bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bu plasentalarda niye hep aşagıdaysa rüyalarıma giriyor artık yaa.bel Ağrı'sı yapıyor evet.topuklarda ayakta kaldıysan o yüzden olabilir.

Belkide cnm.iş yaptgm zaman garanti agrio topuklrm da akşamları.önceki doktorum plasenta aşağıda falan dememişti.Bu söyleyince de şaşırdım çok önemli değil normal doğumuna falan da engel değil sadece ağrı yapar dedi.ondan bende çok takmiorm.İnşallah çok sıkıntı yapmaz vucudumuza da

Adını sordun mu canım
Bgn sırf ismi için aradım deniz bey diyor söy ismi sole dedim araştırırım onden dedim unuttum dedi hafta 1 geliyor diye. Temmuz 1 de ara randevu için dedi o zamn söy ismini de solerim dedi. Ztn eğer peritanolog degilse gitmem. Ama olmadığı halde öyle demezler heralde her yere şikayet ederim

Anladım canım

Aman bel fıtığı falan olması da cnm.hamilelik sebebyle geçici olsun İnşallah.Diğer doktorun plasenta aşağıda falan dememsti bu diyince ne olcak yani dedim çok önemli değil bel ağrısı falan yapar dedi.Geçen hafta çok olmuodu da bebek büyüdükçe mi etkiliick bilemedm.bikaç gündür daha da hissediorm bende.Ayrıca soğuk su gerçekten çok iyi gelio

Benim bugün midem çok kötü. Sabahtan birşey yoktu da öğlen yemeğinden sonra başladı. 2-3 haftadır hiç böyle bulantı yanma olmamıştı. Çok fena çok

Benim bugün midem çok kötü. Sabahtan birşey yoktu da öğlen yemeğinden sonra başladı. 2-3 haftadır hiç böyle bulantı yanma olmamıştı. Çok fena çok

Benim hamileliğimin başından beri mide yanması var,geçsin diye sürekli
Meyve yiyorum.. çok kötü Allah yardımcın olsun

Merhaba kızlar nasılsınız isim konusunda bir karar veremiyoruz sizden tavsiyem kız ismi önerirmisiniz hem anlamı olsun Hemde kolay telafuz edilsin istiyorum bir kaç isim düşünüyorum inci nisa Azra Beril vb gibi bunlardan beğendiğiniz yada beğendiğiniz isimleri yazarsanız çok sevinirim....

Merhaba kızlar

Hava sıcaklığı baya etkiliyor insanı. Dışarı çıkmamaya bol su içmeye dikkat ediyorum. H.sonu ayrıntılı usg var inşallah iyi sonuçlar alırım ve yüzünü görürüm. Neredeyse 5 ay bitecek zaman çok çabuk geçiyor

Gaviscon cigneme tablet bulundur evde onu at agzina.bird sade maden suyu bunlar benim kurtaricim.hamilelikte mide daha da hasasslasiyor normalde yedigimiz yemek dokunmazken hamilelikte midemize agri yanma yapabilir o yuzden neyin dokundugunu bilip hamilelikte onlardan uzak durmak gerekir canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…