bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Oyy o doktoru yirim ben

Ee bende burdayım gecenin bi körüsüne kadar... Herkes birbirini uyuyor sanıyormuş:) Hakket sabahlar olmasın

Çok diyolar gerçi, ateş topu gibi olur yanarsın die ama napiim:) hatta cocugunun ismi ateş olan birini buldum sordum:) cesaretin varsa koy dedi

Ama mülayimde koysam ben cok hareketli bi insanım durgun bi cocuk benden cıkmaz zatende son muayenede doktor omzuma vurup yanmışsın sen didi bu cocuk ölçüm yapmama bile izin vermiyo cok hareketli olcak dedi :) zaten ya tepetaklak duruyo ya el kol sallıyo. Evde de 5 dk durmuyo pıt pıt vurup duruyo sürekli :)

Ozaman doğar doğmaz jimnastik kursuna at:)) orda enerjiyi bırakıp eve öyle gelsin

Ozaman doğar doğmaz jimnastik kursuna at:)) orda enerjiyi bırakıp eve öyle gelsin

Eveet önce jimnastik sonra az büyüyünce kürek. Biz karıkoca atamızın izindeyiz. Kürekçiyiz hakemiz hatta:) küreğe yollıcam hem tüm vucudu çalıştıran tek spor hemde boy pos yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…