- 7 Haziran 2013
- 697
- 976
- 103
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #27.221
Dun aksam konustuk. O soylesin sen duyma. O yapsjn sen gorme buyugumuz o dedi esim. Bu beni cok kirdi. Bana diyor bide gideceksinde kalacaksin da. Gece uyuyamadim dusunmekten. Benim esim adaletli olsun isterdim.
Canim gecmis olsun rabbim saglik versin cumlemize uzaniyorum yuksekte ayaklarim ama hic faydasi yokCanım ben de ayakta kaldım mi ayaklarım özellikle topuklarim çok fena agriyor. O yuzden artık çok ayakta kalmamaya özen gosteriyorum. Bu ramazan epey misafir agirladim dikkat ettim her misafir geldiği gece bacaklarına kramplar giriyor ağrı oluyor. Bende eşime artık kimseyi davet etme dedim. Ayaklarını yüksek bi yere dik o biraz iyi geliyor yada ayaklarını soğuk suda dinlendir sonra uzat çok iyi oluyor
Bende aliyim bari canım ya. Bazen çok ağrı oluyor o zamanlar masaj yaparım
Canım yalnız değilsin oldukça aglak bir dönemdeyiz topikçe. Hormonlardan hepsi geçecek insallahkızlar moralim çok bozuk su ara herseye ağlar oldum dengem yok resmen yaa
Benim esim annesi onun yaninda beni b.k a sokar sus demez. Aman kirilmasinmis hastalanirmis uzulurmus. Annesi evliligimizin 3. Gunu bana bosanin ben seninistemiyorum gotur bunu anasinin evine diye bagirdi esim tuttu kolumdan goturdu beni banamin evine. Annesi babasi da geldi. Tum akrabalarim evde rezil oldum. Babam ben aldim kizimi hadi siz gidin diyince esimin kafasina dank etti basladi ozur dilemeye. Kayinvalidem sok oldu oglu benden ozur dileyince. Gel oglum hadi falan diyor. Annem yazik kocan bian gaflete dusmus baris kizim diyor herkes bisey diyor tabi. Neyse o gece annemde kaldik. Babasi hastalanmis bak diyor sen uzdun annemi babami boyle oldu sen ne kotu birisin diyip agladi babacim diye. Ya dedim milletin kizinin basini yakiyorsunuz. Senin gibi pasif adamlar evlenmesin dedim esime. Kalkti gitti gece evden 3 gun sonra aradi beni hadi evimize gidelim diye. Vayy be neler yasamisim. Burda anlatirken toplu anlatinca nasil dayanmisim tas olsa catlar diyorum ama catlamiyor iste insan aman evliligim bitmesin diye. Ama iste tek bi kisi onca kisiyi alttan alinca gucu bitiyor. Niye hep ezildim diye kendime kiziyorum. Aslinda cok arkamda duran bir baba ve anneye sahibim ama iste evliligime kiyamadim. Esimde duzelmis gibiydi dune kadar 9 10 aydir cok iyiydik.Cnm bz evlendigimzde eşim 22 bn 24 yaşındaydım.eşim annesine dems ki ne seni esime anlatrm ne de eşimi sana anlatrm o da sana bsy diyemez sen de ona kötü bsy demeyeceksin dems.kadın sasrms. Küçücuk coxuk bunu bana dedi diye.bn de sasrms tm ama hoşuma gtti.kaynanam da bn de çekiniriz eşimden bsy diyemeyz birbrmz hakkinda.bi kere atletlerin niye bembeyaz değil fln dedi eşime bn içerde ydm. Çamaşır suyuna batırıyo her zaman karim diye bni korumaya gecti halbuki çok nadir batıriyorm.çok hoşuma gtmsti mesela.aynen dediğin gbi eslerimizin arayı bulması lazm.
Amin kuzucum cumlemize ınş. Senin yükün daha fazla o yüzden ağrıların daha fazladır. Sakin dışarı falan çıkma evde uzan hep adana yaniyormus.Allah yardımcınız olsunCanim gecmis olsun rabbim saglik versin cumlemize uzaniyorum yuksekte ayaklarim ama hic faydasi yok
Canım yalnız değilsin oldukça aglak bir dönemdeyiz topikçe. Hormonlardan hepsi geçecek insallah
kızlar moralim çok bozuk su ara herseye ağlar oldum dengem yok resmen yaa
Canım eşin kaç yaşında ki bu kadar anacı? Gerçi yaşla ilgisi yok ta bazı erkekler ne.yazık ki erkek olmayı beceremiyor seninki de onlardan biriymiş. Allah yardimcin olsun başka ne denir ki? Allah kv ıslah etsin kocama da akıl fikir basiret nasip etsinBenim esim annesi onun yaninda beni b.k a sokar sus demez. Aman kirilmasinmis hastalanirmis uzulurmus. Annesi evliligimizin 3. Gunu bana bosanin ben seninistemiyorum gotur bunu anasinin evine diye bagirdi esim tuttu kolumdan goturdu beni banamin evine. Annesi babasi da geldi. Tum akrabalarim evde rezil oldum. Babam ben aldim kizimi hadi siz gidin diyince esimin kafasina dank etti basladi ozur dilemeye. Kayinvalidem sok oldu oglu benden ozur dileyince. Gel oglum hadi falan diyor. Annem yazik kocan bian gaflete dusmus baris kizim diyor herkes bisey diyor tabi. Neyse o gece annemde kaldik. Babasi hastalanmis bak diyor sen uzdun annemi babami boyle oldu sen ne kotu birisin diyip agladi babacim diye. Ya dedim milletin kizinin basini yakiyorsunuz. Senin gibi pasif adamlar evlenmesin dedim esime. Kalkti gitti gece evden 3 gun sonra aradi beni hadi evimize gidelim diye. Vayy be neler yasamisim. Burda anlatirken toplu anlatinca nasil dayanmisim tas olsa catlar diyorum ama catlamiyor iste insan aman evliligim bitmesin diye. Ama iste tek bi kisi onca kisiyi alttan alinca gucu bitiyor. Niye hep ezildim diye kendime kiziyorum. Aslinda cok arkamda duran bir baba ve anneye sahibim ama iste evliligime kiyamadim. Esimde duzelmis gibiydi dune kadar 9 10 aydir cok iyiydik.
Aynen cnm başa gelen her şey çekiliyor maalesef.eşin fazlasıyla düşkün ailesine sanırım. Ama eninde sonunda gerçekleri görecek ve seni koruyacaktır. Smdi bebişin de var onu üzme sen sakin ol bnce elinden geldiğince uzak durmaya çalış onlardanBenim esim annesi onun yaninda beni b.k a sokar sus demez. Aman kirilmasinmis hastalanirmis uzulurmus. Annesi evliligimizin 3. Gunu bana bosanin ben seninistemiyorum gotur bunu anasinin evine diye bagirdi esim tuttu kolumdan goturdu beni banamin evine. Annesi babasi da geldi. Tum akrabalarim evde rezil oldum. Babam ben aldim kizimi hadi siz gidin diyince esimin kafasina dank etti basladi ozur dilemeye. Kayinvalidem sok oldu oglu benden ozur dileyince. Gel oglum hadi falan diyor. Annem yazik kocan bian gaflete dusmus baris kizim diyor herkes bisey diyor tabi. Neyse o gece annemde kaldik. Babasi hastalanmis bak diyor sen uzdun annemi babami boyle oldu sen ne kotu birisin diyip agladi babacim diye. Ya dedim milletin kizinin basini yakiyorsunuz. Senin gibi pasif adamlar evlenmesin dedim esime. Kalkti gitti gece evden 3 gun sonra aradi beni hadi evimize gidelim diye. Vayy be neler yasamisim. Burda anlatirken toplu anlatinca nasil dayanmisim tas olsa catlar diyorum ama catlamiyor iste insan aman evliligim bitmesin diye. Ama iste tek bi kisi onca kisiyi alttan alinca gucu bitiyor. Niye hep ezildim diye kendime kiziyorum. Aslinda cok arkamda duran bir baba ve anneye sahibim ama iste evliligime kiyamadim. Esimde duzelmis gibiydi dune kadar 9 10 aydir cok iyiydik.
Canim benim de kaynanam annemle ayni uzaklikta yakin sayiliriz. Ben 3 ay yemek yapamadim annem 2 gunde bir yemek getirdi. Kaynanam aramis biz geliyoz yemek yap diye biliyordu yemek yapamadigimi. Beni de kaynanam hic aramadi ben esime diyorum bak diyorum ne ablan ariyor ne annen sen ara buyuk onlar diyor. Ablanda bigun hamile kalir benden yardim bekler dedim. Ama kendi bir kere gelmedi dedim. Sen gidip bakmak zorundasin dedi bana. Yani fedakarlikla enayilik arasinda ince cozgi var. Herkes beni enayi yerine koyuyor.ztn tatlım kusuruma bakma lütfen ama sorunun büyüğü senın eşinde.
en başta kaynanan bişi yaptıgında tepkisini koysaydı bu kdar çok anneci olmasaydı ztn bu durumlara gelmezdiniz.
bak geçen haftalarda kaynanam 3 gün bizde kaldı. kayınpederim şehir dısında çalışmaya basladı.
sbh 7 de evden çıkıyoruz biz eşimle işe gidiyoruz. bu taktı kahvaltı yapmadan evden çıkılır mı diye. defalarca anlattım ben hazırlıyorum böle küçük kaplarda hem eşime hem kendime iş yerinde yiyoruz diye. hatta meyve de koyuyorum her gün mutlaka diye.. ikna edemedim. sbh 7 de kim bişi yemek ister ki yani...
sen kalk çiçek ekmek vardı. tek tek kopar içine peynir biber koy dolap poşetine koy eşimin çantasının yanına koy.
ama sadece bir tane yani bana yok.. gittim kendime hazırladım. ama çok zoruma gitti yani..malum duygusal dönemlerdeyiz.
birde çıkarken uyandı geldi oglunun sırtını sıvazladı aslan oglum benım bak sana kahvaltı hazırladım ye güzelce dedi..
nese asansöre bindik. dedim yersin mis gibi anne eli değmiş gibi.. ne alaka dedi.. sonra dank etti senın ekmeğin nerede dedi. bana yok dedim. aslan oğlusuna hazırlamış. 3 gündür ikna edemedim kahvaltı hazırladıgıma. kalkmış hazırlamış
ben senı 3 yıldır aç bırakıyorum ya. o yüzden oldun 100 kilo. dedim sert çıktım eşime..
eşimde şok oldu sinirden güldü falan ne alaka ya nie sana hazırlamamış falan dedi.
birde içine biber koymuş eşim hayatta yemez.. dedim sen ztn yiyemezsin biber var onlarda dedm.
nese gün içinde eşim dayanamamış aramış annesini . sbh sibelin ekmeğini göremedim falan demiş.
hemen demiş kaynanada ya işte o ne sever ne yer bilemedim o yuzden koymadım.
eşimde demiş sanki demiş benım kisini çok iyi biliyorsun ne zamn gördün benim biber yediğimi.. aa nasıl yemiyor musun diye şok olmuş..
ertesi gün kalkmış iki ekmek arası hazırlamış kaynana :) birini eşim aldı görmeme rağmen dedim bende, ekmegini unutmuşsun gülerek dedi senın o .. aaa emin misin ya.. yanlışlık olmasın dedim.. hiç bişi diyemedi.
aslında alıp yemicektim ama olayı kendi haklı oldugum yerde bırakmak istedim. daha fazla uzatmadığım için haklı olarak kaldım bu olayda :)
sonra eşim dedi ztn ev ev üstüne olmuyormuş.. zor böle dedi.. 3 günde usandı kendi annesinden.
iş erkekte bitiyor. ama erkeğin gözünü ufak ufak açmak gerekiyor. bakın 5. ayım biticek kaynana burnumum dibinde oturuyor bir gün aramadı benı nasılsın iyi misin yemek yapabiliyor musun ev işini yapabiliyor musun bebek nasıl demedi.
söledim ama bende eşime bir gün aramadı benı diye.. şimdi bn sölemesem belki fark etmicek ti.
bir gün gittiğimizde eve adım atar atmaz dedi bir gün olsn arayıp sormadın ne biçim bababannesin sen dedi :)
Kocam 36 ben 27 yasindayim canim. Aslinda kocami herkes parmakla gosterir. Off karisinin agzina bakiyor. Nasil seviyor. Cok asik falan. Zaten bende ilk onun bana olan askina asik olmustum. Ama sonradan ayni eve girince anliyorsun bazi herifler iste degisiyor eve girince. Haaa cok iyi yonleri de var ama anaci adam kotu yani.Canım eşin kaç yaşında ki bu kadar anacı? Gerçi yaşla ilgisi yok ta bazı erkekler ne.yazık ki erkek olmayı beceremiyor seninki de onlardan biriymiş. Allah yardimcin olsun başka ne denir ki? Allah kv ıslah etsin kocama da akıl fikir basiret nasip etsin
Bu ara bende ağlak bişi oldum. Dün akşam oturdum ağladım bişi de yoktu sadece keyifsizdim
canım bazı dualar var . istemediğin sevmediğin kişileri özellikle kaynana gibi. okuyorsun zaman içinde evinizden barkınızdan çekiyor elini ayagını.Benim esim annesi onun yaninda beni b.k a sokar sus demez. Aman kirilmasinmis hastalanirmis uzulurmus. Annesi evliligimizin 3. Gunu bana bosanin ben seninistemiyorum gotur bunu anasinin evine diye bagirdi esim tuttu kolumdan goturdu beni banamin evine. Annesi babasi da geldi. Tum akrabalarim evde rezil oldum. Babam ben aldim kizimi hadi siz gidin diyince esimin kafasina dank etti basladi ozur dilemeye. Kayinvalidem sok oldu oglu benden ozur dileyince. Gel oglum hadi falan diyor. Annem yazik kocan bian gaflete dusmus baris kizim diyor herkes bisey diyor tabi. Neyse o gece annemde kaldik. Babasi hastalanmis bak diyor sen uzdun annemi babami boyle oldu sen ne kotu birisin diyip agladi babacim diye. Ya dedim milletin kizinin basini yakiyorsunuz. Senin gibi pasif adamlar evlenmesin dedim esime. Kalkti gitti gece evden 3 gun sonra aradi beni hadi evimize gidelim diye. Vayy be neler yasamisim. Burda anlatirken toplu anlatinca nasil dayanmisim tas olsa catlar diyorum ama catlamiyor iste insan aman evliligim bitmesin diye. Ama iste tek bi kisi onca kisiyi alttan alinca gucu bitiyor. Niye hep ezildim diye kendime kiziyorum. Aslinda cok arkamda duran bir baba ve anneye sahibim ama iste evliligime kiyamadim. Esimde duzelmis gibiydi dune kadar 9 10 aydir cok iyiydik.
Benim esim annesi onun yaninda beni b.k a sokar sus demez. Aman kirilmasinmis hastalanirmis uzulurmus. Annesi evliligimizin 3. Gunu bana bosanin ben seninistemiyorum gotur bunu anasinin evine diye bagirdi esim tuttu kolumdan goturdu beni banamin evine. Annesi babasi da geldi. Tum akrabalarim evde rezil oldum. Babam ben aldim kizimi hadi siz gidin diyince esimin kafasina dank etti basladi ozur dilemeye. Kayinvalidem sok oldu oglu benden ozur dileyince. Gel oglum hadi falan diyor. Annem yazik kocan bian gaflete dusmus baris kizim diyor herkes bisey diyor tabi. Neyse o gece annemde kaldik. Babasi hastalanmis bak diyor sen uzdun annemi babami boyle oldu sen ne kotu birisin diyip agladi babacim diye. Ya dedim milletin kizinin basini yakiyorsunuz. Senin gibi pasif adamlar evlenmesin dedim esime. Kalkti gitti gece evden 3 gun sonra aradi beni hadi evimize gidelim diye. Vayy be neler yasamisim. Burda anlatirken toplu anlatinca nasil dayanmisim tas olsa catlar diyorum ama catlamiyor iste insan aman evliligim bitmesin diye. Ama iste tek bi kisi onca kisiyi alttan alinca gucu bitiyor. Niye hep ezildim diye kendime kiziyorum. Aslinda cok arkamda duran bir baba ve anneye sahibim ama iste evliligime kiyamadim. Esimde duzelmis gibiydi dune kadar 9 10 aydir cok iyiydik.
Canim sen bu eskilere sunger cekmedikce ve surekli destikce mutlu olamazsin.simdi bunlari burda anlatinca tekrardan insan sinir olur aksam esi geldiginde tavirli olur normalde.sen nasil davraniyorsun peki esine aksam eve gelince.Benim esim annesi onun yaninda beni b.k a sokar sus demez. Aman kirilmasinmis hastalanirmis uzulurmus. Annesi evliligimizin 3. Gunu bana bosanin ben seninistemiyorum gotur bunu anasinin evine diye bagirdi esim tuttu kolumdan goturdu beni banamin evine. Annesi babasi da geldi. Tum akrabalarim evde rezil oldum. Babam ben aldim kizimi hadi siz gidin diyince esimin kafasina dank etti basladi ozur dilemeye. Kayinvalidem sok oldu oglu benden ozur dileyince. Gel oglum hadi falan diyor. Annem yazik kocan bian gaflete dusmus baris kizim diyor herkes bisey diyor tabi. Neyse o gece annemde kaldik. Babasi hastalanmis bak diyor sen uzdun annemi babami boyle oldu sen ne kotu birisin diyip agladi babacim diye. Ya dedim milletin kizinin basini yakiyorsunuz. Senin gibi pasif adamlar evlenmesin dedim esime. Kalkti gitti gece evden 3 gun sonra aradi beni hadi evimize gidelim diye. Vayy be neler yasamisim. Burda anlatirken toplu anlatinca nasil dayanmisim tas olsa catlar diyorum ama catlamiyor iste insan aman evliligim bitmesin diye. Ama iste tek bi kisi onca kisiyi alttan alinca gucu bitiyor. Niye hep ezildim diye kendime kiziyorum. Aslinda cok arkamda duran bir baba ve anneye sahibim ama iste evliligime kiyamadim. Esimde duzelmis gibiydi dune kadar 9 10 aydir cok iyiydik.
Iyi yaparsin canim artik netlessin minnosun senin icin hayirli olan olsun canimKizlaaar pazartesi saat 3 e randevu aldim burdaki poliklinige dayanamiyciiiimn bayramdan once netlessin su cinsiyeti yavrumun ne diye sevcemi sasiriyorum
Kocam 36 ben 27 yasindayim canim. Aslinda kocami herkes parmakla gosterir. Off karisinin agzina bakiyor. Nasil seviyor. Cok asik falan. Zaten bende ilk onun bana olan askina asik olmustum. Ama sonradan ayni eve girince anliyorsun bazi herifler iste degisiyor eve girince. Haaa cok iyi yonleri de var ama anaci adam kotu yani.
Ben de resmen depresyondayım, hiç keyfim neşem yok. Evden işe, işten eve başka birşey yapasım da yok evde bişey yaptığım da yok. Yemeğimi yiyorum yatak odasına çıkıyorum tv, bilgisayar takılıyorum boş boş. Eşim alt katta tv izliyo hiç yanına gitmiyorum bile. O yukarı çıkmadan da uyuyorum. Sabahları da 5 karış surat. Sabah geldi karnımı sevmeye bir sürü tersledim, elletmedim, başka odaya gittim falan. İnanılmaz da huysuz ve sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?