bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
arkadaslar catlak kremi olarak lierac sipariş veriyorm bgn.

kullanıp memnun kalan var mı acaba

kampanya yapmışlar 2 x 200 ml 153 tl 200ml+100 ml 119 tl yapmışlar. kargo ücreti de yok.

recete.com sitesinde
Bende kullaniyorum simdilik cok memnunum canimmm

1,5 saat mi İstanbulda falan insanlar ilçe değiştiriyo 1,5 saatte anca. O da daha ne istiyomuş yani
Ama şimdi anlıyorum kadın ağlamakta haklıymış iki ayda üç ayda ancak gidiyoruz bazen öyle oluyor ki bayram dan Bayram'a gidiyoruz kendisi de yılda iki kere ancak gelir... Yazık oda alıştı bu duruma

bnde arastırdım en uygun bu siteyi buldum.

bende günde bir daha sürücem bebe yagı kullanıcam birde. şimdlik çatlağım yok olsn da istemiyorum.

100 ml sana ne kdr gitti acaba. çabuk biter mi ki.. pahalı ürünler sonuçta. alacak o kdr çok şeyimiz var ki. hersey paraya bakıyor.

Kızını korkuttu diye patates atmak:) nasıl severmiş kızını nasılda kıymetliymiş :)) kız çocukları erkek çocuklardan farklı oluyor yani babalar kızlara daha düşkün bence:))) uyuyamadığım zaman takıl sende canım. Akşam iyi denk geldik laf lafı açtı kafa dağıttık zaman geçti sahur oldu güzel Oldu:))))))))

ben daha önce almadım ama güvenilir geldi bana bilemedim.
24 saatte teslim diyor. kargo ücreti de yok. inşallah bir problem olmaz.

Ayyy sen bacaklarimi ve kollarimi filan gorsen tatile gitcez gitmeden aliyim diye bekledim esim dalga geciyo hayatim kislik kurkunu ne zaman cikaracaksin boyle gitmiycen heralde diye sanane boyle gidicem ben dedim
AHAHA BENDE ÇOK RAHATSIZ OLURUM TÜYLERDEN 1,5 AY OLDU ALDIRALI HALA TAMAMEN ÇIKMADI
BENDE TATİLE GİTMEDEN TEKRAR ALDIRICAM

Buyuk ask yasiyolar babasiyla oyle duskun ki normalde korkmazdi ama ada sakinlestikce iki de bi donup geldi davulcu bu sefer cocuk hepten korkudan agladi babasi hic dayanamiyo adaya aglamasina kiyamiyo kuzum insallah bugun korkmaz bide camlar acik ya tepemizde caliyo gibi oluyo cani sagolasica

Yanlışlıkla 100 yazmışım 200 dü benim aldığım. Ben de emin olamadığım için denemek için almıştım. Memnun kalmazsam Mustela falan denerim diyordum ama dediğim gibi çok memnunum. 28 Mayıstan beri kullanıyorum baya da var içinde sanki. Çok sürünmene de gerek kalmıyor zaten. Akşamları da bebek yağı kullandığım için şimdilik bayağı var.

Kaşlarim biyiklarim da oyle 11 e 11 mac yapiyo diyo esim aman ugrasma herif benle diyom heralde cumartesi bi agda seansi 5 kilo veririm
AHAHA BENDE ÇOK RAHATSIZ OLURUM TÜYLERDEN 1,5 AY OLDU ALDIRALI HALA TAMAMEN ÇIKMADI
BENDE TATİLE GİTMEDEN TEKRAR ALDIRICAM

Kızlar 4lü test sonuçlarınız nasıl çıktı yaptıranlar yazabilir mi? Benim yaş riski çıktı 750/1 Diğer parametreler normalmiş.

Ayy şimdi grldı aklıma almayıp su tut sarartıcı kremlerden sursek zararı varmıdırkiii

kampanya yapmışlar 2 x 200 ml 153 tl 200ml+100 ml 119 tl yapmışlar. kargo ücreti de yok.

recete.com sitesinde

Canım gittigidiyor,da gördüm ben de 200+200 ml fiyatları 135-139 arasında vardı

Ayyy sen bacaklarimi ve kollarimi filan gorsen tatile gitcez gitmeden aliyim diye bekledim esim dalga geciyo hayatim kislik kurkunu ne zaman cikaracaksin boyle gitmiycen heralde diye sanane boyle gidicem ben dedim
Tuyler cok cabuk cıkıyor yahu sızde de oylemi kızlar daha 10 gun olmadı aldıralı uc vermeye baslamışşş

recete.com sitesinde

İyiymiş fiyatı ben eczaneden almıştım 100ml 80 lira. Memnunum da ayrıca duş sonrası da bebek yağı kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…