bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok severim Mehmet ismini dedemin adı.. Eğer dayı oğlu koymasaydı, koyardım ben kesin dedem gibi olsun diye.. Giray da coook güsel.. İsmiyle büyüsün inşallah
Aaaaaaaaa benim dedemin adına mehmet:) tesadüfe bak.sağol canım senin ateşinde ismiyle uzun ömürlü yaşasın ecmain.

Hayirli ramazanlar hanimlar burda olanlar acilll cevap verebilir miii ??? Bu sabah gayet rahattim oglenden sonra bi anda sag tarafmda batma ve gogsumun altnda batma hissetmeye basladm normalde otururken falan cok rahattim simdi karnim batio boyum da kisa acaba bebek gobek ustume cikmis olabilir mii ??? Bole olan var mi bianda oldu soktayim yardimmm

Ya benim kocanın babasının ismi İbrahim Ethem kociş doğdugunda isim begenememişler baba en güzel isim benim ismim demiş :) h yi atmış İbrahim Etem koymuş kocişin ismini :)
Etoş tutturmuştu oğlumun adı İbrahim Ethem olacak diye. Ama ben İbrahim isminden tedirgin oldum. Çok fazla yurt dışı seyahati yapıyoruz. Geçen kasım tam Paris olayları sırasında Peru daydık. Dönerken pasaport kontrolunde eşimin ibrahim isminden kaynaklı bizi cok beklettiler resmen irite oldular bizden. Pislik bağnazlar yüzünden islamik bir isim olduğu için cereme çektik bayağı. Her müslüman aynı sanki Allah'ın perusunda hemde. O yüzden ikna ettim İbrahimi attık Ateş Ethem olucak :) Gerçi ateşte de ş var ama ates desinler artık

Canım benim de boy kısa hissettiğin midenle alakalı olabilir mi. Ben kasık gölgesinde hissediyorum hareketleri

Canım batma nasıl oldu bilemedim bebek çıkar yavaş yavaş artık ama üşümüş olabilirsin bende üşüyünce böğrümde batma oluyor

Bebişim yediklerin gaz şişkinlik falan yapmış olabilir mi? Benimde gögüs altım şişkinliğim olduğunda çok su içtiğimde vs yapıyor şişkinlik :/

Canım benim de boy kısa hissettiğin midenle alakalı olabilir mi. Ben kasık gölgesinde hissediyorum hareketleri
Canim valla kac gundur bende kasiklarmda hizsediodum bu gun bole oldum yok midem cok rahat goguslerimin altnda cizgi gbi bide sagda batma var kafasi ordada oyuzden mi batio acaba bilemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…