ara benimde canim istedi yapayim dedimdedim unutmusum simdi hatirladim..
Bi de su aralar canim baya bisey cekiyor ama kisin olan bisey suan bizim buralarda bulmak imkansiz.ankaradan gorumce gelcek bi kac gun sonra ona siparis ettim ins o oralarda bulur..

Ben hatırlattım sanırsam mevsimi veya yapılacak bişeyse oluyor da benimde ilk hamileliğimde meyve istemiştim yoktu

kafalar güzel 5 ay sonrasına hazırlık gerçi ben hep böyleyim sahura kadar
Geceleri sahura kadar bende uyumam ama buraya baktığımda kimse olmuyor bugün iyi denk geldik:)) uykunuz yokken Aydede88 yazıp etiketleyin ben burdayım:)))) ramazan boyunca 12_2.30 arası:)))

Geceleri sahura kadar bende uyumam ama buraya baktığımda kimse olmuyor bugün iyi denk geldik:)) uykunuz yokken Aydede88 yazıp etiketleyin ben burdayım:)))) ramazan boyunca 12_2.30 arası:)))

o zaman sabahlar olmasın benim genelde akşamları tel sarja oluyordu girdiğimde kimse olmuyor diye yazmıyordum öğrendiğim iyi oldu uyumayan tek hamile psikolojim vardı

Tabi hava da sıcak onunda etkisi var bende ahh bu b12 diyorum ikimize yetmiyor
Geçen gün doktora eşim.diyor ki. Doktor hanım bunun kan idrar tahlillerine bakın vitamin eksiği var mı bakın gün içinde eli ayağı titriyor başı dönüyor:)))
Doktorun cevabı: seninde kolunu kessek 1 lt kanın aksa öyle olur gayet normal günde 1 litre kan bebeğe gidiyor annemizi yormayalım:)))) ay sarılıp öpcektim doktoru

Ayy ne kaa şeker doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…