bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ben yine soru küpüyüm. Detaylı ultrason internetde 17-22 arası yazıyo ama benim 5 Ağustosta 24.haftada olcam yanlış mı hesaplıyorum yoksa

21.haftada gidiyrm cnm ben de İnşallah.genelde Herkes de öyle gidio.doktorum da öyle dedi.doktorunla bi görüş istersen.geç kalma

Kızlar maşallah sayfaları atlaya atlaya okuyorum bitiremedim de daha. Canım mantar enfeksiyonu olmuş olabilirsin. Bende idrar yolu enfeksiyonundan sonra mantar enfekisyonu olmuştu antibiyotikden sebep. Evde gyno lomexin kremim vardı ( kremini ismini okunuşuyla yazmış olabilirim ) onu kullanıp sonraki gün doktora gittim. Doktorumda iyi yapmışsın içeri doğru da kullanabilrsin bu kremi demişti. Doktora gitmeyeceksen eğer bu kremi güvenle kullanabilirsin.

21.haftada gidiyrm cnm ben de İnşallah.genelde Herkes de öyle gidio.doktorum da öyle dedi.doktorunla bi görüş istersen.geç kalma

Merhabalar benimde detaylı ultrasonum 23+4 der dr görüştüm tarih normal geç değil dedi netten baktım 24. hafta en son tarihi yazıyodu

Canım çok teşekkür ederim hemşire arayınca gitmene gerek yok dedi en iyisi sirkeli su dedi bende su şişesindeki sirkenin miktarını arttırdım sürekli pansuman yapıyorum şükür biraz rahatladım şimdi eşime mesaj attım kremin ismini gelirken al dedim onu da kullanırım akşam sanırım sıcak havalar da beni mahvetti.. Şu sıcaklarda son aylarda koca göbekli olduğumuzu düşünsenize allahtan son aylarda hava serinlemiş olacak

Kızlar sıcaktan bayılcam çok bunaldım duş alıyorum saçımı kurulurken yanmaya başlıyorum. Kurutmasam sinüzit im azar diye korkuyorum. Zeynep zülalin saçlarıda uzun olunca ense kulak arkaları kıpkırmızı olmuş anne saçımı keselim artık diyor yavrum bi taraftan beline kadar olan saçına kıyamıyoruz bi taraftan keselim seneye uzar diyoruz isilik olcak saç dipleri kuzunun.

Ayyy kiyamam onun saclarina ben yaaaa bilmiyom ki kuzum

Kizaran yerlere bebe pudrasi sur canim.o hmen iyi geliyor bende zeynep zumraya oyle yapiyorum geciyor hemen.

Canim ayni durumdayim. Sicaklar cok fena. Gunde 3 kere dus mu alinir daha yazin basindayiz.

Üzülme canım hamilelikten dolayı böyle hissetmen normal sabret umarım herşey düzelir yavrun olsun bak gör hiç kimseye hiç birşeye ihtiyacın olmayacak yavrun sana yetecek inşallah yavrunun biraz büyüyüncede eğitimi falan bahane eder gidersiniz istediğiniz yere

Ayy ne güzel darısı bizim topiğe doğum hazırlıkları ,doğum hikayeleri çok heyecanlı ve güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…