bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Kuzum Allah uzun ömür verirse o zamana hem yazışırız, hem gider geliriz birbirimize inşallah. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı. Kadir, kıymet bilen damatlar, gelinler versin inşallah bize de
PS: Eşime hediye taze yoğurt

Gunaydin kizlar. Uyurken hic bir tarafi sizlayan agriyan oluyor mu? Ben sag tarafa yattigimda sag kasik tarafim asiri sizlayarak agriyor2 gundur. Uyanip duruyorum Bebek sol taraftaydi en son sola donunce de ustune dogru dusuyorum diye hafif agri yapiyor saga donuyorum bu kez de asiri sizlamayla agri..

Sen ne kadar güzel kalpli, candan bir insansın bitanem yaa. İyi ki seni burdan bile olsa tanımışım. Allah bin kere razı olsun. Yürekten eminim, aynen söylediğin gibi davranacağına. Bitanesin.
İnsan kırılsa da eşinin hatrına susuyor. Yabancı değiller ki, her zaman hayatındalar. O yüzden kırmadan, terbiyeden çıkmadan, kendini de koruyarak iletişim kurmaya çalışıyoruz. Bir de ben yabancı da olsa birinin kalbini kırınca sonradan pişman oluyorum, ne gerek vardı diye.

Ohhh afiyet olsun kuzum. Ne güzel işte bolca probiotik ve antioksidan vücuduna girmiş. Bebeğe de faydalı. Sadece çok tuzlu olmasın yeter. Tuzluysa da bol bol su içersin vücut tutmadan atar o tuzu da. Afiyet, şifa olsun, missss

Günaydın herkese. 2 gündür hiç keyfim yok benim bir de üstüne dün köpeklerimden biri kaçtı saatlerce aradık sitede sonra başladım ağlamaya ya bulamazsak diye. Birkaç saat öncesi de sitenin ormanına yakın bi evin bahçesinde yılan öldürdüler aklım çıktı ya başka yılan varsa, kızıma bişey yaptıysa diye. En sonunda kendiliğinden çıktı geldi allahtan ama yüreğime iniyordu. Eşime de çok kılım zaten bu aralar. Ne yapsa batıyor. Marla da onun yüzünden gitti diye onu da bi güzel payladım. Sanki oğlumdan ve kızlarımdan (köpeklerim) başka hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi. Hiç keyfim yok hiiiiiç

Canım sen öylesin ki öyle görüyorsun beni de... İlk Zaman'lar böyle düşünmezdim ama insan evlat sahibi olunca ve düşünsenize bir hamilelik bile ne kadar zor bir süreçken en az iki yıl gece uykuları yokken onun canı bir yandığında senin canın bin yanarken yıllar sonra bir yuva kurulduğunda en azından o yılların hatrına saygı duyulmalı diye düşünüyorum.. Gerçi sen doğru olanı yapıyor ve düşünüyorsun her zaman ama işte dediğin gibi insan bazen gaflete düşüyor.. İyi ki böyle güzel bir grubumuz var çok şanslı hissediyorum kendimi...
S

Günaydın

Ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi ya. Çeneniz düşmüş gece gece

Benim bugün midem fena üşüttüm mü ne yaptım bilmiyorum gün içinde düzelir inşallah. Akşamları çabuk uykum geliyor ama ona rağmen alamıyorum uykumu. Sıcaklar da zorlamaya başladı

Ya bende zararlı olur diye düşünmüştüm çok tuzlu değil di allahtan.. Birde bişey sormak istiyorum sizlere ben hani tonsilit olup ilaç kullanmıştım ya dün bitti ilacım ve ben her tonsilitten sonra vajinal bölgede kaşıntı olur sanırım ilaç ve mikroplar idrarla atılınca.. Yine oldu sirkeli su fayda etmedi hatta dayanamayıp bepantol kullandım bebekler için olanından oda fayda etmedi travazol keser ama oda hamilelikte kullanılmıyor diye biliyorum doktora gitsem mi acaba bilemedim

Dr unu ara kuzum o sana bilgi verir gitmene bile gerek kalmaz belki de benimde dun cok kasindi sirkeli su aldi biraz bugun yok kasinti

Kizlar sabah sol kalcama kramp girdi yuruyemedim cok kotu oldum suan halen agriyo tekme yemis gibiyim adacik ta sadece bacagima kramp girerdi kalca olayi daha fenaymis oturdum agladim resmen

Kızlar Günaydın dün gece decavit ve gyno-tardyferonu birlikte içtim kusmaktan halsiz düştüm gece kötü oldum beraber içtiğim için ağır mı geldi acaba ilk defa dün kullanmaya başladım bu ilaçları

Dr unu ara kuzum o sana bilgi verir gitmene bile gerek kalmaz belki de benimde dun cok kasindi sirkeli su aldi biraz bugun yok kasinti
Tamam canım öyle yapayım birde bu dün ilacı kestim ya geçer mi acaba diye de düşündüm hamilelikte oluyor demekki ama benim hastalığımla alakalı galibi

Bazen bende oyle hissediyorum sanki hayatimda hic bisey yolunda gitmiyo sanki benim disinda herkezin hayati muhtesem gibi hissediyorum bazen aglayasim geliyo hic hic sevmedim bu halimi zaten normalde de asiri hassasim biri bohhh dese aglayan bi tipim kafayi yemekten korkuyorum artik beni golbasi ruh ve sinir hastanesinde ziyaret edersiniz topikce

Bide cok pimpirikli olduk demi kuzum ben oyleyim yani en ufak biseyde aceba diyorum korkuyorum bu ara niyeyse herseyi kafama takiyom
Tamam canım öyle yapayım birde bu dün ilacı kestim ya geçer mi acaba diye de düşündüm hamilelikte oluyor demekki ama benim hastalığımla alakalı galibi

Ikisi agir gelmez kuzum onlar b kategorisinde ilaclar bebegim ama kan ilacinin bulanti yaptigini duymustum olmazda decaviti sabsh al gynoferro yu aksam yatarken

Ask olsun tabisi geliriz. Ama inan kafayi yemezsin sadece hormonlar foraa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…