- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #26.921
Allah razi olsun canim insallah o gunleride saglikla gorruz insallah sende 20+ haftada netlesir alirsin detaylida alirsin tatlim...Canim benimm gule gule giysin bidiklarim biz henuz hic almadik dogru duzgun aldikca koyarim resim bende
amin insallah canim massalah kizina annesi hareketli prensesmi geliyor rabbim cumlemizi korusun ... ecmaincanım 319 gr 20 haftalık boyu ölcemedi durmadığı için inşallah sağlıkla alır herkes kucağına
allah razi olsun tatlim paralasin insallah ❤❤ evet super gorunuyor avatarin canim :))Bayıldım kızların cicişlerine.. Üzerlerinde paralansın inşallahsüper fikir avatar hiç düşünmemiştim hemen yapıyorum :)
Sen ki ters psikolojinin kraliçesi piiireeeennnsesiiisisn :) onun üzerinde uygulao sinir etmeye çalıştıkça sen mutlu ol :) sen delireceğine o delirsin:)
Gün gelecek zaten anlayıp pişman olacak. ilerde bebişine öyle bir bakacaksın ki, o eksiklerini yanlışlarını belki senden görüp anlayacak. İster karma deyin ister ilahi adalet, mutlaka birgün herkes yaptığının karşılığını bulur. Ve pişman olur.
Yaaaaa yermmm bayiliyom ben golden laraBunlar benim kızlar işte. Öndeki pisboğaz Marla, arkadaki de tombik Mira
Oyyy sağlıkla giyer prenses hanımlar inşallah kuzum. Çok guzellerGunaydin canlar ve tatli minnaklari kizlarimin siparisi geldi cok guzeller yaaEki Görüntüle 1850461
Ay nerdeee bizimki. Herşeylerini de kendileri yapıyorlar burda ama biz istemedikçe bize yok. Benim de annem yapıp yapıp gönderiyor sağolsun herşeyimi. Geçenlerde yufka ekmek istemiş eşimin canı. Gittik evlerine iş çıkışı istedi eşim. Annesi yok yok kalmadı bizde de bitti dedi. Sonra anneannesi çıktı dedi ki yalan söyleme kocana yedireceğine oğluna yedir çıkart çabuk dolaptan diye fırçayı bastı da öyle çıkarttı verdi. Aman bana uzak olsunlar da valla ne yaparlarsa yapsınlar. Benim anneceğim taa İzmirden herşeyimi yapıyo yolluyo veriyo sağolsun.ama şunun farkında değil oğlu zaten onlara uzak, hep mesafeli böyle yaptıkça oğlunu daha çok soğutuyo kendinden. benim annem babamla daha çok zaman geçiriyo eşim, daha çok seviyo. Hep de söyler kayınvalideme kayınpederime laf yok onlar bi tane diye
Yaaaaa yermmm bayiliyom ben golden lara
Aman bosver kuzu hep oyle oluyo zaten kim daha cadalozsa o seviliyo buyursun sevsinOhh ohh baya dertlesmizsiniz kızlar valla iyi terapi oluyor burası bize. Benim de terapiye ihtiyacım var. Dün benim gamsız kocis yüzünden muayene olamadık sabah erkenden kalkmış hastaneyi aramış ancak haftaya çarşamba 16.15 e randevu alabilmiş. Tabi benim sinirlerim zipladi yine 1 hafta daha geç göreceğim kuzumu sorumsuz babası yüzünden
Kv ler konuşulmuş. Bende hamileligimin ilk zamanları bi şeye as erdim benim yapamadigim bi sey. Eşim o ara memlekete gidecekti telefonda annesine Malzemelerini aliyim yap ben.gelirken getiririm çok cAni istiyor dedi benim kv kendi yapsın oğlum o yaparsa benden güzel yapar öğrenir hem dedi. Sanki yApsa eline yapisacak. Sonra eşim gidince nasıl olduysa yaptırmış ama herhalde gönülsüz yaptı gelince yemeği görünce o an midem bulandı bi tane bile yemedim. Benim anacim olsa iki etmez yapar. Zaten becerebildigim bi şey olsa istemem ama kaynana ben yapamam kendi yapsın dedi resmen.
Bir kez olsun kalbini kirmamisimdir kötü söz soylememisimdir ama hiç kiymetimiz yok. Bi tane cadı bi el tim var kaynanaya acar ağzını yumar gözünü ama ondan tatlısı yok. Yemekler yapılır cagirilir gelmezse özel paketle yollanır. Biz aserdik karı kendi yapsın dedi.
Ay çok şanslıymışsın. Nazar değmesin maşallah.Ay gerçekten hiç hoş değilyaptığı biz evlendiğimizde ben et yemezdim yazık kafın etli yemek yapsa bana özel ayrı yemek yapardı hatta buraların bir böreği meşhurdur kıymalı yapılır ben yemiyorum diye bir köşesini peynirli yapmış kimseye dokundurtmadı.. Sonralarda hep bana sordu ne yapayım Nasıl yapayım sen şöyle seversin diye.. Sürekli saklama kaplarında sarma gönderir dolma gönderir ama bir tencere dolusu bende dondurucuya atarım kışın şu kurutulan tatlılardan yapar misafirin gelince şerbet yap dök der börekler gönderir hiç boş kalmaz benim dondurucum kendi annemin başı kalabalık iki çocuk bakıyor abimin, hep der yazık o kadının işi çok sana sarma falan saramaz ben gönderirim der annemde gurur yapıyor arada oda sarıp gönderir.. Çok şükür o yönden şanslıyım bazen beğenmediğimiz şeyler oluyor eşim yüzüne söylüyor kadının çok üzülüyorum yok diyorum ben çok sevdim güzeldi.. Reçelinizi salçamızı eriştemizi tarhanamızı turşumuzu yazdan hazırlar Allah razı olsun gittik mi bagaj dolu döneriz..
Ada zaten bayiliyo kedi kopek kus yerdeki solucana kadar asik baytar olcak zaaar hemen yapisir hav hav pisi pisi diye senin kuzucuklarinaGelin de yiyin teyzesi Ada'yı da çok severler eminim. Sevgi manyağı benimkiler zaten. Onları sevsinler yeterki her türlü şebekliği yaparlar
Ben senin kayınvalideni seviyorum canım ama. İzmir biletlerinizi kendi eliyle hazırlıyor çünkiii
Aynen öyle canım. Ne kadar kötüsün o kadar iyisin. Ben anlamadım gitti bu işiAman bosver kuzu hep oyle oluyo zaten kim daha cadalozsa o seviliyo buyursun sevsin
Bence alma canim bende de var hatta resim atardim da ayip olur ahaha zaten dogurunca dokuluyo onlarKızlar gobegımde tuylenme var sir agda ile alsam sorun olurmu sızce
Güle güle kullanın canım çok güzellermiş.Gunaydin canlar ve tatli minnaklari kizlarimin siparisi geldi cok guzeller yaaEki Görüntüle 1850461
Öyle çok şükür ama tabi kötü huyları da çar yok değil tek avantajım eşim farkında herşeyin herşeyi bilmek istiyor mesela çok karışıyor her konuya eşimin telefonu çalsa kim o der.. Aşırı titizdir birde.. Beni üzdüğü zamanlar oldu olmadı değil ama çok şükür tadımızı kaçırmadan hallettik.. Sen de okadar iyi kalplisin ki rabbim böyle niyette bir kayınvalideyi sana imtihan olsun diye veriyor oda senin sınavın iyiyle herkes geçinir önemli olan zoru başarmak ve sen herşeyin altından kalkabilecek yapıdasın sadece küçük bir sınav karşımıza çıkan insanlar olaylar.. Zaman'la inanıyorum eşin de anlayacaktır benim eşimin anlaması 3-4 yılı buldu çünkü.. Sadece sabır sen herşeyin en iyisine layıksın
Amin insallah canim rabbim cumlemize saglikla giydirmeyi nasip etsin insallah.. ecmainOyyy sağlıkla giyer prenses hanımlar inşallah kuzum. Çok guzeller
Ada zaten bayiliyo kedi kopek kus yerdeki solucana kadar asik baytar olcak zaaar hemen yapisir hav hav pisi pisi diye senin kuzucuklarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?