bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy ne güzel darısı bizim topiğe doğum hazırlıkları ,doğum hikayeleri çok heyecanlı ve güzel
Temmuz annelerine merak edip girdim 2 kişi doğum yapmış biri nişanı gelmiş arkadaşlardan tavsiye istiyor heyecan yapmış bir kaç kişi sezeryan tarihi almış yalancı kasılmalar vs. Çok güzel çok duygulandım bizim son ay nasıl geçecek bakalım? Haa bu arada 40. Haftaya görende var ama 38 haftada doğuma başlamışlar. Doğum tarihinden 15 gün öncesini baz alın hazır olun kızlar The_new sayende gördüm

Canım bozma huzurunu koy dolaba bidahaki gelişine kadar dolapta kalsın gelip yenmediğini kendi gözüyle görsün sorarsa da ben yemem oğlun da yememiş kaldı istersen götür boşa gitmesin de ne sıkıyorsun canını o bir haftalık yoğurdu getirirken sıkılmıyorsa sende sıkılma

Doktorlar tam tarihi kestiremiyor mu erkendogum olacaklari anlayamiyorlar mi yahu.

Erken dogumu anlarlar ama degil mi??
Allah korusun canım anlarlar tabiki. Muayene sırasında bi terslik farkederlerse söyler doktor ama bazen ani doğumlar olabilir bilemeyiz allah zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin. İyi düşünelim iyi olsun canım

İkisi de bulantı yapıyor hele decavit çok fena. Sakın beraber içme

Kızlar gobegımde tuylenme var sir agda ile alsam sorun olurmu sızce
Alabilirsin ama tüy sarartıcı ya da dökücü kullanma

Kızlar daha erken doğuyor diolar.erkek bebekler genelde 40 ı goruomus.temmuz annelrnde dikkat etmedim tabi de.Öyle diolar.bizimki de Kız bilmiorm Kasım başı gibi mi gelir ki

Ayni beni anlatmissin
Dedigin gibi butun aksilikler beni buluyo, her sey ayni gun icinde ozellikle benim basima geliyo sanki
Yazik cocugumun da psikolojisi bozuk olcak benim yuzumden diye korkuyorum

Kızlar daha erken doğuyor diolar.erkek bebekler genelde 40 ı goruomus.temmuz annelrnde dikkat etmedim tabi de.Öyle diolar.bizimki de Kız bilmiorm Kasım başı gibi mi gelir ki
Evet bende öyle duydum. Kızım Aralık 13 doğum tarihi idi 30 Kasım da sanciyla gittim doğdu kuzucuk 38+2 ydi galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…