bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlaaar pazartesi saat 3 e randevu aldim burdaki poliklinige dayanamiyciiiimn bayramdan once netlessin su cinsiyeti yavrumun ne diye sevcemi sasiriyorum
Ayy sen böyle yazinca aklıma geldi gece rüya gordm kızınız olcak diyolar ama emin misniz oğlan di diyorm Hayır kız o yanlış diyolar.baya bi kötü oldum eşim de üzülck smdi fln diyorm.hakkaten belirsizlik çok kötü bir an önce belli olur inşallah cnm ona göre seversin bebiisni

Hormonlar tavan yapmış. Sana ne iyi gelir onu düşün onu yapmaya çalış bu tempo daha da umutsuz mutsuz yapar hormonlar da fırsat kolluyor zaten..

Normalde köpeklerimle oynamak ilgilenmek sevmek falan dünyanın en huzurlu şeyi geliyordu bana bu aralar onlar da kesmiyor beni. Sürekli saçma sapan şeyler, saçma sapan düşünceler, planlar falan var aklımdasanırım sıyırıyorum

tatlım hiç te zorunda değilsin bir kere. yahu dinimizde sen kendi evini bile temizlemek zorunda değilsin yemek yapmak zorunda değilsin. birde kaynana evi temizlicen yemek yapıcan yada görümceye yapıcan.. kimse kusura bakmasın..

işte eşin inşallah düzelir canım bol bol dua et. yer gök dua ile biliyorsun.

ztn 1-2 defa çok değil eşin terslese annesini bir daha hiç te bişi yapamaz..

Söylediklerine katılıyorum ek olarakta şunu eklemek istiyorum annesini eşine kötüleme sürekli ammesinin yaptıklarını eşinin başına kakma eşini kendinden soğutma Allah yardımcın olsun işin gerçekten zor...

Kızlar mesajımı görmediniz galiba

Kızlar Aranızda detaylı ultrasona giren var mı 20. Haftada gel dedi doktorum nereye gittiniz ne kadar tutuyo

Yok yok gecicidir

selam kızlar nasılsınız ben bugun sağlık ocağına gittim pazartesi günü kontrolde doktorum tetanoz aşını vurulabilirsin dedi.ebe vurmadı aşımı diğer gebeliğin çok olmadı onda vurduk bunu 24.haftada 1 tane vuralım dedi.döndüm geldim işe

Kızlar mesajımı görmediniz galiba

Kızlar Aranızda detaylı ultrasona giren var mı 20. Haftada gel dedi doktorum nereye gittiniz ne kadar tutuyo

Benim randevum 1 Temmuz da 21. Hafta da yapılacak. Perinatoloji doktorundan randevu aldım 500 lira. Uygun fiyata yapan radyologlar var Perinatologlar daha pahalı radyoloji uzmanlarına göre. Fiyatlar değişiklik gösteriyor

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim kizlar. Derdimi paylastiginiz icin cok tesekkur ederim icimi dokmek cok iyi geldi. Ben cok kaderciyim hersey olacagina varir. Benim vicdanim rahat ben aile olalim diye elimden geleni yaptim. Esim icin de elimden geleni yaptim. Bundan sonra yasanacak hersey benim disimda gelisecek. Ben kendimide dusunmek zorundayim artik. Esimle bugun konusmuyoruz yani o bana bende ona kirginim. Hakkim da Allah im ne buyurduysa o olacak.

Benim randevum 1 Temmuz da 21. Hafta da yapılacak. Perinatoloji doktorundan randevu aldım 500 lira. Uygun fiyata yapan radyologlar var Perinatologlar daha pahalı radyoloji uzmanlarına göre. Fiyatlar değişiklik gösteriyor
Henüz karar vermedim ilk bebeğimde kalbinde parlaklık kafasında kist var dedi korkuttu biraz ,hatırlamıyorum ama radyologdu galiba Başka doktora sordum ben birşey göremiyorum dedi.. hangi hastaneye gidiyorsun öğrenebilir miyim

Perinatologlar bu konu da daha iyi. Ben hastane olarak medipole gidiyorum ama ayrıntılı usg yi Alkan yıldırım diye Prof. Var onun muayenehanesinde yaptıracağım

Benim doktorum da gerçek yok aşıya dedi o yüzden olmayacağım.vücuda enfeksiyon veriliyormu o aşıyla

Bağcılar med life hastanesi peritalog bakıyor 280 tl bn de temmuz 3. Haftasında gidicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…