bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Bunları hepsi gerçekten bir acayip ya.Benimki de ayrı bir cins. Eşimin babası bile biliyor mesela etli sebze yemeği yemediğimi, haşlanmış et olan hiçbir şey yemediğimi kadın hala önüme koymaya çalışıyor. Geçenlerde yemeğe gittik pizza yapmış. Üzerine de mantar koymuş. Ben bayılırım mantara. Eşim de nefret eder. Başladı eşim mantarları ayıklamaya. Aaa dedi eşime sen mantar yemiyo musun ben Gamze yemiyo diye hatırlıyodum. Salak kendi kendini rezil etti ve kalabalıktık da çok. Eser bakla sevmez ama bak biliyorum dedi. Yooo eşim çok seviyorum nerden sallıyosun dedi. Rezil oldu iyice. Dün de yemeğe çağırıyo yine gelin diye ben de sormadım ne var diye. Sonra eşimin babası aradı kızım annen bunu bunu yaptı söylemedi sana sen sevmezsin biliyorum diyo adam. Kayınpederim aramasa oraya gidip aç kalacaktım. O sevmediğim yemeklerin kokusu da cabası. Çok dövesim geliyo bazen kayınvalidemi çoook

Nilke bebeğim senin dinlenmen lazım üzülmen değil. İstemiyorsan yeme, yedirme ama lütfen çok fazla ilgilenme. Ben algılayamadım dün anlattıklarından o bayanın psikolojisini ama istediği her ne ise, kendi haline bırak onu.. Takılsın o, niyeti iyiyse de kötüyse de takılsın.. Hem senin kimsenin yemeğine ihtiyacın yok! Eşin mis gibi mamalar pişiriyor kızınızla sana

Günaydın kisslarr
Nasilsnz.uyanma saatim artık 11 11.30 da
Kısslar yolu yarilamisim ya heycanlandm sevindm.zaman nasıl geçti elhamdülillah.
Bu arada kimyasal yasadgm Ay Temmuz annelrndeydm.şimdi doğum yapmaya basliolar.Bize de az mı kaldı ne.yarısı nasıl geçti anlamadık kalan yarısı da böyle hızlı geccek.zaten yaz hareketli dönem.o bayram bu bayram derken hoooopp dogumhane

Oyy canim benim darisi bizlere bizde yarilasaydik bi bana vakit hic gecmiyo gibi yaaa

gözümü kararttım valla artık şu doğumu yapayım da bi sonra ya paşa paşa beraber tayin isticez ya da kendi kendine kavga edip duracak

Zaten 4 ay boyunca üzerindeki baskı yüzünden iki kez yemek gerirdi, iki kez de eşim rica ettiği için malzemeyi siz alın orda gelip yapıyım dedi. Onları da yağından, tuzundan zor yemiştik. Eşim yemedi bile hatta, ben zorla yedim, emek verdi diye. Son olarak da bu işte. Yediniz mi diye sorar o şimdi ilk fırsatta, ben de anne tek kişilikti ben eşim yesin diye yemedim, eşim ben yiyim diye yemedi, plastikte de fazla beklemedik döktük diyeceğim

Çok fenasın diceksniz ama eşimin annesi de böyle zoraki yemek yollardı ve tabii ki yine benim sevmediğim şeyleri yapar yollardı. Ben de yemeği tabağa koyar tezgahın üzerinde bırakırdım. Amerikan mutfak bizim ev, mutfaktan ses gelirdi sonra bi bakardık aaaaa Marla yemiş yine tezgahtaki yemeği Benim köpüşlerden biri inanılmaz pisboğaz hiç sınır tanımıyor yemek konusunda ve ne bulsa aşırıyordu mutfaktan gizli gizli. sorunca da böyle böyle oldu marla yemiş diyodum

Golden mi o şişko :) goldenler elektrik süpürges gibi maşallah

Golden mi o şişko :) goldenler elektrik süpürges gibi maşallah

Evet golden dünyaları yiyor ama incecik hiç kilo almıyor. 2 tane golden var bende ama diğerinin hiç o kadar iştahı yoktur mama dışındaki birşeyi zorla ağzına tıkarım ben yesin diye o da aksine tam bir tombik. Bazen yere yemek, yumurta, yoğurt falan dökülüyor o zaman Marla diyorum sadece koşa koşa gelip temizliyor her yeri. Ben üzerinden siliyorum sadece. İnanamazsın ama böyle bir yemek yok. Yolda yürürken bile insanların elindekine salça oluyor. Sitede mangal yakan biri olsun mesela çıkar çıkmaz soluğu orda alıyor hemen arsız

Tatlım çok haklısın. Ama bunları dünyanın en büyük iyiliğini yapmış edasıyla yapması ve sanki buna muhtaçmışız gibi algılaması sinir bozucu. Eşim de toz kondurmaz annesine, ona göre çok düşünceli, çok fedakar, harika hatta. Ki eşim 15 gün süt emmiş, o üç aylıkken işe başlamış. Gönüllü fazla mesailer yapmış. Eşim bakıcılarla büyümüş.
Yapmasın, istemiyorum zaten. Durduk yere huzurunu kaçırıyor insanın

Ayy yerim onları ben :) benimde sibirya kurdum vardı Efe'm Kasımda kaybettik.. İlk çocuğum o benim ilk oğlum. Kendi gitti yerine karnımdaki bıdığı yolladı. 5 yıldır olmuyordu cocuğunuz oğlumun hediyesi bana keske görebilseydi o da ne çok severdi..

Bak ne şanslısın hiç söylenip durma onlar en güzel can dostu.. Hep yanındalar hiç kötülük düşünmeden hemde.. Değerini bil, kimseye ihtiyacın yok.. Eşin var, Şimdi birde bebiş gelicek, ohh iki de dadı var işte misss. Goldenler bebek aşığı ...

Ay gerçekten hiç hoş değilyaptığı biz evlendiğimizde ben et yemezdim yazık kafın etli yemek yapsa bana özel ayrı yemek yapardı hatta buraların bir böreği meşhurdur kıymalı yapılır ben yemiyorum diye bir köşesini peynirli yapmış kimseye dokundurtmadı.. Sonralarda hep bana sordu ne yapayım Nasıl yapayım sen şöyle seversin diye.. Sürekli saklama kaplarında sarma gönderir dolma gönderir ama bir tencere dolusu bende dondurucuya atarım kışın şu kurutulan tatlılardan yapar misafirin gelince şerbet yap dök der börekler gönderir hiç boş kalmaz benim dondurucum kendi annemin başı kalabalık iki çocuk bakıyor abimin, hep der yazık o kadının işi çok sana sarma falan saramaz ben gönderirim der annemde gurur yapıyor arada oda sarıp gönderir.. Çok şükür o yönden şanslıyım bazen beğenmediğimiz şeyler oluyor eşim yüzüne söylüyor kadının çok üzülüyorum yok diyorum ben çok sevdim güzeldi.. Reçelinizi salçamızı eriştemizi tarhanamızı turşumuzu yazdan hazırlar Allah razı olsun gittik mi bagaj dolu döneriz..

Çok ilginçler ya, vallahi. Benim kayınvalidem de eskiden de bir şey getirirdi, oğluma getirdim derdi, hala öyle. Bir keresinde pekmez göndermiş üzerine eşimin adını yazmış, ona pekmez diye.
Eşin Allah'tan objektif ve olanın farkında. Ben sabah fasulye için aaa bu kadar mıymış diyince, eşim kahvaltıyı çok asık suratla hazırladı, hiç konuşmadı benimle. Kahvaltının sonunda ona sipariş ettiğim hediyeler gelince gülümseyebildi. Kayınvalidemi değil de, eşimi gözüme kestirdim ben de

Ooyy massalah kizina canim rabbim saglikla kucaginada nasip etsin insallah kac grm boy filan kac haftalik usg gore benim kizlar 20 haftalik 300 grmlar cok sukur bizde dun saglikla atlattik darisi detayliya girecek olanlara insallah saglikla.. ecmain
canım 319 gr 20 haftalık boyu ölcemedi durmadığı için inşallah sağlıkla alır herkes kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…