bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim benimm gule gule giysin bidiklarim biz henuz hic almadik dogru duzgun aldikca koyarim resim bende
Allah razi olsun canim insallah o gunleride saglikla gorruz insallah sende 20+ haftada netlesir alirsin detaylida alirsin tatlim...

canım 319 gr 20 haftalık boyu ölcemedi durmadığı için inşallah sağlıkla alır herkes kucağına
amin insallah canim massalah kizina annesi hareketli prensesmi geliyor rabbim cumlemizi korusun ... ecmain

Bayıldım kızların cicişlerine.. Üzerlerinde paralansın inşallah süper fikir avatar hiç düşünmemiştim hemen yapıyorum :)
allah razi olsun tatlim paralasin insallah ❤❤ evet super gorunuyor avatarin canim :))

Ohh ohh baya dertlesmizsiniz kızlar valla iyi terapi oluyor burası bize. Benim de terapiye ihtiyacım var. Dün benim gamsız kocis yüzünden muayene olamadık sabah erkenden kalkmış hastaneyi aramış ancak haftaya çarşamba 16.15 e randevu alabilmiş. Tabi benim sinirlerim zipladi yine 1 hafta daha geç göreceğim kuzumu sorumsuz babası yüzünden

Kv ler konuşulmuş. Bende hamileligimin ilk zamanları bi şeye as erdim benim yapamadigim bi sey. Eşim o ara memlekete gidecekti telefonda annesine Malzemelerini aliyim yap ben.gelirken getiririm çok cAni istiyor dedi benim kv kendi yapsın oğlum o yaparsa benden güzel yapar öğrenir hem dedi. Sanki yApsa eline yapisacak. Sonra eşim gidince nasıl olduysa yaptırmış ama herhalde gönülsüz yaptı gelince yemeği görünce o an midem bulandı bi tane bile yemedim. Benim anacim olsa iki etmez yapar. Zaten becerebildigim bi şey olsa istemem ama kaynana ben yapamam kendi yapsın dedi resmen.

Bir kez olsun kalbini kirmamisimdir kötü söz soylememisimdir ama hiç kiymetimiz yok. Bi tane cadı bi el tim var kaynanaya acar ağzını yumar gözünü ama ondan tatlısı yok. Yemekler yapılır cagirilir gelmezse özel paketle yollanır. Biz aserdik karı kendi yapsın dedi.

Yeteneklerim kifayetsiz kalıyor peteğim karşılarında. Eşim annesi, babası ya da kardeşi benim yüzümden bozulursa günlerce surat asar. Ben de hiç sevmem gerginliği. Allah'tan şu ara hamilelik hormonlarım destekte. O surat asınca ben de asıyorum, hem de ne asma, konuşmuyorum bile, ki normalde hiç duramam, konuşurum, ortalığı yumuşatmaya çalışırım. Şimdi bir müddet sonra eşim pes ediyor

Birtanem kayınvalidem benim becerilerinden haz değil, rahatsızlık duyan biri. Çok basit bir örnek herkes benim tatlılarıma keklerime bayılır, ekoldür yani. Biri övmeye görsün, ya da bir topluluk içinde olalım hemen der ki bunun tatlıları berbattır, biz (kayınpederim ve kendisi) hiç sevmeyiz, yiyemeyiz. Ve derhal diğer gelininin yapmayı bildiği 2-3 tatlıyı abartarak övmeye başlar. Kaç kez insanlar azarladı bunu, ayıpladı, oralı olmadı. Diyor ki bir de, sen oğlumla evlenmeden önce hep bi şeyler yapıp getiriyordun, şimdi evlendin getirmiyorsun (ki evlenince de defalarca yaptım). Ben de ama benim yaptıklarımı sevmiyorsunuz diye getirmiyorum diyorum, aaaa olur mu hani sen şööle bi şey yapıyordun ya ben onu çok seviyorum
Ahhh şu karma gecikmese bari

Ben senin kayınvalideni seviyorum canım ama. İzmir biletlerinizi kendi eliyle hazırlıyor çünkiii

Aman bosver kuzu hep oyle oluyo zaten kim daha cadalozsa o seviliyo buyursun sevsin

Ay çok şanslıymışsın. Nazar değmesin maşallah.

Ben senin kayınvalideni seviyorum canım ama. İzmir biletlerinizi kendi eliyle hazırlıyor çünkiii

Ya valla eşimi bi ikna edebilsem keşke. İzmir olmasa bile yaşanabilecek büyük başka bir şehir. Hiç olmadı kavga dövüş ben tayin isticem İzmire seneye bu zamarlar. O da ya paşa paşa gelcek ya da hafta sonları oğlunu ve beni görmeye gelecek. Yavaş yavaş sızlanmaya başladım zaten beynine girmeye başladım

Cansın sen, çok teşekkür ederim. Hepimiz her konuda, hep mutlu oluruz inşallah. Allah çocuklarımızı da iyi ailelere, hayırlı eşlere gelin, damat etsin

Ada zaten bayiliyo kedi kopek kus yerdeki solucana kadar asik baytar olcak zaaar hemen yapisir hav hav pisi pisi diye senin kuzucuklarina

Ayyy ne güzel bayılıyorum öyle çocuklara ya. Genelde aileler engelliyor korkutuyor çocukları köpekle falan sonra ömür boyu korku çoğunda. Bizim samimi arkadaşlarımız var kadın inanılmaz korkuyor çığlık çığlığa. 2,5 yaşında kızı var görmen lazım bizimkilere sarılıyo, sıkıyo, öpüyo, beraber yüzüyolar falan. Eşim de hep dalga geçiyo bi anasına bak bi kızına diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…