- 9 Ekim 2011
- 601
- 629
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #26.861
Bazen bende oyle hissediyorum sanki hayatimda hic bisey yolunda gitmiyo sanki benim disinda herkezin hayati muhtesem gibi hissediyorum bazen aglayasim geliyo hic hic sevmedim bu halimi zaten normalde de asiri hassasim biri bohhh dese aglayan bi tipim kafayi yemekten korkuyorum artik beni golbasi ruh ve sinir hastanesinde ziyaret edersiniz topikce
Ay bilmiyom hic hoslanmiyom bu hamilelik psikolojisinden anne olmak muthis ama cok bazen kotu hissediyorum sanki herkez mutlu bi ben deilim gibi kuzu ne zaman gecer bu yaAsk olsun tabisi geliriz. Ama inan kafayi yemezsin sadece hormonlar foraa.
Sen ne zaman gecsin istersen ozaman gecer canim. Ben de bazen hic olmadik yerlerde atar yapiyorum. Niye oyle oluyor anlamiyorum. Bir de hic soylenmeyecegim seyler cikiyor agzimdqn sirf o an o kisiyi kirmak icin ama sonrasinda hemen uzuluyorum bu ben degilim hormonlar diyorum esime. Dedigim de yanima kar kalmis oluyor hahah.Ay bilmiyom hic hoslanmiyom bu hamilelik psikolojisinden anne olmak muthis ama cok bazen kotu hissediyorum sanki herkez mutlu bi ben deilim gibi kuzu ne zaman gecer bu ya
Ben burda da çok mutsuzum. Bu şehre hiç alışamadım, insanlarını hiç sevemedim. Eşim burdan gitmek istemiyor ama ben her gün dua ediyorum Allah'ım beni buradan kurtar diye. İzmir'e ailemin yanına geri dönemesem de daha faal daha sosyal kendimi daha az yanlız hissedeceğim bir büyük şehir istiyorum. Bir yandan da çocuk doğsun ailemin burda olmamasının ve çocuğu baktırmanın zorluğunu görsün (kendi annesi burda ama anneme asla çocuk baktırmam, senin annenden başkasına baktırmam çocuk diyor) de belki geri döner İzmir'e diyorum. Hiç olmadı seneye tayin zamanı ben tayin isticem. İstediği kadar kavga etsin benimle. Kendi de hafta sonları gider gelir artık. Ben buraya dayanamıyorum artık ve dayanamıcam da. Burda kalmaya devam edersem beni direk Manisa'ya sevk ederler burdan[/QUOTE
Eki Görüntüle 1850424Mcada
BegumBB
Enfal97
@Aydede88
vildan_drs
Kızlar gelen yeşil fasulye bu. Yanlışlıkla getirip, geri götürdüğü tenceredeydi. Bu plastik kapta, elimden küçük, bir kişilik. Ben bunu yemem, eşime de yedirmem. Döksem günah olur mu?
Çok ağrıma gitti. Pilav da bundan hallice işte. Onu da yemeyeceğim
Ay gerçekten getirmese daha iyi. Bu ne şimdi, hakaret mi?!
Kizlar sabah sol kalcama kramp girdi yuruyemedim cok kotu oldum suan halen agriyo tekme yemis gibiyim adacik ta sadece bacagima kramp girerdi kalca olayi daha fenaymis oturdum agladim resmen
O sadece goturdum demek icin getirmis. Yoksa o yemegin tek ogunde iki kisiye yetecek kadar oldugunun farkinda. Ileri de diyecek ki sana ben yemek getirmistim. Senin dokmene gerek yok canim onda zaten gozu de kalmistir kendiliginden dokulur o yemekEki Görüntüle 1850424Mcada
BegumBB
Enfal97
@Aydede88
vildan_drs
Kızlar gelen yeşil fasulye bu. Yanlışlıkla getirip, geri götürdüğü tenceredeydi. Bu plastik kapta, elimden küçük, bir kişilik. Ben bunu yemem, eşime de yedirmem. Döksem günah olur mu?
Ya bende zararlı olur diye düşünmüştüm çok tuzlu değil di allahtan.. Birde bişey sormak istiyorum sizlere ben hani tonsilit olup ilaç kullanmıştım ya dün bitti ilacım ve ben her tonsilitten sonra vajinal bölgede kaşıntı olur sanırım ilaç ve mikroplar idrarla atılınca.. Yine oldu sirkeli su fayda etmedi hatta dayanamayıp bepantol kullandım bebekler için olanından oda fayda etmedi travazol keser ama oda hamilelikte kullanılmıyor diye biliyorum doktora gitsem mi acaba bilemedim
sorma güzelim aynen öyle herşey psikolojimi bozuyor geçen gün tabak kırıldı elimi kesti ben kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum dedim ki tamam ben şimdi hastanelik oldum kesin kanı durduramam aktı aktı kesildi birde koyu akmaz mı hemen pıhtılaştı bu sefer de neden pıhtılaştı diye Can'ımı sıktım eyvah dedim kan sulandırıcılar işe yaramıyor demek ki kaç kişiye sordum.. Birde onu kafaya taktım.. Çok zor gerçekten hamilelik çokBide cok pimpirikli olduk demi kuzum ben oyleyim yani en ufak biseyde aceba diyorum korkuyorum bu ara niyeyse herseyi kafama takiyom
Çok teşekkür ederim canım şimdi sağlık ocağındaki hemşire aradı ona da sordum bol bol sirkeli su dedi aldığın ilaçlar zararlı bakterileri öldürürken vajina için faydalı bakterileri de öldürüyor dedi çok hassas olduğun içinde kaşıntı yapıyor dedi.. Bir de gece kaşınıyor daha çok okadar tahriş oluyor ki farkına varmıyorum..Git mutlaka bitanem. Mantar bu. İlerlememesi gerekiyor. Bolca ev yoğurdu ye, sirkeli salata ye, limon, kivi gibi asidik şeyler ye ki o bölgenin hem asit seviyesi normale dönsün, hem de probiyotik bakteriler sayesinde iyileşsin. Çok geçmiş olsun.
Sen ne zaman gecsin istersen ozaman gecer canim. Ben de bazen hic olmadik yerlerde atar yapiyorum. Niye oyle oluyor anlamiyorum. Bir de hic soylenmeyecegim seyler cikiyor agzimdqn sirf o an o kisiyi kirmak icin ama sonrasinda hemen uzuluyorum bu ben degilim hormonlar diyorum esime. Dedigim de yanima kar kalmis oluyor hahah.
Anliyorum kuzum ben bunda daha rahatim ada da daha pimpirikliydim esim bikmisti artikkO
sorma güzelim aynen öyle herşey psikolojimi bozuyor geçen gün tabak kırıldı elimi kesti ben kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum dedim ki tamam ben şimdi hastanelik oldum kesin kanı durduramam aktı aktı kesildi birde koyu akmaz mı hemen pıhtılaştı bu sefer de neden pıhtılaştı diye Can'ımı sıktım eyvah dedim kan sulandırıcılar işe yaramıyor demek ki kaç kişiye sordum.. Birde onu kafaya taktım.. Çok zor gerçekten hamilelik çok
İnanmıyorum ya bu kadar fazla gelir anne ya kaç gün ye ye bitmez deseydin.. Çok konik gerçekten olsun güzelim onunda yapısı bu demekki sen bir daha bişey getireceğinde söyle anne eşim yapıyor sağolsun bol bol yapıyor iki gün yiyoruz hiç getirme de.. Hem kırmadan mesaj vermiş olursun.. Hatta çok yapmış isterseniz sizede getirsin de ki birdaha böyle bişey yapmasın.Eki Görüntüle 1850424Mcada
BegumBB
Enfal97
@Aydede88
vildan_drs
Yok kuzu magnezyum ada da da vermediler bu bebiste de bilmem ki gittigimde soracagim dr a belki gerek gorur artikCanım sen magnezyum kullanıyo musun. Bende de olduydu magnezyum kullanmadan önce sonra yaşamadım
Yapma kuzum nolur uzulme cok iyi anliyorum seni esine biraz zaman ver sehir degistirmek cok kolay bisey degil inan kv filan diyo esime oglum izmire yerlesin karinla ordaki isin basina gec esim diyo ben ayrilmam ankaradan diyo bu sehri seviyorum ama izmire hayir demem belki bebegin olunca sana iyi gelecek eminim boyle dusunceler gelmiycek aklina guzel arkadasim benim umarm hersey guzel olur hepimz icin
Ben onun için şehir değiştirdim üç kere . Ailemi bıraktım o sırf daha rahat edecek diye İzmirden Antalyaya tayin istedi peşinden gittim. 8-9 ay yaşadık Antalyada orda sorunlar yaşadı Uşak'a tayin istedi atandığından beri Uşak hep onu istiyordu, onun branşını burda açmak istiyordu diye. Sonra o Uşak'a geldi ben yine tayin istedim eş durumundan tam 4 ay yanlız kaldım orada tayinim bir türlü gelmedi. Normalde yanlız kalmaktan korkarım ben gece falan, ki tam kış zamanıydı Antalyanın yağmurlar gök gürültüleri falan da malum. Allahtan köpeklerim vardı yanımda. Gece yarısı kaç kere camıma taş attılar vs...hiç birini söylemedim ona üzülmesin diye ama hepsini ben yaşadım. Ve daha neler neler... Ki bu taşınmalar sırasında girdiğimiz borçlar da cabası. Çünkü son tayinlerimizde yolluk da alamadık. Ben onun için bu kadar şeye katlanmışken, bu kadar şeye razı gelmişken, ailemi sevdiklerimi herşeyimi bırakmışken onun da artık benim için bişeyler yapmasını istiyorum. Mutsuzum diyorum anlamıyor. Kendi mutlu ya umurunda değil. Ben adliyede çalışıyorum. İzmir ya da Antalya'da olsaydım Bölge Adliye Mahkemesi kadrosu olduğum için çok daha rahat çalışacaktım ben ve nöbet falan derdim bile olmayacaktı. Bizim nöbetlerde gece yarısı otopsiye git bilmem ne falan. Haftaya 1 er gün arayla 3 nöbet yazmış müdür bana hamile olduğumu bile bile peş peşe yazmış. Bunları bile eşim Uşakta mutlu diye çekiyorum. Ankara falan olsa koşa koşa gelirim yemin ederim. Yanlız başıma da yapabileceğim şeyler de var orda. Ama burası gerçekten rezalet. Çarşı var çarşı demeye bin şahit ister. Zaman geçireyim gezeyim falan desen gidebileceğin bir AVM bile yok falan falan...Burdan kurtulduğum gün benim için herşeyin güzel olacağı gün biliyorum. Ne çok biriktirmişim içimde hahah yaz yaz bitiremedim
Kizlar sabah sol kalcama kramp girdi yuruyemedim cok kotu oldum suan halen agriyo tekme yemis gibiyim adacik ta sadece bacagima kramp girerdi kalca olayi daha fenaymis oturdum agladim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?