bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dun aksam konustuk. O soylesin sen duyma. O yapsjn sen gorme buyugumuz o dedi esim. Bu beni cok kirdi. Bana diyor bide gideceksinde kalacaksin da. Gece uyuyamadim dusunmekten. Benim esim adaletli olsun isterdim.

ztn tatlım kusuruma bakma lütfen ama sorunun büyüğü senın eşinde.

en başta kaynanan bişi yaptıgında tepkisini koysaydı bu kdar çok anneci olmasaydı ztn bu durumlara gelmezdiniz.

bak geçen haftalarda kaynanam 3 gün bizde kaldı. kayınpederim şehir dısında çalışmaya basladı.

sbh 7 de evden çıkıyoruz biz eşimle işe gidiyoruz. bu taktı kahvaltı yapmadan evden çıkılır mı diye. defalarca anlattım ben hazırlıyorum böle küçük kaplarda hem eşime hem kendime iş yerinde yiyoruz diye. hatta meyve de koyuyorum her gün mutlaka diye.. ikna edemedim. sbh 7 de kim bişi yemek ister ki yani...

sen kalk çiçek ekmek vardı. tek tek kopar içine peynir biber koy dolap poşetine koy eşimin çantasının yanına koy.

ama sadece bir tane yani bana yok.. gittim kendime hazırladım. ama çok zoruma gitti yani..malum duygusal dönemlerdeyiz.

birde çıkarken uyandı geldi oglunun sırtını sıvazladı aslan oglum benım bak sana kahvaltı hazırladım ye güzelce dedi..

nese asansöre bindik. dedim yersin mis gibi anne eli değmiş gibi.. ne alaka dedi.. sonra dank etti senın ekmeğin nerede dedi. bana yok dedim. aslan oğlusuna hazırlamış. 3 gündür ikna edemedim kahvaltı hazırladıgıma. kalkmış hazırlamış

ben senı 3 yıldır aç bırakıyorum ya. o yüzden oldun 100 kilo. dedim sert çıktım eşime..

eşimde şok oldu sinirden güldü falan ne alaka ya nie sana hazırlamamış falan dedi.

birde içine biber koymuş eşim hayatta yemez.. dedim sen ztn yiyemezsin biber var onlarda dedm.

nese gün içinde eşim dayanamamış aramış annesini . sbh sibelin ekmeğini göremedim falan demiş.
hemen demiş kaynanada ya işte o ne sever ne yer bilemedim o yuzden koymadım.

eşimde demiş sanki demiş benım kisini çok iyi biliyorsun ne zamn gördün benim biber yediğimi.. aa nasıl yemiyor musun diye şok olmuş..

ertesi gün kalkmış iki ekmek arası hazırlamış kaynana :) birini eşim aldı görmeme rağmen dedim bende, ekmegini unutmuşsun gülerek dedi senın o .. aaa emin misin ya.. yanlışlık olmasın dedim.. hiç bişi diyemedi.

aslında alıp yemicektim ama olayı kendi haklı oldugum yerde bırakmak istedim. daha fazla uzatmadığım için haklı olarak kaldım bu olayda :)

sonra eşim dedi ztn ev ev üstüne olmuyormuş.. zor böle dedi.. 3 günde usandı kendi annesinden.

iş erkekte bitiyor. ama erkeğin gözünü ufak ufak açmak gerekiyor. bakın 5. ayım biticek kaynana burnumum dibinde oturuyor bir gün aramadı benı nasılsın iyi misin yemek yapabiliyor musun ev işini yapabiliyor musun bebek nasıl demedi.

söledim ama bende eşime bir gün aramadı benı diye.. şimdi bn sölemesem belki fark etmicek ti.

bir gün gittiğimizde eve adım atar atmaz dedi bir gün olsn arayıp sormadın ne biçim bababannesin sen dedi :)

Canim gecmis olsun rabbim saglik versin cumlemize uzaniyorum yuksekte ayaklarim ama hic faydasi yok

Benim esim annesi onun yaninda beni b.k a sokar sus demez. Aman kirilmasinmis hastalanirmis uzulurmus. Annesi evliligimizin 3. Gunu bana bosanin ben seninistemiyorum gotur bunu anasinin evine diye bagirdi esim tuttu kolumdan goturdu beni banamin evine. Annesi babasi da geldi. Tum akrabalarim evde rezil oldum. Babam ben aldim kizimi hadi siz gidin diyince esimin kafasina dank etti basladi ozur dilemeye. Kayinvalidem sok oldu oglu benden ozur dileyince. Gel oglum hadi falan diyor. Annem yazik kocan bian gaflete dusmus baris kizim diyor herkes bisey diyor tabi. Neyse o gece annemde kaldik. Babasi hastalanmis bak diyor sen uzdun annemi babami boyle oldu sen ne kotu birisin diyip agladi babacim diye. Ya dedim milletin kizinin basini yakiyorsunuz. Senin gibi pasif adamlar evlenmesin dedim esime. Kalkti gitti gece evden 3 gun sonra aradi beni hadi evimize gidelim diye. Vayy be neler yasamisim. Burda anlatirken toplu anlatinca nasil dayanmisim tas olsa catlar diyorum ama catlamiyor iste insan aman evliligim bitmesin diye. Ama iste tek bi kisi onca kisiyi alttan alinca gucu bitiyor. Niye hep ezildim diye kendime kiziyorum. Aslinda cok arkamda duran bir baba ve anneye sahibim ama iste evliligime kiyamadim. Esimde duzelmis gibiydi dune kadar 9 10 aydir cok iyiydik.

Canım eşin kaç yaşında ki bu kadar anacı? Gerçi yaşla ilgisi yok ta bazı erkekler ne.yazık ki erkek olmayı beceremiyor seninki de onlardan biriymiş. Allah yardimcin olsun başka ne denir ki? Allah kv ıslah etsin kocama da akıl fikir basiret nasip etsin

Aynen cnm başa gelen her şey çekiliyor maalesef.eşin fazlasıyla düşkün ailesine sanırım. Ama eninde sonunda gerçekleri görecek ve seni koruyacaktır. Smdi bebişin de var onu üzme sen sakin ol bnce elinden geldiğince uzak durmaya çalış onlardan

Canim benim de kaynanam annemle ayni uzaklikta yakin sayiliriz. Ben 3 ay yemek yapamadim annem 2 gunde bir yemek getirdi. Kaynanam aramis biz geliyoz yemek yap diye biliyordu yemek yapamadigimi. Beni de kaynanam hic aramadi ben esime diyorum bak diyorum ne ablan ariyor ne annen sen ara buyuk onlar diyor. Ablanda bigun hamile kalir benden yardim bekler dedim. Ama kendi bir kere gelmedi dedim. Sen gidip bakmak zorundasin dedi bana. Yani fedakarlikla enayilik arasinda ince cozgi var. Herkes beni enayi yerine koyuyor.

Kocam 36 ben 27 yasindayim canim. Aslinda kocami herkes parmakla gosterir. Off karisinin agzina bakiyor. Nasil seviyor. Cok asik falan. Zaten bende ilk onun bana olan askina asik olmustum. Ama sonradan ayni eve girince anliyorsun bazi herifler iste degisiyor eve girince. Haaa cok iyi yonleri de var ama anaci adam kotu yani.

Bu ara bende ağlak bişi oldum. Dün akşam oturdum ağladım bişi de yoktu sadece keyifsizdim

Ben de resmen depresyondayım, hiç keyfim neşem yok. Evden işe, işten eve başka birşey yapasım da yok evde bişey yaptığım da yok. Yemeğimi yiyorum yatak odasına çıkıyorum tv, bilgisayar takılıyorum boş boş. Eşim alt katta tv izliyo hiç yanına gitmiyorum bile. O yukarı çıkmadan da uyuyorum. Sabahları da 5 karış surat. Sabah geldi karnımı sevmeye bir sürü tersledim, elletmedim, başka odaya gittim falan. İnanılmaz da huysuz ve sinirliyim

canım bazı dualar var . istemediğin sevmediğin kişileri özellikle kaynana gibi. okuyorsun zaman içinde evinizden barkınızdan çekiyor elini ayagını.

annemden biliyorum :) 32 yıllık evliler babaannem hala annemle ugrasırdı.

çok sevdiği güvendiği komşusu sölemişti okudu zaman zaman babannem şimdi annem için kötü bişi diyemiyor. bize bile gelip kalamıyor 1 gün kalsa 2 gün bnı eve bırakın diyor.

yanlış anlaşılmasın büyü gibi bişi değil kesinlikle. normal bir dua.

istersen anneme sorarım hala hatırlıyor ise sana yazarım.

Canım yazdıklarını okudum ama hepimizin de anladığı ortak nokta şu ki sorun eşinde orta yolu hiç bulamamış bulmaya da çalışmamış. Annesi zaten başlı başına tuhaf eşin biraz karşısında dur demesini bilse herşey olması gereken gibi olacak ama eşin bu noktaya ulaşamamış.

Canim sen bu eskilere sunger cekmedikce ve surekli destikce mutlu olamazsin.simdi bunlari burda anlatinca tekrardan insan sinir olur aksam esi geldiginde tavirli olur normalde.sen nasil davraniyorsun peki esine aksam eve gelince.
Demem o ki mutlu olmak istiyorsan eskiye bir sunger cek.kv ile gorusmek zorunda kalirsan cok cok cok resmi ol o da anlasin ve ne derse desin gulup gec.esine rahatsiz oldugunu soylersin bu tarz konusmalardan ama igneleyici tarza degil.guzellikle konus ve fazla gorusmek istemedigini soyle onlari pek kotulemeden konus esinle.adamlar ailesine pek laf soyletmezler cogu adam boyledir.zaten senin esinde onlarin lafina cok bakiyor o zman sende kv deni kotulemeden onun konusmalarindan rahatsiz oldugunu tatli bir dille soyle.tatli dil yilani deliginden cikarir.
Sen esinle mutluysan araniza sokma kimseyi ve onlarin sozlerini.
Sen esinle guzel guzel konusursan o da sana hak verir canim.artik eskileri desme bosver.

Kizlaaar pazartesi saat 3 e randevu aldim burdaki poliklinige dayanamiyciiiimn bayramdan once netlessin su cinsiyeti yavrumun ne diye sevcemi sasiriyorum
Iyi yaparsin canim artik netlessin minnosun senin icin hayirli olan olsun canim

Kesinlikle aynı eve girince değişiyorlar. Annem bile diyor eşime "Eser ben seni derli toplu titiz birşey biliyordum aynı eve girince bıraktın demek ki" diye. Anneci adam çok zor gerçekten. Adliyede çalışıyorum ben yanımdaki arkadaşım Aile İçi Şiddet Bürosu'na bakıyor. o ifade alırken falan duyuyorum kaynanaların, anneci erkek methini

Hormonlar tavan yapmış. Sana ne iyi gelir onu düşün onu yapmaya çalış bu tempo daha da umutsuz mutsuz yapar hormonlar da fırsat kolluyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…