bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok kuzum hic sakinmiyorum ama sokaktakilere sirnasiyo o zamam biraz tedirgin oluyorum isirirsa asili mi diye hatta izmirde kedinin birini kistirmis ada hayvani minciklamis da kedi de bunu hafiften isirmis elbisesinin ustunden tenine gecmemis neyseki ama cok yilisik bu kizim benim

Ya çok tatlı, obur minnoş seni. Gelsin gelsin bize de

Evde yiyecek birşey bırakmazsa karışmam ama Biz çooook aç kaldık o eşşek yüzünden. Bir de tam çete benimkiler. Marla kapalı kapının kolunu açıyo, Mira da patisiyle kapıyı ittiriyo açıyo. Haliyle evde yasak falan dinlemiyolar o yüzden

Ya denize fln gıdınce hos olmucak ondan yanı canım zararı yoksa şu vivetın agda bandıyla alsam demiştimde bilemedim bebişe kasarmı
Bende gidicem 10 gune kuzum gobegimdeki tuylerlen gitmeyi planliyorum alininca zararli olur mu bilmiyom ama alirsam da daha beter kalinlasir cogalir diyorum nasilsa ince ince dokulucek diye pek sallamamistim bak simdi kotu mu gorunur ki bikiniyle icime kurt dustu simdi

Hemen dökemem zaten kuzum, eşime ayıp olur. Ama ben yemezsem, eşim de yemez, bir kaç gün sonra mecbur dökülür

CANIM ÖZELLİKLE SORDUM DOKTORA ALDIRMANDA SAKINCA YOK DEDİ ALDIRDIM SONRA PIRIL PIRIL OLDU

Kediden ben çekiniyorum biraz ne yapacakları belli olmuyor onların ya. Bi de bize çok kedi saldırdı Marla ve bana yani. Küçükken çok dayak yedi yavrum kedilerden Mira gelene kadar nerde kedi görse yolunu değiştiriyodu safım benim ama Pitbullara da kafa tutuyordu. Öyle bi değişik benimki. Baktı Mira kedileri kovalıyor o da kovalamaya başladı. Mira sayesinde atlattı korkusunu

Ayyy sen bacaklarimi ve kollarimi filan gorsen tatile gitcez gitmeden aliyim diye bekledim esim dalga geciyo hayatim kislik kurkunu ne zaman cikaracaksin boyle gitmiycen heralde diye sanane boyle gidicem ben dedim
CANIM ÖZELLİKLE SORDUM DOKTORA ALDIRMANDA SAKINCA YOK DEDİ ALDIRDIM SONRA PIRIL PIRIL OLDU

Ay kediler cok fena edepsiz oluyolar bende tirsarim kediden ama miniklrini de minciriyom yine

Çok komikler ama ya sanki oğulcuklarını ellerinden alıyoruz. Ne bu erkek annelerinin derdi valla merak ediyorum gerçekten
Gerçekten çok komikti ben birde hamileyim eşya topluyoruz hep topluyor hem şakır şakır gözyaşı döküyor annem şaştı kaldı ne yapacağını bilemedi kadın hayır geldiğimiz yerde 1,5 saat mesafede..

1,5 saat mi İstanbulda falan insanlar ilçe değiştiriyo 1,5 saatte anca. O da daha ne istiyomuş yani

Amin canım sende gel beraber artırsın canım:)) dün sıcaktan bunaldık uyuyamadık gece gece:)) arkadaşın biri yazmış ya çenemiz düştü onu arıyorduk burda
Ayy dun bende katilirdim sekerim ama sicaktan bayilmisimm bi davulcuya uyandik ada cok korktu agladi esim nerdeyse patates atacakti adama kizimi korkuttun diye

arkadaslar catlak kremi olarak lierac sipariş veriyorm bgn.

kullanıp memnun kalan var mı acaba

kampanya yapmışlar 2 x 200 ml 153 tl 200ml+100 ml 119 tl yapmışlar. kargo ücreti de yok.

recete.com sitesinde

arkadaslar catlak kremi olarak lierac sipariş veriyorm bgn.

kullanıp memnun kalan var mı acaba

kampanya yapmışlar 2 x 200 ml 153 tl 200ml+100 ml 119 tl yapmışlar. kargo ücreti de yok.

recete.com sitesinde

Ben Lierac kullanıyorum sabahları ve banyodan sonraları, akşamları da bebek yağı sürüyorum. Henüz bir çatlağım ya da çatlak belirtisi yok. Şimdilik memnunum çok. Fiyatı da çok uygun olmuş. Ben 200 lüğü 80 küsüre almıştım mamacim.com'dan.

Şimdi baktım recete.com'a fiyatlar gerçekten çok uygun ama güvenilir site mi acaba? Daha önce alışveriş yaptın mı? Ben de alayım güvenilirse biraz stok yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…