bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gozunuz aydin canim yenimi ogrendi cinsiyetini kac haftalik ablanin bebegi saglikla nasip etsin rabbim insallah
Tup bebekle oldu kuzum 18 haftalik ayni gidiyoruz fakat onun gelisimi onde oldugu icin 19 haftalikmis masallah evet canim detayliya girdi bugun 16 haftada erkek dediler bugun kiz oldugu ortaya cikti cok tsekkurler bebegim guzel dileklerine

İnşallah canım insallah

Kızlar bebeklerinde isim düşündünüz mü? Ben karar veremiyorum bir türlü. Önerileriniz var mı erkek bebek için.

Tup bebekle oldu kuzum 18 haftalik ayni gidiyoruz fakat onun gelisimi onde oldugu icin 19 haftalikmis masallah evet canim detayliya girdi bugun 16 haftada erkek dediler bugun kiz oldugu ortaya cikti cok tsekkurler bebegim guzel dileklerine
Aaa 16 haftada nasil yaniliyor doktorki o zaman seninkinide detaylida ogrenirsin canim bakalim pasami prensesmi :))

Kızlar karnımda aşiri gerginlik var.Bebiş sol tarafta şu an hissediyorum.Sanki karnımin içinde el ayak dümdüz germiş yada ayağa kalkmış gibi bir gerginlik nefes zor alıyorum.

Kızlar karnımda aşiri gerginlik var.Bebiş sol tarafta şu an hissediyorum.Sanki karnımin içinde el ayak dümdüz germiş yada ayağa kalkmış gibi bir gerginlik nefes zor alıyorum.

Canım arkadaşlarımızın çoğu iftarda, benimde hiç tecrübem yok bu konuda. Pozisyonunu değiştir, ayaktaysan otur, oturuyorsan biraz dolaş. Düzelir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…