bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İbrahim çok varmış hem canım boşver. Ateş güzel olmuş. Kızlar ben sofra hazırlıcam yarın görüşürüz iyi geceler.

Yusuf kerem koy süper olur ama açık söyleyim efe çok var herkes efe ege alp gibi 3 harfli isimleri ek yapıyor. Yusuf kerem janti hem anlamı güzel

Benimde favorim o ben aşılamam tuttuğumda oğlum olacak yusuf dedim içimden. Eşimde cinsiyeti öğrenince kerem dedi. Geçen gün bende yusuf kerem olsun mu dedim efe nasıl dedi iyi ona da bakarım dedim

Benimde favorim o ben aşılamam tuttuğumda oğlum olacak yusuf dedim içimden. Eşimde cinsiyeti öğrenince kerem dedi. Geçen gün bende yusuf kerem olsun mu dedim efe nasıl dedi iyi ona da bakarım dedim

Yusuf Kerem süper Efe de cok güzel.. Benim için anlamı da özel. Ama yusuf kerem daha uyumlu gibi gibi..,

Normal onlar tatlım çok takılma. Hamilelik öncesi hiç göbegim yoktu. Vucudum kiloya da alışık değil. Birden şişma olup form değişince vucutta ambale oluyor normaldir
Ben normaldede sistim oyuzden bna cok bi fark etmedi ama tabi daha cok sistim komsum 7 aylik hamile benim karnm onunkinden sis :)

Bende öyle oluyorum canım düz oturamıyorum anca arkaya yaslanıp. Büyük ihtimal midedir o boy küçük organlar içeride yer arıyor.
Benim boyum kisa ya o yuzden de karnim az oyuzden acaba cocuk uste kadar yerlestmi dedm bilemedm ya haftaya randevum var off keske yarn olsaydi bnuda ogrenrdm .bakalim yarinda bole devammi edecek

Benim boyum kisa ya o yuzden de karnim az oyuzden acaba cocuk uste kadar yerlestmi dedm bilemedm ya haftaya randevum var off keske yarn olsaydi bnuda ogrenrdm .bakalim yarinda bole devammi edecek

Benimde boy kısa bende de böyle olduğu için daha aşağıdadır gibi geliyor bana. Bi test et kendini takip et bakalım nerede hareket edecek

Tatlım 20 - 25 haftalar arası bi sıkıntı yoksa bebişler çıkmaya başlıyorlar yavaş yavaş yukarı. Onların iç organlara baskısı artıyor. Ee bi yandan biz şişiyoruz. Bi yandan yaz günü içiyoruz suyu yiyoruz karpuzu yine şişiyoruz:) vucut batmasında napsın

Daha o göbüşler büyüdükçe ne batmalar yaşayacağız kim bilir

canım ateş ismini arastırdın mı acaba

Cehennemi cagristiran bu ve benzeri isimleri de yasaklamistir.ornegin; ates,kirmizi,sari ,alev

Gunaydin guzelliklerimm kizzz gece gece yazmissiniz yetisemedim okuyamadim ama bi sknti yok sanirim annemlere gidicez bizde babami bekliyorum alcak bizi adacikla yine bi pazar yapiyim taze taze ispanak filan ada seviyo yesin kuzucuklarim musait oldugumda yine yoklarim sizi kk nin en tatli anneleri simdilik gorusuruZzzzz kocaman seviyorum sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…