bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ben burda da çok mutsuzum. Bu şehre hiç alışamadım, insanlarını hiç sevemedim. Eşim burdan gitmek istemiyor ama ben her gün dua ediyorum Allah'ım beni buradan kurtar diye. İzmir'e ailemin yanına geri dönemesem de daha faal daha sosyal kendimi daha az yanlız hissedeceğim bir büyük şehir istiyorum. Bir yandan da çocuk doğsun ailemin burda olmamasının ve çocuğu baktırmanın zorluğunu görsün (kendi annesi burda ama anneme asla çocuk baktırmam, senin annenden başkasına baktırmam çocuk diyor) de belki geri döner İzmir'e diyorum. Hiç olmadı seneye tayin zamanı ben tayin isticem. İstediği kadar kavga etsin benimle. Kendi de hafta sonları gider gelir artık. Ben buraya dayanamıyorum artık ve dayanamıcam da. Burda kalmaya devam edersem beni direk Manisa'ya sevk ederler burdan

Mcada
BegumBB
Enfal97
@Aydede88
vildan_drs

Kızlar gelen yeşil fasulye bu. Yanlışlıkla getirip, geri götürdüğü tenceredeydi. Bu plastik kapta, elimden küçük, bir kişilik. Ben bunu yemem, eşime de yedirmem. Döksem günah olur mu?

Çok ağrıma gitti. Pilav da bundan hallice işte. Onu da yemeyeceğim
Ay gerçekten getirmese daha iyi. Bu ne şimdi, hakaret mi?!

Ay bilmiyom hic hoslanmiyom bu hamilelik psikolojisinden anne olmak muthis ama cok bazen kotu hissediyorum sanki herkez mutlu bi ben deilim gibi kuzu ne zaman gecer bu ya
Sen ne zaman gecsin istersen ozaman gecer canim. Ben de bazen hic olmadik yerlerde atar yapiyorum. Niye oyle oluyor anlamiyorum. Bir de hic soylenmeyecegim seyler cikiyor agzimdqn sirf o an o kisiyi kirmak icin ama sonrasinda hemen uzuluyorum bu ben degilim hormonlar diyorum esime. Dedigim de yanima kar kalmis oluyor hahah.

Yapma kuzum nolur uzulme cok iyi anliyorum seni esine biraz zaman ver sehir degistirmek cok kolay bisey degil inan kv filan diyo esime oglum izmire yerlesin karinla ordaki isin basina gec esim diyo ben ayrilmam ankaradan diyo bu sehri seviyorum ama izmire hayir demem belki bebegin olunca sana iyi gelecek eminim boyle dusunceler gelmiycek aklina guzel arkadasim benim umarm hersey guzel olur hepimz icin

Oooo isit isit ye ne cok koymus 1 kucuk tupper ben adaya o kadar ayiriyom Allah canimi alsin ki bu kadar ayiriyom dök gitsin kuzum ne gunah olcak kedi kopek de yemez ki fasulye yogurt kabina koy desem

Kizlar sabah sol kalcama kramp girdi yuruyemedim cok kotu oldum suan halen agriyo tekme yemis gibiyim adacik ta sadece bacagima kramp girerdi kalca olayi daha fenaymis oturdum agladim resmen

Canım sen magnezyum kullanıyo musun. Bende de olduydu magnezyum kullanmadan önce sonra yaşamadım

O sadece goturdum demek icin getirmis. Yoksa o yemegin tek ogunde iki kisiye yetecek kadar oldugunun farkinda. Ileri de diyecek ki sana ben yemek getirmistim. Senin dokmene gerek yok canim onda zaten gozu de kalmistir kendiliginden dokulur o yemek

Git mutlaka bitanem. Mantar bu. İlerlememesi gerekiyor. Bolca ev yoğurdu ye, sirkeli salata ye, limon, kivi gibi asidik şeyler ye ki o bölgenin hem asit seviyesi normale dönsün, hem de probiyotik bakteriler sayesinde iyileşsin. Çok geçmiş olsun.

O
Bide cok pimpirikli olduk demi kuzum ben oyleyim yani en ufak biseyde aceba diyorum korkuyorum bu ara niyeyse herseyi kafama takiyom
sorma güzelim aynen öyle herşey psikolojimi bozuyor geçen gün tabak kırıldı elimi kesti ben kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum dedim ki tamam ben şimdi hastanelik oldum kesin kanı durduramam aktı aktı kesildi birde koyu akmaz mı hemen pıhtılaştı bu sefer de neden pıhtılaştı diye Can'ımı sıktım eyvah dedim kan sulandırıcılar işe yaramıyor demek ki kaç kişiye sordum.. Birde onu kafaya taktım.. Çok zor gerçekten hamilelik çok

Çok teşekkür ederim canım şimdi sağlık ocağındaki hemşire aradı ona da sordum bol bol sirkeli su dedi aldığın ilaçlar zararlı bakterileri öldürürken vajina için faydalı bakterileri de öldürüyor dedi çok hassas olduğun içinde kaşıntı yapıyor dedi.. Bir de gece kaşınıyor daha çok okadar tahriş oluyor ki farkına varmıyorum..

Esimle cok didismiyom.kuzum kendi kendimle didisiyom kendime kiziyom oyle yani

Anliyorum kuzum ben bunda daha rahatim ada da daha pimpirikliydim esim bikmisti artikk

Nilke
Allah onu Nasıl biliyorsa öyle yapsın ..hiç görmemiş hayatında insanlık hiç getirmeseymiş keşke ..günah filan olmaz bence yani sonuçta yemek artığı gibi olduğundan ...ay çık sinir oldum ne diyeceğimi bilmiyorum ama yeme boşver dövesim geldi

Son düzenleme:
İnanmıyorum ya bu kadar fazla gelir anne ya kaç gün ye ye bitmez deseydin.. Çok konik gerçekten olsun güzelim onunda yapısı bu demekki sen bir daha bişey getireceğinde söyle anne eşim yapıyor sağolsun bol bol yapıyor iki gün yiyoruz hiç getirme de.. Hem kırmadan mesaj vermiş olursun.. Hatta çok yapmış isterseniz sizede getirsin de ki birdaha böyle bişey yapmasın.

Ben onun için şehir değiştirdim üç kere . Ailemi bıraktım o sırf daha rahat edecek diye İzmirden Antalyaya tayin istedi peşinden gittim. 8-9 ay yaşadık Antalyada orda sorunlar yaşadı Uşak'a tayin istedi atandığından beri Uşak hep onu istiyordu, onun branşını burda açmak istiyordu diye. Sonra o Uşak'a geldi ben yine tayin istedim eş durumundan tam 4 ay yanlız kaldım orada tayinim bir türlü gelmedi. Normalde yanlız kalmaktan korkarım ben gece falan, ki tam kış zamanıydı Antalyanın yağmurlar gök gürültüleri falan da malum. Allahtan köpeklerim vardı yanımda. Gece yarısı kaç kere camıma taş attılar vs...hiç birini söylemedim ona üzülmesin diye ama hepsini ben yaşadım. Ve daha neler neler... Ki bu taşınmalar sırasında girdiğimiz borçlar da cabası. Çünkü son tayinlerimizde yolluk da alamadık. Ben onun için bu kadar şeye katlanmışken, bu kadar şeye razı gelmişken, ailemi sevdiklerimi herşeyimi bırakmışken onun da artık benim için bişeyler yapmasını istiyorum. Mutsuzum diyorum anlamıyor. Kendi mutlu ya umurunda değil. Ben adliyede çalışıyorum. İzmir ya da Antalya'da olsaydım Bölge Adliye Mahkemesi kadrosu olduğum için çok daha rahat çalışacaktım ben ve nöbet falan derdim bile olmayacaktı. Bizim nöbetlerde gece yarısı otopsiye git bilmem ne falan. Haftaya 1 er gün arayla 3 nöbet yazmış müdür bana hamile olduğumu bile bile peş peşe yazmış. Bunları bile eşim Uşakta mutlu diye çekiyorum. Ankara falan olsa koşa koşa gelirim yemin ederim. Yanlız başıma da yapabileceğim şeyler de var orda. Ama burası gerçekten rezalet. Çarşı var çarşı demeye bin şahit ister. Zaman geçireyim gezeyim falan desen gidebileceğin bir AVM bile yok falan falan...Burdan kurtulduğum gün benim için herşeyin güzel olacağı gün biliyorum. Ne çok biriktirmişim içimde hahah yaz yaz bitiremedim

Ayyy canim isin ne kadar zor ve korkunc otopsi filan diyince urperdim inan ya ne deyim bilmiyorum ki kuzum esinle konus gerekirse tayinini sen izmire iste bi sure ailenle kal esunde bi sure sonra gelir mi bilemiyorum ki bi cozum uretmek lazim ama kavga etmeden tartismadan tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…